Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.01.2009, 20:11.06

CT1 v dolby digital

Zajímalo by mě zda máte stejnou zkušenost. Teprve nedávno jsem se dozvěděl, že ct1 již pouští zvuk v DD. Tak asi 14 dnů to téměř denně zkouším a stále stejná zkušenost.Funguje asi 20 vteřin a pak zvuk vypadne! Když to stejné vyzkouším např. na programu Deluxe Music, tak tam to jede v pohodě, DD ale v 5.1 Ta CT1-ka jede v DD 2.0 ale pokaždé po 20ti vteřinách vypadne.
uživatel
rusakov
23.01.2009, 20:29.51

RE: CT1 v dolby digital

Také jsem si toho všiml.Openbox X820.
uživatel
Saxon
23.01.2009, 21:01.48

Mám Topfield 6000Cr a tam se nastavuje v menu parametr "zvuková stopa". U ČT 1 je tam volba AUTO, CES, CZE a CZE(DB). AUTO je nastaveno trvale. Pro příjem v dolby jsem musel nastavit to CZE(DB), na možnosti AUTO mě to vypadávalo, nebo to vůbec nenaběhlo. Mrkněte se do svých MENU.
uživatel
Tondach
23.01.2009, 22:56.55

mam Technisat HD S2 a jede to bez jakehokoliv vypadku. Posilam to jako bitstream do receiveru.
uživatel
izidor
24.01.2009, 08:33.11

CT1 v dolby digital

to tondach: budu kupovat topfield 7700. Myslíš že je tam taky taková možnost? Momentálně totiž jedu na přijimač starý tři roky a ten je v tomto pase (navíc absence HDMI).

to IZIDOR:Já mám ten přijimač zapojený digitálně koax kablem za (12stovek) s AVR, na přijimači si můžu taky nastavit výstup v DD, jenže pak 99% programů nemá zvuk! Takže takto to prostě vůbec nejde, musím tam dát PCM tedy stereo a u těch cca třech programů co jedou v DD to jen ovládačem vždycky přepnout, vypadává akorát ta CT1. Přesně jak to říkal včera KRAUS, zrovna o tom jak jdem s tím digitálem dopředu mluvil a dělal si z toho prču.
uživatel
rusakov
25.01.2009, 11:57.37

Ferguson 8900 HF - hdmi do receiveru, Dolby v pohodě bez výpadku, u každého programu si nastavíš zvukovou stopu zvlášť. Navíc DD je tu upřednostňováno, pokud si to zapneš v menu. Mrkni se pořádně na svoje nastavení...
uživatel
Diaboltp
25.01.2009, 12:12.04

rusakov

normalni prijimac snad prevede stereo stopu do SPdif ne (kdyz jiny kanal ma jen stereo)?

to je chyba prijimace a ne CT1

ps: kdy vysila CT1 v DD5.1? Normalne tam vidim jen DD2.0
uživatel
gorro