Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.01.2009, 14:53.34

Gecko nebo Multi

Poradte mi prosim nekdo, zda si mam poridit radeji Gecko, nebo Multi? Co je lepsi? Gecko ma CS-Film, Multi zase Filmbox. Diky za radu.
uživatel
mumijka
19.01.2009, 15:01.56

@mumijka

CS Film má aj Multi, naviac oproti Géčku má Viasaty (Explorer a History a možno aj Nostalgiu), Filmbox má myslím aj Géčko. Géčko má zas Film+, AXN, AXN Sci-Fi, Doq, Spektrum, Minimax. Niektorí tvrdia, že Viasaty sú lepšie ako Doq a Spektrum, ja nemám možnosť posúdiť. :)))
uživatel
PeterHumax
19.01.2009, 15:04.22

RE: Gecko nebo Multi

Multi CS Film v zakladu nema, musi se docela draze prikupovat. Tak nevim :bigeyes:
uživatel
mumijka
19.01.2009, 15:07.19

já mám oby dva a spokojnosť R^
uživatel
Jupi
19.01.2009, 15:59.12

multi x géčko

Já předplácím rodičům CS film od začátku jeho existence, nyní k tomu mám i Multi (zkušebně). Z jejich zájmu jsem zjistil, že chtějí jen CS film, nabídka programů v Multi je neoslovuje (ani Nostalgia ne). Mám dilema, jak jim zajistit CS film na Skylink kartě bez Multi. Do Gitalu jít nechci, protože otce zajímá i Joj plus, což zase Gital nemá (oproti Skylinku). Jinak všechny doku programy (DoQ, Spektrum, Fisching and Hunting, Viasat Explorer, Viasat History) jsou v DIGI (pro zájemce o porovnání jejich programové náplně).
uživatel
PeVy
19.01.2009, 16:19.05

Gital na CZ programy a CS Film, Skylink na SK programy (budou mít i Markízu a STV3).
uživatel
technikTKR
19.01.2009, 16:24.26

Gital na SD a na nic, Skylink na SD a HD...
uživatel
PetrT
19.01.2009, 16:36.30

Doporučuji gital, jednoduché a levné předplatné na CS film.
Zatím to vypadá, že do gečka budou zařazeny i programy HD. Alespoň takhle to vyznělo z jejich dopisu zákazníkům. Pokud by to byla pravda, tak se může jít skylink picnout.
uživatel
kuba
19.01.2009, 19:23.36

No tak

na to si teda počkám.A ještě nechaj cenu ne?
uživatel
hobo