Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.07.2007, 20:25.51

karta cslink

Zdárek,měl jsem vypnutý příjimač Ferguson 7318 s kartou cslink celý týden a po zapnutí mi nejdou placené programy (CT1,CT2 atd.). Jednou už mi to nešlo a tak jsem volal na TaT a ty poslali novou flah. Prosím o radu co stím. Za odpovědi předem dekuji.
uživatel
11tom
08.07.2007, 21:08.45

Asi to samé

nebo čeka, čekat, čekat... a jáký tam máš vůbec soft ?
uživatel
nori
08.07.2007, 21:08.58

RE: karta cslink

Ta čtečka v tom Fergusonu nechodí korektně s novou verzí CW, kterou od tohoto týdne používá CS-L. Takže Bohužel! Já jsem to zákazníkovi musel řešit originálním modulem CW. Nic jiného nechodilo!
uživatel
Enik
08.07.2007, 21:48.46

RE: karta cslink

Týden před změnou jsem známému přehrával soft s českým EPG ten nejnovější z 25.6.(6820) a před několika dny byl u mně zpět, že mu už 3 dny nejdou kódované programy z Czechlinku. Jsem myslel, že zblázním. Už mně TAMTI NAHOŘE s***u s tím jejich předěláváním,ale jsou ale sami proti sobě,lidi jim tam budou volat a volat a volat až z toho zblázní...
uživatel
nori
08.07.2007, 22:16.38

@nori

mohou volat a volat az se podelaj .. koupil jsi lacinej cerep, hold musis nest nasledky a nebul tady pepooo
uživatel
Vlado Fogo
08.07.2007, 22:42.40

Fogo

Nedělej machra ty NÁSLEDKU......proč sem chodíš a takhle blbě odpovídáš když je to tu pro tebe podřadný jak píšeš stále na CSSF se ti divím...
uživatel
pat
08.07.2007, 23:09.52

jen žádnou paniku

když Fogo norimu pepooo tak já jemu pooovl (stejně neví co to je)
pár rad:
menu - tools (nastavení) MMI Card info zmáčknout OK objeví se cryptoworks, vše funguje korektně na karty Gital, UPC sky link blue) a znovu OK,
kartičku dáváme do přístroje vždy ve vyplém stavu,
pokud nepomúže výše uvedené natvrdo zresetujeme vytažením kabelu ze zásuvky u firmwaru s emu stačí červené tlačítko a reset Tuner RESTART,
ještě maličkost, kdo používá soft 6686 a vyšší pozmáčknutí tlačítka nula (nesmí být zaplá info o kanále- počkat třeba 5 sekund) se vypíší proviedři, pokud chci sledovat programy přes Gital fajfka 0D0F, UPC 0D02, sky link 0D70 musí být zafajfkované - Tlačítko OK ostatní by měli být odfajfkované - Tlačítko OK, ale není podmínkou
uživatel
Babui