Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.01.2009, 20:56.51

Velmi zajímavý dopis od Gitalu

http://www.edisk.cz/stahni/72787/gital_001.jpg_1.12MB.html
myslím, že již diskuse na toto téma zde zazněla, ale připravil jsem pro Vás kopii dopisu tedy druhé strany, kde Gital bilancuje svoji obchodní politiku za posledního půl roku a po měsících píše co se v jeho platformě událo nového.
Na konci stránky v sekci "Připravujeme" skutečně píší, že ve velmi brzké době bude AXN-scifi, FAH a sport1, ale to
důležité až nakonec proto jsem se rozhodl tento dopis zveřejnit, cituji:
Jak vidíte za půlrok bylo novinek mnoho a další čekají. V brzké době připravujeme další rozšíření Géčka včetně několika HD programů. Konec citace

Tento text je velmi zajímavý z toho důvodu, že gital vlastě sděluje, že přidá HD programy do Géčka, což jak tedy mě z toho vyplývá budou obsaženy v Géčku a pokud se Géčko nezdraží jako celek, platba za HD programy by měly být v Géčku.
Bude velmi zajímavé sledovat jak se tato záležitost časem vyvine a pokud to bude jinak jaké sdělení přinesou, i když jejich citace je zcela jasná.
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:01.54

RE: Velmi zajímavý dopis od Gitalu

tenhle canc papíru mi dneska došel 2xkrát, hned jsem to hodil do koše, tak aspoň vím co tam bylo napsáno a že nebyla chyba to nečíst ;)
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:04.15

poky1

to by tě fakt dožrali,co?
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:09.15

mě je to šumák, kecy o HD? stejná situace co nastává zde když se rozvíří diskuse s názvem tipovačka co zařadí ten či onen :8)
jj, povídali že mu hráli :8) :-/
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:10.39

Pokud by to byla pravda, tak se může jít skylink picnout.
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:12.23

Uvidíme, uvidíme. Kdoví, jak dopadne to insolvenční řízení, aby z Gitalek nebyly opravdu jen škrabky na led. Pak by možná Skylink nabídl přechod za poplatek a bylo by po ptákách a konkurenci. Chtělo by to nějakého providera, který by měl celoevropská práva. Takový SKY HD balíček, který by sis mohl legálně koupit i u nás, to by byla paráda...
uživatel
polulin
19.01.2009, 21:12.24

Teď si vezměte v úvahu, kolik práce dalo nějakému píjárovi s platem přes 30 klacků než tenhle slint sestavil,než to nacvakal ne editoru,těch peněz co to stálo vytisknout a poslat k zákazníkovi v desetitisícovým nákladu.A vy to tu takhle pohaníte,že se nestydíte zločinci.
Ještě že jsem obyčejnej montážníček, kterýho maximálně někdo pomluví za zády.Někdy zase dostanu plechovku s uzeným,flašku slivovice, nebo slenici domácího medu.
Hoří ten papír alespoň,pokud jo, tak neni vo čem.Nejhorší jsou ty TV-magazíny,ty strašně zasírají komín....
uživatel
Saxon
19.01.2009, 21:12.33

jenže papír snese všechno, žádnej závazek s toho neplyne
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:12.51

to je dost nejistý. gital v tý větě vůbec nesděluje, že přidá hd programy do géčka. to je klasika. takhle si hrál se slovama už šajlok v kupci benátském od šejkspíra
uživatel
vortimond
19.01.2009, 21:13.56

v tomto příspěvku se jedná o jediné slovo a to "včetně"
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:15.46

Saxone,

došlo k úpravě ceny, pro velikej zájem
http://www.eltasat.cz/dekodovaci-karty/3-mes-predplatne-gecka-karta-gital
odliv zákazníků byl znát, proto asi vzniklo toto poetické dílo :)))
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:17.38

Babui

není tam malinkatejma písmenkama někde napsáno:
za tiskové chyby neručíme? ;) :laughing:
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:20.43

Poky, kdybys viděl za kolik já kupuju v ČB u kamarádů kartičky Skylink, to by Ti vypadli oči z důlků.To je ten Eltasat ještě drahej jak (nevhodné slovo).
Mě to je jedno, já to dělam jako koníček, ale co takový majitelé kamenných sat.prodejen, těm tedy nezávidim.
uživatel
Saxon
19.01.2009, 21:21.09

4Poky: Ne, je tam, že pokud v budoucnu tuto nabídku hodláš využít, tak do 31. ledna 2009 musíš přejít na tarif Neplacené programy bez omezení II - (bez Primy 2). Stačí k tomu pouze 3x200 kupon. :))) :)))
uživatel
polulin
19.01.2009, 21:23.06

Aby to nebo jak u Gitalu zvykem, ze udelaji nejake nove GeckoPlus, za maly manipulacni poplatek 500Kc...
Ono clovek si zezacatku zaplatil tarif neomezene, a pritom plati porat nejake manipulacni poplatky za Cinemu, STV atd. Uz to pomalu vypada, ze to melo zustat 200Kc=rok :-D
Vychazi to pomalu nastejno. Ale rad se budu plest, pokud to zaradi primo do gecka s nezmenenou cenou.
uživatel
faust
19.01.2009, 21:23.07

Je jasný, že fandům skylinku z toho stoupá adrenalin, ale to bude tak asi vše, co s tím budou moci dělat. Nebo si koupit kartu gital, no nekup to za tu cenu?
HD programy u skylinku za zlodějské prachy a u konkurence v gečku, to fakt musí naštvat!
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:23.12

až tak velkou srandu bych z toho neměl:
1. dopis minimálně v nákladu 200000 ks
2: eltasat tuto kartu za tuto cenu nabízí, rozhodně ne ode dneška
3. neberu to jako dogma, pouze upozorňuji, jak to může a nemusí dopadnout, každopádně, kdyby to tak bylo přeji hodně obchodních úspěchů
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:26.38

To si piš, že by to obchodní úspěch byl. A skylink jako škrabka... taky dobrá,ne?
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:28.08

hd programy u gitalu sou zatím tak akorát mámení a fata morgána. a kuba už koukám oslavuje
uživatel
vortimond
19.01.2009, 21:28.54

fandové Skylinku už vědí, že s HD to nebude tak žhavé po zkušenostech a tech. problémech těch 3vlaštovek
a Gital dodnes neví, že bez testu to prostě nepůjde a sms je cesta do pekel (chtěl jsem napsat něco jiného, ale sprostá slova to není moje parketa) :laughing:
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:30.11

Ne, kuba sedí na zemi, jen mám radost, jak se někteří skylinisté zavzdušnili.
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:30.29

@kuba

klídek, dost z nás využívá více karet :8)
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:30.42

nene, žádná škrabka, vlastním obě platformy vlastně i originál skylink blue a jediná luxusní škrabka s procesorem je opos 1.05 za 100,- Kč...
Osobně doporučuji i známým je kupuji karty obě, má to své výhody při dalších úvahách
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:32.01

Existuje nějaký průzkum či statistika,kolik zákazníků Skylink si platí ESP HD a Bravu HD?
uživatel
Saxon
19.01.2009, 21:33.43

silně pochybuji, odhaduji tak 5% uživatelů
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:35.31

i tady podle fóra se dá poznat, že zájem o esport a bravu je minimální
uživatel
vortimond
19.01.2009, 21:35.55

Se nedivte, že si to téměř nikdo neobjedná, za ty prachy? Ale pokud by to bylo v gečku, to by byla jiná.
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:37.18

5% :laughing: já myslim, že klub ligových kanonýrů má více členů.Ale nic, nechci být rejpal.
Akorát mě štve, že je to zase podmíněno SD balíčkem Multi.
Chci do HD na konci roku jít, ale mám zájem pouze o ESP HD a zase mám, jako obvykle u Skylinku smůlu.
uživatel
Saxon
19.01.2009, 21:41.24

zatím se dá Eurosport pošašit i jinde a opravdu v HD, nemůžu si to odpustit, ale v conaxu to vypadá fakt jinak, v dubnu mě končí předplatné GS a následného balíčku zadara a asi to nebudu prodlužovat, prachy teďka cpu do motorky, stejně u toho chrápu nebo blbnu po netu :-/
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:41.35

tak možná to bude koncem roku v géčku ale budeš muset poslat denně jednu sms ráno a druhou večer
uživatel
vortimond
19.01.2009, 21:44.39

skylink jako takový má prodáno půl milionu karet a i těch 5% jak se zde uvádí je dost, nentokrát nevím na co čeká skylink (ne snad na změnu družice)2 HD programy které prodává již 3 měsíce je ukrutně málo, no on je to vlatně jeden protže Brava TV nemůže brát nikdo, tedy až na vyjímky, vážně...
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:44.46

vortimond

a i tak by to bylo levnější než u skylinku. :laughing:
uživatel
kuba
19.01.2009, 21:46.38

kuba

ty si woe vemeno jak má bejt :8) je to vůbec možný???
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:47.10

to se pleteš. protože ty sms nejsou za běžnou cenu ale stojí asi 7kč
uživatel
vortimond
19.01.2009, 21:51.09

poky

Mám pocit,že se mi tvoje verze už za jeden rok vrátí.Pokud to bude na podzim ještě aktuální, jelikož jak víme "je to nejisté".Poky,můžeš mi prosím zjistit,zda to chodí z Australian Open v opravdovém HD?
uživatel
Saxon
19.01.2009, 21:52.22

hlavně žádné vulgarity, kuba prostě zastává svůj názor a není nelogický, ale logika spočívá ve vlastnictví dvou karet, ať se konkurence třeba pomlátí, ale zákazník musí být vždy spolojen...
na ceně (ne)záleží kdo chlastá pivo a pořebuje ho nerozmýšlí se jestli ho má za 25,- nebo za 30,-Kč proto ten kdo má HDTV nebude také spekulovat...připmínám typické češství a to je maloměšťáctví,které zde bují daleko více než dříve a to je závist, jo a úspěch ten se neodpouští...
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:54.51

to bude 720
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:55.48

SAxon

vím, že to bylo pokymu, ale nejsem si jist zda se díval, ráno jsem vstával pozdě, protože jsem dlouho do noci koukal právě na ten Open a bylo to fantastické , pochopitelně v přirozeném HD (Native HD)
uživatel
Babui
19.01.2009, 21:57.09

Bobe, to nebyla vulgarita, to bylo pouhé konstatování. :)
uživatel
poky1
19.01.2009, 21:58.31

Přenosy na ESP jsou to jediné,co mě hryzá si HD řetězec koupit,jinak na TV vlastně nekoukam.
Jedu domu,čau.
uživatel
Saxon
19.01.2009, 22:00.31

poky

rozumím
uživatel
Babui
19.01.2009, 22:03.39

včera jsem vytuhl jak špalek, plácat se neznámou trasou v mlze, sněhu a dešti unaví
Máš pravdu už se zde o tom byla řeč https://www.parabola.cz/forum/topic-33095/
to teda :bigeyes:
uživatel
poky1
19.01.2009, 22:12.27

každopádně když gital potřebuje zafinancovat smskama sd programy, který tam někam jednoduše vecpe bez zvláštních nákladů, tak hd paket bude určitě brzo a bez přirážky
uživatel
vortimond
19.01.2009, 22:14.18

vortíku ty jsi opravdu nezničitelný :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
Babui
19.01.2009, 22:18.09

Australian Open je bohužel jen native HD.¨
samozřejmě je to lepší než rezavým drátem do oka
Ale obrazová pecka k omdlení to bohužel není.
uživatel
pat
19.01.2009, 22:23.11

diky panove,

na podzim vas nejspis pozadam o dabelskem proskoleni do zacatku.
uživatel
Saxon
19.01.2009, 22:25.49

škoda že nemám tech. možnost zobrazení více Eurosportů HD v reálu, bylo by to zajímavé srovnání
uživatel
poky1
19.01.2009, 22:28.52

jen aby už nebylo pozdě Saxone, jinak článek byl R^ , ale jde poznat, že dost lidí se zde zaměřilo už jen pouze na DVB-S
uživatel
poky1
19.01.2009, 22:30.26

no myslím, že ta skylink verze není vůbec špatná. ale má jednu nevýhodu. není zadarmo. a to se pak posuzuje dost přísně
uživatel
vortimond
19.01.2009, 22:36.12

ty ostatní nejsou zase až tak zadara, i hery to zde už psal, jinak u mě to už zhaslo, ale šlo to dost dlouho zadáčo
uživatel
poky1
19.01.2009, 22:40.35

41. i 53.kanal tu jdou furt!Kde jsou ty kecalove co zvani, ze DVB-T ma horsi vlastnosti sireni nez analog.
uživatel
Saxon
20.01.2009, 01:36.52

Nerad Vám kazím radost, ale mě z té věty nevyplývá, že by HD programy měly být zrovna v Géčku.

Citace - "V brzké době připravujeme další rozšíření Géčka včetně několika HD programů."

1. Ta věta se sice dá vyložit různě, nicméně jak znám Gital, ten bude chtít vydělat na čemkoli, takže zapoměňte na HD programy v Géčku.
2. Co vím, tak Gital o HD jen mele a skutek utek
3. dopis je více jak 2 měsíce starý, čili počkáme ještě cca 10 měsíců :O
uživatel
Zip
20.01.2009, 07:04.48

Zip

Všimni si "géčka včetně" ..... To se fakt nedá jinak vyložit!
poky, klídek, wemínko jsi tak maximálně ty. Tobě to trhá žíly, mně né!!!
Až pochopíš, že za dva HD programy u skylinku dáš téměř 5500kč ročně a že to je opravdu zlodějna, budeš vděčnej, že gital na trhu vůbec je.
uživatel
kuba
20.01.2009, 07:58.13

kuba

K té větě, jsem si jistý, že za slovem "Géčka" někomu vypadla čárka. Dostalo by to jasnější tvar.

Copak takové Premiere nabízí HD balíček zvlášť? A další provideři to samé.
Uvědomte si, že HD balíček s předpokládanými, až cca 10 HD prog. je za 276,- kč za babku. Podmínka MULTI je bohužel běžná praxe u všech.

Zatím (doufám) nemáme s kým porovnávat, jsem zvědavý jestli, a jak to zmastí Gital!! :))) :))) :))) Že tu Gital je jsem rád, nicméně zatím trvale drží druhé housle, vždy něco dobrého zmaří svou vychytralostí .....!! :-/ :-/
uživatel
Zip
20.01.2009, 09:07.00

nevím, jestli dopis opatřený datumovkou dne 31.10.2008 je deset měsíců starý,ale jde přesně o to co gital udělá:
1. Jestli dodrží do puntíku co klientům dopisem sděluje (proto jsem toto téma vůbec založil)
2. Jak to hne s konkurencí
3. Klidně se může stát, že se ocitne nova HD v géčku, což by byl průser-skylink by byl okamžitě na koni-pokud se finančně podílí-smlouvy jsou podepsané tuším pouze na 1 rok-to by byl masakr..
4. Na který transpordér vměstnají sport1, při úvaze, že AXN-scifi a FAH na současné frekveni zůstane, tak tu máme digi TV 2
5. Výborná myšlenka zazněla i ve článku redakce, když se přesunuly operátoři z 31,5E na 23,5E kde se vlastně bude vysílat?
6. Jestli to gitalu skutečně ťukne a připojí CAID na Hotbird i se zvukovou stopou a má z 50% problém vyřešen...
Bude velmi zajímavé tuto situaci pečlivě sledovat :8)
uživatel
Babui
20.01.2009, 09:37.38

@poky
Já to odhaduji taky na 5%, ale z těch 5%, co maj HD příjem...
Takže vlastně O.25%

Ani se nedivím. O Eurosport za pětikilo taky zájem nemám.
Ale je to teprve začátek, Gital něco vytříská na smskách, pak něco sesmolí a konkurenční boj už tu cenu snad srazí..
Jeho nevýhodou je, že od začátku nemá aspoň tu Novu. Zákazníci HD zatím prostě nemají na výběr..

@Babui
S tím Hotbirdem bych tak optimistický nebyl, koukni jak dopadl Eurosport v Multi. Přesně, jak jsem předpokládal. Z mých 80% kompletů, instalovaných min. rok byly 19,2-23,5. Zbytek jeden konvertor nebo 3 a více nebo motor. A to jen proto, že se předtím zeptali a nekoupili komplet v marketu. I naprostá většina z těch, co ho tam koupili(třeba z monoblokem) ani nevěděla, že budou přijímat ze dvou družic a co to vlastně znamená.
Proto na hotbird nevěřím. I když šance jsou teď větší, protože osobně bych předpokládal, že většina z těch, co si koupí HD, nebude přijímat jednu družici..
No uvidíme, řekl slepý :))

Zdravím vás z nového Noťasu Acer aspire one...Pro mne nic lepšího nemohli vymyslet a dlouho mi movitá věc neudělala takovou radost R^
uživatel
Tomik535
20.01.2009, 09:38.37

@poky
Já to odhaduji taky na 5%, ale z těch 5%, co maj HD příjem...
Takže vlastně O.25%

Ani se nedivím. O Eurosport za pětikilo taky zájem nemám.
Ale je to teprve začátek, Gital něco vytříská na smskách, pak něco sesmolí a konkurenční boj už tu cenu snad srazí..
Jeho nevýhodou je, že od začátku nemá aspoň tu Novu. Zákazníci HD zatím prostě nemají na výběr..

@Babui
S tím Hotbirdem bych tak optimistický nebyl, koukni jak dopadl Eurosport v Multi. Přesně, jak jsem předpokládal. Z mých 80% kompletů, instalovaných min. rok byly 19,2-23,5. Zbytek jeden konvertor nebo 3 a více nebo motor. A to jen proto, že se předtím zeptali a nekoupili komplet v marketu. I naprostá většina z těch, co ho tam koupili(třeba z monoblokem) ani nevěděla, že budou přijímat ze dvou družic a co to vlastně znamená.
Proto na hotbird nevěřím. I když šance jsou teď větší, protože osobně bych předpokládal, že většina z těch, co si koupí HD, nebude přijímat jednu družici..
No uvidíme, řekl slepý :))

Zdravím vás z nového Noťasu Acer aspire one...Pro mne nic lepšího nemohli vymyslet a dlouho mi movitá věc neudělala takovou radost R^
uživatel
Tomik535
20.01.2009, 09:52.01

Abyste měli srovnání - HD předplatné SkyUK stojí cca 70 euro měsíčně. Tedy skoro 10x tolik. Ale taky odhadem 10x tolik nabízí.
Berte nebo nechte ležet.
Ale žádná alternativa k HD není a nebude.
Můžete leda koukat na SD z DVB-T a pouštět si to přes nějaké plastiové kombo-bombo damácí kino.

P.S. Taky by mne zajímalo, kolik procent lidí si HD ve Skylinku platí. Dlouhodobě si myslím, že 97% lidí je bezcenných a zbylá 3% jsou zdrojem veškerého rozvoje a pokroku (platné celkem všude, nejen u nás). Statistická odchylka tohoto pozorování je 2,5% (málo vzorků). Pak by to znamenalo, že z předplatitelů Skylinku je zhruba 9-12% cenných, protože odpadají analogové CRT bez satelitu a pod. pro část cenných to může být ekonomicky a technicky nedosažitelné, nebo všeobecně pasivní zábava zbytečná. Pak by se předplatné skutečně mělo pohybovat někde okolo 5-10% z karet.
Pokud tomu tak není, pak by to znamenalo, že v těch počátečních třech procentech hrubě mýlím.
uživatel
Antonín
20.01.2009, 09:54.00

jj vím jak lidé by chtěli všechno (absolutně neví co), ale hlavně zaplatit co nejméně, s tím Hotbirdem jsem to pochopitelně myslel na HD programy, ten kdo má HD stroj určitě nemá jen 23,5
Jinak HD "balíček" program eurosport stojí tuším 276,- Kč měsíčně, ale započítal jsi určitě těch 222,- Kč v Multi, mám to ošetřené tak, že při koupě nové karty při bonusu 2 měsíce provedu platbu "pouze" na HD a platím jenom těch 276,- Kč :8)
uživatel
Babui
20.01.2009, 10:02.44

:laughing: A po dvou měsících zase novou kartu.. ;)
S tím hotbirdem je to jasné, že jen HD. Jak říkám, u něho ty šance vidím o dost vyšší.
Ale nebaví mě spekulovat, chci dnes skočit za barák na lyže, ale zatím je dost hnusný vítr.
:-/
uživatel
Tomik535
20.01.2009, 10:11.04

pochopitelně myšleno á 276,-Kč/měsíc zaplať třeba na rok to je jedno prostě musí být Multi aktivní
Možná, že skylink zatím žádný program v HD nepřidal z důvodu, že je málo předplatitelů, ale vzorek, který si během minutky mohou ověřit je za balík HD programů, ne pidi balíček s eurosportem, nebo prodávat samostatně za každý kanál zaplať v polsku je to tuším co program to 42,- Kč dalších...
uživatel
Babui
20.01.2009, 10:12.19

dodatek

vycházejí pochopitelně z nějaého základu a to je 5-8 programů v HD
uživatel
Babui
20.01.2009, 10:16.00

jj..poláci ok.
Mě nenapadlo, že to lze takhle oje... :lookaround:
Dík za tip, hoj.
uživatel
Tomik535
20.01.2009, 11:52.41

Za kolko sa da najlacnejsie kupit karta Skylink ovsem ak je lepsia ako Gital a s akym lacnym CI modulom by to slo
uživatel
jankohrac
20.01.2009, 12:05.20

@Babui

Hotbird, pro další rozvoj HD v ČR, to by nebyla dobrá cesta.

A1 a A3 je snesitelná kombinace 2-ma LNB, nebo monoblokem, ostatně drtivá většina instalací se takto od jakživa dělá, stačí jen doladit. Kvůli Hotbirdu by se musely měnit DiSeqy, přesměrovávat paraboly, omezovat příjem A1 ....., prostě moc složité pro mnoho uživatelů, vykašlali by se na to!
Ti, kteří si komplet koupili ve "výhodných akcích" se single LNB, nebo si jej vědomě takto nechali namontovat, těm převážně stačí pouze zákl. neplacené programy, napíšu to hanlivě, takové držgrešle by si nic nepřiplatili. :O :))) :)))

Není to tak dávno, diskutoval jsem se zástupcem Gitalu a podle jeho vyjádření to nevypadá na brzký příchod HD programů u tohoto providera! Rv :(( :-/ :-/
Tvrdil standardní bláboly typu, že ještě není doba pro HD (kdy bude?), že je málo HD přístrojů mezi lidmi (budou, až bude na co hledět) ....... Rv Rv Prostě masírují svými špatnými názory x prodejců a Ti potom tyto bláboly papouškují třeba tady! Rv :laughing:

Ofuk s předplácením samotného HD mě také kdysi napadl, zaplatit si měsíc MULTI a ktomu rok HD :lookaround: :lookaround: , nicméně netuším, jak by to dopadlo. Pokud někdo máte tuto zkušenost, tak se s náma podělte.
uživatel
Zip
20.01.2009, 12:06.29

v maloobchodě u olmi tuším za 2500,-Kč
http://shop.olmi.cz/zbozi/1018-digitallink-pack
uživatel
Babui
20.01.2009, 12:50.34

Sice tomu možná dost dobře nerozumím, ale upřímně nechápu HD šílenství zde na fóru. Přešel jsem na DVB-S z analogového pozemního příjmu z cílem zkvalitnit obsahovou stránku nabídky. To se povedlo, jsem plně spokojen a HD pro mě bude mít smysl, až nabídka programů bude podobně široká jako v SD.
uživatel
Chercheur
20.01.2009, 16:13.34

ono Tě taky zachvátí až uvidíš rozdíl mezi SD a HD přes kvalitní resiver a na aspoň střední třídě (placatejch) TV :)))
@kuba, ty vejre až investuješ a někdy skoro zbytečně do různých přístupových karet, modulů a dalších krámů co mám na hraní, nebudeš brečet nad nějakou 5stovkou, ale nějak stále nechápu tvojí zaslepenou oddanost Gitalu :8) Mimochodem se podívej kolik stojí jedno pitomý Spektrum a ještě v hodně mizerným SD :))) pak napiš něco o drahotě a nekvalitních službách ;)
uživatel
poky1
20.01.2009, 16:24.32

@Zip
Souhlas. Akorát těm, co si v marketu koupili set s jedním konvertorem nebo moblokem na Astry, nějaké doplácení HD programů k SD přijímačím bylo stejně na cocot.
V Gitalu jich snad musí napadnout, že ti, co už HD mají, už hotbird nejspíš chytají a ti, co si budou chtít koupit HD sestavu, snad nebudou šetřit na jednom konvertoru a diseq.
uživatel
Tomik535
20.01.2009, 16:31.40

kluci, souhlas s Vámi R^
uživatel
Babui
20.01.2009, 17:18.30

poky1

Předně drž nervy na uzdě,to bych ti opravdu radil, takhle vypadáš jako buran. Za druhý, televizní maniak, jakým se popisuješ, opravdu nikdy nepochopí, že jsou diváci, kteří nechtějí desítky programů, ale třeba jen ten jeden obyčejnej cs film a třeba jen na zimu, nebo sport na olympiádu, mistovství a tak podobně.Nebo někteří pouze HD bez přiblblejch balíčků. A touto cestou jde zatím pouze Gital. Pro maniaky tvého kalibru je skylik dobrá volba, to nepopírám, ale nutí mě koupit něco, co nechci a to je svinstvo. Proto ten odpor ke skylinku.
uživatel
kuba
20.01.2009, 17:31.17

nikoho nepoučuj a zhlédni zpět tvoje nadšené reakce na fa Gital, o jaké cestě to mluvíš že jde??? jde, ale do kopru, není to tak dávno, co zde byl rozhovor se zástupcem Gitalu, asi si ho nečetl a nečteš ani ostatní příspěvky zde a citaci jeho prohlášení ohledně HD
jinak se chovám ke každému jak si zaslouží, ještě Tě můžu uklidnit Gital mám taky :laughing:
uživatel
poky1
20.01.2009, 18:07.20

Re: není to tak dávno, co zde byl rozhovor se zástupcem Gitalu,

Když to není tak dávno,tak dej prosím link,rád si to přečtu.
uživatel
kuba
20.01.2009, 18:43.07

umíš používat vyhledávání? ne? tak se to nauč a pokud to nedokážeš, tak Ti to sem zítra naspamuju
uživatel
poky1
20.01.2009, 18:52.27

jo a ještě dodatek, nepomíchej to s rozhovorem s jednatelem Media Vision :8)
uživatel
poky1
20.01.2009, 18:53.49

jo a ještě dodatek, nepomíchej to s rozhovorem s jednatelem Media Vision :8)
uživatel
poky1
20.01.2009, 19:05.37

Budu se těšit.
Umíš přispívat do diskuse? Ne? tak se to nauč, stačí to poslat jednou.
uživatel
kuba
20.01.2009, 19:09.43

A jen na okraj, on vyhledávač na parabole za moc nestojí, čekací doba je děs, a j.
uživatel
kuba
21.01.2009, 09:39.41

poky1

tak Ti to sem zítra naspamuju
Autor: poky1
Tak už je zítra, rád bych si početl! Díky.
uživatel
kuba
21.01.2009, 18:03.31

totálně neschopnej a bude ještě někoho komandovat :fuming:

tak si počti a nadále už vymaž tvé hlavičky můj nick :8)
Plánuje Gital do své nabídky i některý z placených programů ve vysokém rozlišení?
Ano samozřejmě. Ve svých plánech máme vysílání placených programů ve vysokém rozlišení a to relativně již velmi brzo. Bohužel Česká a Slovenská republika je příliš malým a relativně stále málo rozvinutým trhem, aby tomu mohlo být v nejbližší době. Hledáme vhodné obchodní modely, abychom mohli svým předplatitelům nabídnout programy ve vysokém rozlišení co nejdříve.
uživatel
poky1
21.01.2009, 18:26.30

poky1

Re: není to tak dávno, co zde byl rozhovor se zástupcem Gitalu,
Výkřik do tmy, bez odkazu, možná i vytržený z konceptu, je opravdu o ničem. Fakt by mě zajímalo, kde to na tý Parabole je?
P.s. O neschopnosti bych byl tebou nemluvil. Vždyť nejsi schopen dát ani jednoduchej odkaz, kterej jsi notabene sliboval ty sám.
uživatel
kuba
21.01.2009, 18:29.28

nauč se hledat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neschopák Rv
uživatel
poky1
21.01.2009, 18:39.59

poky1

Tak v tomto případě si myslím, že ten neschopák jsi ty!Sám jsi sliboval, já to neloudil, ale slušnost je, ke každé citaci uvést zdroj, Jinak to je pouhé plácání .
uživatel
kuba
22.01.2009, 09:45.52

poky1

Poky1, čekám na ten odkaz, jinak jsi jen mluvka! Měl být nedávno na parabole a já ho opravdu nenašel. Díky.
uživatel
kuba
23.01.2009, 10:02.08

Dopis má svůj úspěch.cca 20% obeslaných si zaplatilo Géčko na rok dopředu.Takže si myslím že účel to splnilo.HOVGH(domluvil jsem) :)))
uživatel
kimi
23.01.2009, 11:45.03

kimi

To by byl takovej marketinkový a obchodní úspěch, že by se dostal do učebnic ekonomiky. Tak že, jako vtip dobrý. :laughing:
uživatel
kuba
24.01.2009, 10:22.58

Poky1

Poky1, čekám na ten odkaz, jinak jsi jen mluvka! Měl být nedávno na parabole a já ho opravdu nenašel. Díky.
uživatel
kuba
25.01.2009, 08:40.49

Poky1

Takže jsi pouze lhal a machroval, že? Takhle tvoje příspěvky jsou pouhé provokace kterým nelze věřit. Děkuji, že jsi se svlékl do naha. Pěkný den všem, přeje kuba.
uživatel
kuba
25.01.2009, 10:35.44

kuba

Pravidelně čti, pak Ti nic neunikne a nebudeš tu plácat takové ptákoviny.
Poky1 myslel některé PR Gitalu, nebo zprávičku, a Gital jak známo tady exhibuje a ve všech se s něčím pochválí, třeba o tom že chystá HD!! Tady máš rycle najdený odkaz, když neumíš ani hledat -

https://www.parabola.cz/clanky/3271/media-vision-nabizi-placenou-tv-na-kartach-gital/

Stačí si přečíst poslední větu. Jen tak mimochodem, co pro Tebe znamená sousloví - "v brzké době" !! :))) :))) :)))
uživatel
Zip
25.01.2009, 11:06.17

Zipe,

To si snad děláš legraci. Poky1 řekl že to byl rozhovor....
"není to tak dávno, co zde byl rozhovor se zástupcem Gitalu, asi si ho nečetl"
Toto hledám co tvrdil Poky1 a to nemohu najít. Že by jsi ty ptákoviny plácal taky?
Pokud někdo tvrdí a napadne, druhého, jako vy dva, tak to musí také doložit, jinak je jenom blábolící mluvka. Pokud ten rozhovor, z nedávné doby,jsem přehlédl, rád se omluvím.
uživatel
kuba
25.01.2009, 15:25.33

kubo

Mě je jedno jak důsledně hledáš rozhovor, a trváš na přesné formulaci psaného slova (od poky1), já Ti tady plácl odkaz, kde Gital již před 3-mi měsíci tvrdil, že v brzké době připravuje HD!! O tom tady byla řeč, proto jsi pokyho1 napadal, nevím co furt vyskakuješ a najednou chceš být důsledný.
Gital toho totiž napsal a prohlásil tolik, že je to jako s jeho tarify, ničemu se nedá věřit!!
uživatel
Zip
25.01.2009, 17:36.43

Pokud mě někdo napadne, že neumím používat vyhledávač, a argumentuje přitom účelovou lží, tak to promiň, ale to se bráním.
Ale fakt je, že gital moc mluví a to mu škodí.To HD trvá opravdu zbytečně dlouho. Ale doufám, že až s ním vylezou, tak dají skylinku červenou kartu a ten bude muset jednat. Ale to je jen takové zbožné přání.
uživatel
kuba
25.01.2009, 18:56.30

No, přebral to Media Vision, tak doufám, že to dostane nějaký rozumný směr, i když, určitá skupina lidí jen přelila zápisné jinam a motají se okolo znova. Většinový podíl (60%) snad zaručí rozumější směřování. Byla by to velká škoda, kdyby tu zavládl monopol!!!

No vidíš, taky Gitalu moc nepomáháš, když sem píšeš Svá zbožná přání, někdo se toho může chytit a brát to jako brzkou realitu. :(( :-/ Tak vznikají drby a pak už to jede jak po másle!

Jinak Čau :)))
uživatel
Zip
30.01.2009, 19:54.13

https://www.parabola.cz/clanky/3078/gital-do-cervna-rozsiri-nabidku-o-4-programy-a-planuje-hdtv/

a prosím povšimnout si info o viasatech
uživatel
poky1
30.01.2009, 19:57.02

ty woe to blbštajn :)))
uživatel
poky1
31.01.2009, 12:08.09

poky1

Re: není to tak dávno, co zde byl rozhovor se zástupcem Gitalu

Když u tvé chytré hlavičky není tak dávno 3/4tě roku :laughing: tak se nedivím. A jen by mě zajímalo, podle čeho jsi usoudil, že "jde do kopru" :laughing: Fakt velmi vtipné. Pepek vyskočil by už lepší příměr nenašel.
uživatel
kuba
31.01.2009, 15:33.49

kuba

A o to je to horší, že už něco slibovali před 3/4 roku!! Tady aspoň vidíš, koho tak ortodoxně vyznáváš!! :-/ :-/
uživatel
Zip
31.01.2009, 15:50.56

Zip.

Pozorně si ten článek přečti, Plácáš bludy. Jen v kostce co bylo v článku.
Slib: Film+...ANO, DQ....ANO, Leo...ANO, Sport5...ANO, Viasaty...blokuje konkurence, HD zatím ne.
Takže mimo HD vše splněno, co tedy vyčítáš?
uživatel
kuba
31.01.2009, 15:55.32

A to máme nyní i další dva kanály navíc, ale všiml jsem si, že už je to proti skylinku takovej náskok, že skylinysti někteří to vyčítají a přirovnávají to k DIGI. Mám oboje a na plazmě 42 to je sec sakra rozdíl, holt klasická naštvanost, že nemám Gital, že?
uživatel
kuba
31.01.2009, 18:35.54

Mám Gital, leží v šuplíku! :)))

Pokud se podíváš na mé kritické poznámky vůči Gitalu, tak já se nebavím o tom, kdo má víc SD mazanic.
Já Gital kritizuju za nepřehlednost a neustálé změny v tarifech, za vymýšlení a hlavně nucení různých forem plateb, za nedodržování slibů (TV Barrandov zdarma pro všechny) .....
Rv :-/
uživatel
Zip
31.01.2009, 21:08.16

Re: za nedodržování slibů (TV Barrandov zdarma pro všechny) .....
A on snad Barrandov někomu nejde? :O
uživatel
kuba
31.01.2009, 22:56.05

Povíme si cca 6-10 února, kdy vyprší platnost zápisů na kartách s tarifem Základ apd.!! Tedy pokud si to Gital nerozmyslí a nesplní loňský slib!! :O :O :O
uživatel
Zip
01.02.2009, 09:51.07

Na to jsem taky velmi zvědav, ale myslím, že spadne brada odpůrcům gitalu.
uživatel
kuba
01.02.2009, 14:56.57

kuba

Aby nespadla brada zástancům Gitalu!! :))) :)))

Svoje myslím si nechej pro sebe, moje myslím je opačné! Rv :-/ :-/
uživatel
Zip
01.02.2009, 15:34.19

Proč to tedy píšeš? Nech si to svoje pro sebe! :bigeyes:
uživatel
kuba