| 15.01.2009, 20:30.18 | |
Head SD8500Prosím Babuie, zda by mi nedal kontakt ICQ, nebo email- potřeboval bych pomoct s tímto přijímačem - předem díky za ochotu.. |
![]() kusma |
| 15.01.2009, 23:16.59 | |
re:Nazdar, ICQ a skype nepoužívám, otravuje mi to život, prosím ptej se co by si rád a popiš tak nějak co máš, kde je problém, zřejmě píšeš kvůli čtečce, rady pro emu, jak zadávat klíče apod. neposkytuji... |
![]() Babui |
| 16.01.2009, 13:05.42 | |
re:Ahojpotřeboval bych poradit,jak se dělá stažení a opětovné natažení chanel editoru - chtěl bych rozběhnout ITV HD, ale nevím, jak vložit PID a VPID, přes DO to nejde. Díky. |
![]() kusma |
| 16.01.2009, 13:21.47 | |
re:mám takový pocit, že k tomu ani žádný channel editor zatím není, ale nědělal bych si stím takovou hlavu, prvně si ověř, zda je v tvých podmínkách tato stanice dostupná a zadej to ručně- momentálně tento stroj nemám doma , takže nevím z hlavy jak se to dělá ručně přes DO, ale podle mě by to mělo jít |
![]() Babui |
| 16.01.2009, 13:59.18 | |
re:no, frekvenci tam sice manuálně zadám, ale tento program chce zadat i VPID a to nejde nebo to neumím. Program je na Horizontálu, ale stále mi to načítá programy z Vertikálu. |
![]() kusma |
| 16.01.2009, 14:04.45 | |
re:no, frekvenci tam sice manuálně zadám, ale tento program chce zadat i VPID a to nejde nebo to neumím. Program je na Horizontálu, ale stále mi to načítá programy z Vertikálu. |
![]() kusma |
| 16.01.2009, 16:17.42 | |
re:ano, pozor předposlední nabídka v podmenu je uložit a to musíš udělat a je to bez záruky, protože uvedený stroj si něco pamatuje a něco ne, musíš to dělat tak dlouho, než se přesvědčíš, že při hledání ta frekvence tam opravdu zobrazena je i za cenu toho, že ji úplně vymažeš z paměti a potom opět zadáš, to jsou dětské nemoci tohoto stroje |
![]() Babui |