23.01.2009, 14:13.21 | |
HOMECAST eM- 200CRAhoj!Mám známého v německu a chtěl by naladit nějaké stanice z Astry (používá SKYLINK) a neví jak na to,,, Nemáte někdo náhodou nějaký návod,podle kterého by jsem mu mohl na dálku poradit,jak na to? Díky ! L. |
![]() Nick1612 |
23.01.2009, 14:41.32 | |
RE: HOMECAST eM- 200CRtranspordery naladit rucnenebo smazat kopernikus a premenovat ho na astru a vsechny TP tam rucne nabouchat nesedim u toho , tak jesi par hodin pockas ... |
![]() bublajs |
23.01.2009, 15:02.59 | |
RE: HOMECAST eM- 200CROn tam ma vetsinu naladenou, jen mu chybi STVcka, Jojky, Barandov,,, No neco jsem nasel,tak se to pokusim nejak dat dokupy. Kdyztak bych se jeste ozval, zatim DIK ! |
![]() Nick1612 |
23.01.2009, 17:03.59 | |
RE: HOMECAST eM- 200CRmenu-uzivatelske preference-uprava druzicenejakou vybrat- OK a jsou k dispozici volby transporder - OK mas volby anebo jednoduchy prohledani menu-instalace - prochazeni transporderu- vyberes antenu a budto vyberes TP ze seznamu napravo (to sou ty co mas uz naeditovany podle kroku co sem popsal prvne) , nebo tam cislama vepises co chces. treba odsud ze seznamu stanic vysilanych na astre . ale doporucuju vsechny pouzivany TP nacpat do ty druzice, napriste je aspon pokoj. nebo spis do doby nez zaktivujou dalsi TP to by melo byt vse . nebo jeste nejake dotazy ? |
![]() bublajs |
24.01.2009, 19:31.59 | |
RE: HOMECAST eM- 200CRTak panackovi se to vcera podarilo pekne rozladit :-) Jeste jsem s nim neresil,co presne provedl,ale pry mu teda jdou ty nove naladene stanice, ale prozmenu mu nejde nic jineho ;-) Netusis,co se mohlo prihodit? Kanaly pry zustaly, ale nejde ani obraz ani zvuk ,,, |
![]() Nick1612 |