26.01.2009, 22:28.17 | |
Problem z z DVD Pioneer DV610 poradi niekto ?Zdravim vsetkych ktory ktory su oohotny a vedia mi poradit. Ja viem ze to sem asi moc nepatri aôe aj tak mozno ma niekto podobnu skusenost. Mam DVD pionieer DV610 ktory cita viac menej vsetky DVDcka nie je ziadny problem ten nastava az vtedyked spustam nejaky film ktory je robeny v divixe. V pohode vsetko nacita aj + aj - DVD roznych znaciek, ale ked dam pretacanie filmu obrazom tak mi skoro vzdy obraz zamrzne a musim len vytiahnut prijmac zo siete, inak na nic neraguje. Prekvapuje ma ze to nerobi pri kazdom fylme niektore idu normalne pretacat obrazom a ine zas uz nie ako prijmac zamrzne a je KO, skusal som uz rozne tipi medii ale v tom to asi nebude a taktiez aj napalovat pomalsou rychlostou, ale problem stale zostava. Som s toho uz na nervy lebo v manuali pisu ze je to normalny jav, takze neviem ci by mi to uznali ako reklamaciu. DVD prehravac je ste v zaruke. Moze to byt podla vas v optike tej mechaniky ? poradte prosim ak ste mali podobny problem. dakujem |
![]() Dobko30 |
26.01.2009, 23:29.20 | |
RE: Problem z z DVD Pioneer DV610 poradi niekt...Jen si zaspekuluju. :))) :))) :)))To bude nejspíše kombinace, SW i HW problém, pokud to neopraví výrobce, napsáním nového SW, úpravou HW, tak to asi nikdo nevyřeší, bylo by to nerentabilní. Nerentabilní je to asi i pro výrobce, když na zmíněný problém preventivně upozorňuje v návodu! Tím se distancuje od popsaného problému. Čili reklamaci neuzná! Možná je to použitím nějaké nevhodné kombinace součástek, které nemá jednoduché a rozumné řešení a náprava by byla neekonomická?? :lookaround: :lookaround: :lookaround: :))) |
![]() Zip |
27.01.2009, 01:51.17 | |
RE: Problem z z DVD Pioneer DV610 poradi niekt...divx převeď na dvd a můžeš čumět no problém |
![]() pierrepetr |
27.01.2009, 08:11.19 | |
DvdNie je "divx" ako "divx".Pocet b snimkov 0,1 alebo 2 za sebou,moze tam byt qpel a gmc a nie vsetky dvd playery to zvladaju. |
![]() Kasr |