Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.01.2009, 17:30.52

Jak to vypálit na DVD ?

Nahrál jsem ze satelitu na DVD jeden pořad.
Daza vypadají takto : http://www.postimage.org/image.php?v=aV3a6zrJ

Jak to prosím mám vypálit na DVD aby to šlo na běžném přehrávači ? Prosí o trochu polopatickou radu :-)
uživatel
Nervoš
19.01.2009, 17:39.10

RE: Jak to vypálit na DVD ?

Něco na toto téma by se našlo na www.tvfreak.cz
uživatel
monterjirk
19.01.2009, 17:42.47

Bohužel nevím jaký máte reciver ...

Takže popíšu práci s mým Q BOXEM , je to celkém triviální záležitost , protože mám namapovaný interní disk reciveru jako q . Potom už stačí spustit program Womble MPEG video wizard a nejdříve vystřihám reklamu a co nechci a potom si vše uložím jako DVD obraz . Nero používám k vypálení na DVD vypalovačce . Q Box ukládá streamy soubory .ts pouze mpg2 komprese . Od Kamarádů vím i o ukládání souborů .trp tak je potřeba program projectx a programy pro upravu mpg souborů či program DVR-Studio Pro .
uživatel
pohosat
19.01.2009, 18:06.23

Bohužel nevím jaký máte reciver ...

Mám Vantage 7100S. Nahrávání na HD je jedním stisknutím REC, přehrávání je velmi chytré, v menu resívru najedu na soubor a dám play _ ještě se to zeptá, zda pokračovat na minulém přerušení, či spustit od začátku a to i byl-li přijímač odpojen od sítě.
A co, byl-li soubor nahrán v HD 1080i ? Bude pro mne asi náročné nad tímto zvítězit. Děkuji za trpělivost.
uživatel
Nervoš
19.01.2009, 22:04.24

Tak jsem si stáhl demoverzi Womble MPEG video wizard a ona se mi bez registračního čísla nechce spustit. Nejde použít ještě i jiný soft ?
uživatel
Nervoš
20.01.2009, 07:50.37

Pokud máš Vantage, tak jsi přímo k němu dostal na ovládacím CD program DVR Studio, 30 denní trial verzi. Vyzkoušej ji. Funguje perfektně a je určen k přímé tvorbě DVD z transportních streamů anebo k převodu do DVD pro běžné přehrátí. Na celý postup stačí jen tenhle jeden program. Bohužel stojí skoro 2000.-, ale Vantage je tam přímo jmenovaný jako podporovaný přijímač.
uživatel
ivan v
20.01.2009, 08:27.23

Ivane díky, to se doma musím po CD podívat, vůbec jsem nezaregistroval, že by v balení bylo, asi bude ještě v krabici :-) Dík.
uživatel
Nervoš
20.01.2009, 20:58.38

Ivane, jo, CD jsem dostal, i našel, nainstaloval, poprvé nainstaloval a hlásí mi to "expired at 10 09 2008 ", tak že jsem, kde jsem byl. Tys ho koupil ?
uživatel
Nervoš