Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.01.2009, 14:01.54

Humax icord...

lidi, dneska mi přišel tento receiver a už jsem z něj na nervy. když do něj dám diablo tak mi ho "ukáže" že ho našel ale neotevře mi ani jeden kanál.
Zkusil jsem tam vložit modul Cryptoworks s kartou Gital a taky mi otevře ani jeden kanál. Jakoby to chtělo iCordu někde povolit sdílení modulů a karet. může mi někdo poradit co dělám špatně?
uživatel
Dan_zx12r
15.01.2009, 14:27.48

RE: Humax icord...

iCorda jsem měl. Chodí v něm bezproblémů jak CW modul tak Diablo. Diablo modul chodí,ale jen s náplní Stealth a nebo UW do verze 1.29 údajně už nová verze 1.55 chodí taky,ale to už jsem nemohl prověřit.
Další věc je ta,že u iCordů nefunguje většinou spodní slot.
Další věc je pokud máš Gitalku novou tak jestli jí máž už zaregistrovanou a už Ti na ní došly zápisy.

Každopádně vyzkoušej modul pouze v horním slotu. A to Diablo s příslušnou verzí nebo ten CW modul s Gitalkou a počkej na zápisy(nebo je překontroluj)

To že musíš mít v Dibalo modulu zapnuté EMU a dané nejlépe "české" caids předpokládám že víš...
uživatel
Tomáš
15.01.2009, 14:45.46

Gitalku mám 2 roky takže zápisy na ní jsou, do dneška jsem ji měl i diablem v Humaxu PVR 8000 a šlapalo to bez problému, ale v tom iCordu to nemůžu rozchodit ani v jednom slotu. Přitom ale v menu receiveru když vstoupím do "menu modulu"tak mi bezprobémů ukáže číslo karty atd. je to jak kdyby si icord neuměl z tý karty vytáhnout kod na otevření programu. a to samý mi to dělá i s diablem
uživatel
Dan_zx12r
15.01.2009, 14:58.50

tak sem tám nahrál ten Stealth a měl si pravdu už to jede. když jsi měl iCord mohl bys mi poradit ještě s jednou věcí?
zatím se mi nepodařilo rozhýbat s icordem motor, vždycky otočím ne nějaký satelit a když se chci pak vrátit na předchozí satelit tak už netočí. určitě to bude v nastevení ale sem z toho pěkně zmatený
uživatel
Dan_zx12r
15.01.2009, 15:23.30

S motorem bohužel neporadím měl jsem na něm torodialku a diseq. Ale zkus CSSF.CZ tam je sekce přímo pro iCorda
uživatel
Tomáš
15.01.2009, 16:07.26

Pročti si to tady.http://www.cssf.cz/showthread.php?t=30455
uživatel
milord