Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.01.2009, 23:46.36

karta skylink

ake mate skusenosti so sapismi na skylink ? ked som si registroval prvu kartu ktoru som pred dvom tyzdnami venoval rodicom , tak asi 5 minut po registracii na SR mi prestali ist nova ,nova atd. co by malo tak aj podla prevadzkovatela karty malo byt. dnes som registroval novu kartu pre seba , presne na obed .aj mi dosiel mail o registracii. na karte mam vsak stale zapisy na vsetko , niektore su do 28 januara ,ine do marca proste total haluze ku kazdemu programu inak .viem ze zapisy sa mozu z minuty na minutu zmenit a to co mi prijimac ukazuje uz nemusi byt pravda, ale je to bezne ze po registracii na SR ci CR ostanu nadalej nejaky cas (hodiny,dni)vsetky programi , alebo je to skor ojedinele ?
uživatel
viliamko
24.01.2009, 02:11.14

RE: karta skylink

normál,neřeš to
uživatel
pierrepetr
24.01.2009, 06:52.06

@viliamko

Je to tu dnes a denně! Každá karta před registrací je po načtení patřičných dat aktivní 20 dní pro všechny programy, které je schopna dekódovat. V případě Skylinku se nerozlišuje zda CZ, nebo SK region, protože karta do registrace neví, kde bude aktivní (zda v CZ, nebo SK).
Po registraci se aktivují jen programy daného (registrovaného) regionu!!!
uživatel
Zip
24.01.2009, 07:40.52

karta skylink

Také netuším proč každý sleduje zápisy? Někde nějaké :) Jakési datumy :) Sám doma sem na to koukal snad jednou a po zjištění, že datumy stejně neodpovídaj, mě to dál jaksi nezajímá. :) Programy fungují, to mě zajímá a co kdo někam posílá, mě snad ani nemusí znervózňovat :)
uživatel
smscz
24.01.2009, 09:45.10

RE: karta skylink

ked sa raz uz aktviuje na skylinku CR da sa v buducnosti preaktivovat aj na SK balik?
uživatel
jankohrac
24.01.2009, 14:44.53

Karta Skylink

Dá sa. Jen to pak nechtěj měnit každý týden :)
uživatel
smscz