Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.07.2007, 21:26.10

Poradte prosim, jak propojit

Dobry den, prosim o radu, jak mam propojit nasledujici pristroje. Dvoutunerovy sat. prijimac, dvoutunerovy prijimac dig. pozemniho cysilani, videorekorder, dvd rekorder a televize? Diky moc za rady.
uživatel
barak200
08.07.2007, 21:51.17

re:

asi nejjednodušší bude nová Tv se 4-mi Scart zásuvkami...
uživatel
hlek
08.07.2007, 22:07.36

RE: Poradte prosim, jak propojit

Moc na výběr nemáš. Rozhodni se, jestli chceš nahrávat na to starý video, nebo ne... A jestli jo, tak z čeho, ale asi nemusím zdůrazňovat, že to bude trochu problém... Jinak asi nejjednodušší bude zapojit DVB-T do satelitního STB, ten do DVD-rekordéru a ten přímo do TV. A pak do druhýho scartu video. Snad jsem na nic nezapomněl...
uživatel
Fantomas
08.07.2007, 22:10.37

Ok, tak mi prosim napiste, jak to udelat, kdyz vyradim video? Jinak vsechny prijimace maji 2 scarty. Prosim napiste, co s cim presne propojit. Dekuji mnohokrat.
uživatel
barak200
08.07.2007, 22:13.39

Zruš DVB-T, když máš SATA. Ze Sata 1T po AV videa a dále do TV, 2T po AV do DVD a do TV. TV 1 scart - prodávaj přepínatelný scart psi. To tečko se dá vrazit na začátek nebo někam mezi do větve 1 nebo 2, podle toho kolik má scartů.
uživatel
CES
08.07.2007, 23:28.19

Ja nechci zrusit dvb-tm chci ho mit taky zapojene. Jak to tedy ropojit. Prosim poradte.
uživatel
barak200
09.07.2007, 05:48.58

Nejlepší bude, když si pozveš někoho , kdo to umí. Je pravidlem, že pokud si u nás zákazník koupí některé z těchto zařízení, tak mu to přípojíme a to zadarmo!!! Obrať se tam, kde si to koupil,tam by Ti měli dobře poradit!!
uživatel
Rudolf
09.07.2007, 06:50.28

propojení pěti zařízení

Dobré ráno: Nejsem sice žádný odborník, ale měl jsem tento problém loni. Skuste se podívat na tento link. jsou různé zařízení (hlavně kolik vstupů a výstupů). Já jsem to propojoval i s AV receiverem YAMAHA 757 a vše mi funguje.Přesto všechno jsem to ještě pojistil poradnou a dotazy na stereomag.cz, poradna, kde jsou odborníci jako na parabole.http://www.bandridge.cz/cz/index.php?show_page=eshopandshow_page_mode=fullandpsection=3.5.andcurrent_item=5
s pozdravem fuko
uživatel
fuko
09.07.2007, 09:41.18

typ DVD rekorderu

Jaky mas typ DVD rekorderu? podle jeho moznosti ti navrhnu propojeni...
uživatel
lupo