Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.01.2009, 20:59.17

AXN-SCIFI program

Nechápu kde se stal problém. Stalo se to před pár dny kdy najednou přestal odpovídat program toho co má tato stanice vysílat. Jak v EPG tak přimo na jejich stránkách nesedi program. Nejenže serial začne např. v 20.50h (v programu uvedeno 21h) ale už přestal souhlasit i vysílaný seriál. Např. ted beží svatyně a měl být ještě HEX. Zajímalo by mě zda v tom mají bordel oni nebo Gital bere signál z nějaké mutace axn-scifi a proto program nesedí.
uživatel
TonnyPJ
04.01.2009, 21:39.18

RE: AXN-SCIFI program

http://www.axnscifi.ro/Nyito - rumunsky kanal a time +1h.
uživatel
DDZP
04.01.2009, 22:05.37

Taky jsem s toho všiml, je to zhruba od pátku. Ať si to berou odkud chtěj, ale proč k tomu vysílají neodpovídající EPG?
uživatel
kubisek
04.01.2009, 22:46.21

Ano je zajímavé že až do pátku to sedělo navíc i od toho pátku zlobí titulky např. už běží seriál ale pořád se objevují opožděné titulky z nabídek před seriálem. No musíme doufat že se to brzy zlepší.
uživatel
TonnyPJ
04.01.2009, 22:50.05

http://www.axnscifi.ro/Nyito - rumunsky kanal a time +1h - tak to taky nesouhlasí prostě asi celkové selhání programů.....
uživatel
TonnyPJ
05.01.2009, 13:43.51

To AXN SciFi je jen jedna verze pro vsechny regiony, chyba je spise v centrale AXN na odbavisti. Jinak ty titulky mi porad nefachci na AXN a na AXN SciFi mi jdou, ale zase jen semtam, opozdene a jeste ktomu se nekdy nevypnou a mam je tam delsi dobu zobrazene.
uživatel
faust
05.01.2009, 14:36.27

O titulkách na kanálech HBO raději pomlčím :(
uživatel
jonnyq
05.01.2009, 14:39.38

@faust

Problém s DVB titulky na AXN se řeší. Snad to brzy půjde jak má...
uživatel
redakce
05.01.2009, 16:14.03

Super! Diky za info!
I tak jsem za ty stanice rad :-)
uživatel
faust
05.01.2009, 20:35.10

K původnímu tématu: zveřejňovaný program v EPG, na webu i v TV časopisech je správný, alespoň co se týká pořadí jednotlivých seriálů. Bohužel problém je v tom, že v plánu je pro každou epizodu vyhrazena 1 hodina (60 minut) - tak jako na hlavním AXN, kdežto v reálu je pro každý pořad vyhrazeno 55 minut. To znamená, každý vysílaný pořad (s výjimkou Afterworldu) znamená posun o 5 minut dopředu vůči zveřejňovanému programu. V nočních hodinách a zejména o víkendu se tak může stát, že se program předbíhá třeba i o více jak hodinu. Fakt dost dobře se podle toho programuje nahrávání:-))
uživatel
jirka77