Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.01.2009, 14:13.21

HOMECAST eM- 200CR

Ahoj!
Mám známého v německu a chtěl by naladit nějaké stanice z Astry (používá SKYLINK) a neví jak na to,,, Nemáte někdo náhodou nějaký návod,podle kterého by jsem mu mohl na dálku poradit,jak na to?
Díky !
L.
uživatel
Nick1612
23.01.2009, 14:41.32

RE: HOMECAST eM- 200CR

transpordery naladit rucne
nebo smazat kopernikus a premenovat ho na astru a vsechny TP tam rucne nabouchat
nesedim u toho , tak jesi par hodin pockas ...
uživatel
bublajs
23.01.2009, 15:02.59

On tam ma vetsinu naladenou, jen mu chybi STVcka, Jojky, Barandov,,, No neco jsem nasel,tak se to pokusim nejak dat dokupy. Kdyztak bych se jeste ozval, zatim DIK !
uživatel
Nick1612
23.01.2009, 17:03.59

menu-uzivatelske preference-uprava druzice
nejakou vybrat- OK a jsou k dispozici volby
transporder - OK mas volby
anebo jednoduchy prohledani
menu-instalace - prochazeni transporderu- vyberes antenu a budto vyberes TP ze seznamu napravo (to sou ty co mas uz naeditovany podle kroku co sem popsal prvne) , nebo tam cislama vepises co chces. treba odsud ze seznamu stanic vysilanych na astre . ale doporucuju vsechny pouzivany TP nacpat do ty druzice, napriste je aspon pokoj. nebo spis do doby nez zaktivujou dalsi TP
to by melo byt vse . nebo jeste nejake dotazy ?
uživatel
bublajs
24.01.2009, 19:31.59

Tak panackovi se to vcera podarilo pekne rozladit :-) Jeste jsem s nim neresil,co presne provedl,ale pry mu teda jdou ty nove naladene stanice, ale prozmenu mu nejde nic jineho ;-) Netusis,co se mohlo prihodit? Kanaly pry zustaly, ale nejde ani obraz ani zvuk ,,,
uživatel
Nick1612