Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.01.2009, 16:15.23

Neopravnene sledovanie upc

Obcas prebyvam v prenajatom byte,kde asi pred rokom a pol mal kamarat kablovku a internet od upc.Potom odisiel(nie som s nim vôbec v kontakte,ale viem,ze je mimo republiku a za kablovku neplatí) a teraz sme zistili,ze zo zasuvky bezi kablovka stale.Porusujeme niejako zakon,ked sledujeme kablovku?
uživatel
Kasr
24.01.2009, 16:20.20

RE: Neopravnene sledovanie upc

Myslím, že jo. Je to ale hnusný pocit co? :-/ Rv
uživatel
Tomik535
24.01.2009, 16:24.47

Když to neni mojr tak bych to nepoužíval, měl bych takový divný pocit že ujídám z cizího chleba :)))
uživatel
TDB
24.01.2009, 16:37.55

Neopravnene sledovamie upc

V byte je len jedna ucastnicka zasuvka a nefunguje sta.
uživatel
Kasr
24.01.2009, 16:55.43

Kasr

Jestli s toho nemáš dobrej pocit tak zavolej na call centrum upc a oni někoho pošlou a budeš mít klid že ti ze zásuvky nepoleze signál. :bigeyes:
uživatel
Digi tv
24.01.2009, 16:56.24

No co, tak se divej. Bud je chyba u nich, ze ji neodpojili, nebo naopak ze ji pripojili omylem. Nebo to mel na cerno. Ale divej se v klidu. Do bytu ti nesmi, takze kdyz by se nahodou stalo, ze na to prijsou, tak te jen odpoji a kdyz by zazvonili, tak rekni zes nic nevedel. V byte ses novy atd. Ale nic ti neudelaji, maximal nabidku na kabelovku :-D
uživatel
faust
24.01.2009, 17:14.06

Taky muže dostat učet, za těch 18 měsícu co to žadný neplatil-stačí se podívat do PC a už se to spustí... Beat
uživatel
beat
24.01.2009, 17:37.46

Nedostane zadny ucet pokud:
1. neni jednou ze smluvnych stran (vuci kabelovce)
2. jedna ze stran na nej neprevedla prava a povinosti ze smlouvy (o tom by musel vedet)
3. je v pronajmu a ve smlouve o pronajmu o tom neni ani zminka (=kabelovka neni soucasti pronaj. bytu)
4. je nesvepravni :laughing:
uživatel
blik
24.01.2009, 17:48.13

kasr

no asi najpravdepodobnejsie je ze dotycny to mal predpaltene na urcite obdobie. totiz to iste som mal ja , kupil som byt , kde mi bezal kabel od UPC. tiez som bol z toho mimo , ale pekne som drzal hubu :)) . no 8 mesiacov to slapalo a potom tma..tak som si siel akoze urobit zmluvu ako novy klient , a ked zistili ze v tom byte uz pripojka je a pozreli do systemu , hned vedeli ze som dosiel preto , pretoze prave skoncilo 2 rocne predplatne predoslej majitelky bytu . a cela zahada bola vyriesena :8)
uživatel
viliamko
24.01.2009, 18:25.34

ja som zazil aj taky pripad v Petrzke ze kablovka bola pripojena nacierno, tak ako u teba tiez nesiel rozvod sta ale len kablovka. Po roku a pol to nejaky technik zistil a prisiel sa vyhrazat
uživatel
PEPE8989
24.01.2009, 18:33.16

Neopravnene sledovanie upc

Tomik535 a TDB,zly pocit nemam,ked upc dokazaka dodrbat funkcny system spolocnej televiznej anteny.A predplatena kablovka neni,dokonca dotycny skoncil s podlznostami.A ja ich velmi nepotrebujem,ked nieco dobre ide v tv,tak mi to nahraju a ja si to doma v klude pozriem.Tak preto mi ide o tu pravnu stranku.Ked by to bolo protipravne(pripadne by mi hrozila pokuta),tak sa na to vys...iem.
uživatel
Kasr
24.01.2009, 18:46.01

kasr

tebe nehrozi isto nic. ty stym nemas absolutne nic spolocne . proste to ide , a tak ako si na to nahodne dosiel , tak si na to nikdy prist nemusel , keby si to nahodou neskusil . a hotovo . ostatne je uz len a len ich problem
uživatel
viliamko
24.01.2009, 19:20.25

nebál bych se,trest smrti byl zrušen a zavřít můžou,pustit musí.Na zimu do tepla gratis není k zahození,něteří by byli rádi v teple.
uživatel
viliam
24.01.2009, 23:44.12

Veškeré

problémy spadnou na majitele,pokud neukončil smlouvu-klidně se dívej.
uživatel
spyko
25.01.2009, 14:13.40

Na tomto portáli je tolko ludí ako maku čo sledujú na čierno cigánsku TV a samozrejme aj iné, že len hlupák sa bude báť na čierno pozerať UPC, v tomto komunistickom štáte sa iné veci kradnú, tak sa netreba báť posratej UPC
uživatel
masto