| 04.01.2009, 14:25.16 | |
Skystar HD2 - jake ovladace pro nataceni?Zdravim, pokud ji ma nekdo doma, jake doporucujete pouzit ovladace pripadne soft k motoru SCANMASTER DISEQC 1.2aby vse chodilo jak ma. AltVBD, ci DVBDream - Viever + EMU. Mete nekdo zkusenost? Na DVB skystar nejake ovladace jsou, ale neni uvedeno jestli i pro Skystar HD. Dekuji za pomoc. |
![]() hmmm |
| 04.01.2009, 16:26.21 | |
Skystar HD2 - jake ovladace pro nataceni?Ahoj. Já používám ovladače přímo ze stránek technisatu, tušim verze 1.1, DVBViewer 3.9.2 a Vplug. Ještě to nemám vychytaný. ale jakštakš to jde. :)) |
![]() Smistr |
| 04.01.2009, 22:01.58 | |
RE: Skystar HD2 - jake ovladace pro nataceni?Tak jsem si s tim hral a nejak to nechce poslouchat. Ovladace myslim 1.1 a i ten Viewer. Ale alespon se hnul trochu motor. V hledani stanic jsem klikl na diseq a dal nekam natocit a trochu se to hnulo, ale nevime kam. Zachytili jsme Astru 19.2E ale jde jen par programu, nemame ji dobre naledenou. Nevim jak v tom DVBVieveru naladit vsechny satelity a jak je ulozit na kazdou druzici zvlast. Ja mam doma SS2 a tu HD ma kamarad. Chtel jsem mu s tim helfnout ale nic nam na tom to fungovalo, s te moji SS2. Nevite kde by se dal stahnout nejaky navod jak to dat do chodu? Treba i s DVBDreamem atd... Hazlo nam to nejake chyby. Diky. :( |
![]() hmmm |
| 04.01.2009, 22:56.32 | |
RE: Skystar HD2 - jake ovladace pro nataceni?Na SS2 je dobrý prográmek SS2DiSEqC teď ve verzi 1.10, s tím se dá i krokovat. Bohužel na HD2 (mi) nejde. V tom DVBV by si měl mít správně nastavený latitude a to druhý ;) Pro HD2 + DVBDream musíš mít ovladače BDA_ALL_108. Na netu je toho dost jen hledat R^ |
![]() Smistr |