28.01.2009, 18:23.52 | |
Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA HDTVAko naladit kanál BRAVA HDTV /astra 23-skylink/ na dreamboxe 800 HD ?...Zadal som 11 856 MHz / V / 27 500 kS/s /DVB-S2 / FEC 5/6 , no nič mi nenašlo. |
![]() zidane69 |
28.01.2009, 19:03.09 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Přinejmenším FEC 9/10, parametry máš komplet v Přehledech. |
![]() Antonín |
28.01.2009, 20:19.54 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...FEC neni 9/10, to je hovadina ale 5/6, na dm800 s poslednim Gemini 4.0 to jede jako pila. Zkus mirne posunout frekvenci a nezapomen tam dat DVB-S2/QPSK. |
![]() 007 |
28.01.2009, 20:34.59 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Pak je ta hovadina v místních Přehledech. Já jsem ji tam nepsal:BravaHDTV různý originální 11,856/V SR 27500, FEC 9/10 DVB-S2 MPEG-4 MDG+CRW |
![]() Antonín |
28.01.2009, 20:37.56 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...mám ji naskenovanou 5/6 |
![]() poky1 |
28.01.2009, 20:50.22 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Mistni prehledy me nezajimaji, me zajima skutecnost, kterou si lehce overim nebot dm800 mam ve sve sbirce nebo staci se podivat na lyngsat nebo flysat. |
![]() 007 |
28.01.2009, 20:54.49 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...divnej přístup admina :lookaround: :))) |
![]() poky1 |
28.01.2009, 21:01.12 | |
for 007Nejde mi tak ani jestli je BravaHD s chybovosti 5/6 nebo 9/10, ale o to, že jsi admin na zdejším fóru, tudiž neseš i nějakou minimální zodpovědnost za zdejší server, který zde něco prezentuje.Ale k věci, napsat, že tě nezajímají místní přehledy a odkazovat de facto na konkurenci, považuji od admina za pořádný úlet, ne-li za zarážející věc... Mít zaměstnance(ať jen externí), který mi třeba jen dělá cenovky na prodejně a přijde zákazník, že chce ten nebo onen přijímač a on mu odpoví, že není a ani ho to nezajímá a ještě ho odkáže ke konkurenci, tak okamžitě u mě skončil. Ber to jen jako technickou poznámku, nic ve zlém. |
![]() BBS |
28.01.2009, 21:25.33 | |
@zidane69Pokud chcete přijímat program Brava HDTV na Slovensku, je možné, že budete mít s parabolou malých rozměrů problém. Vertikální transpondéry Astry 1E kvalitně nepokrývají velkou část Slovenska. Tento problém by mohla vyřešit až družice Astra 1G (náhrada za 1E), která se sem (23,5E) dostane, jakmile bude uvolněna z pozice 19,2E. |
![]() redakce |
28.01.2009, 21:27.23 | |
@BBSaby si sa nepokakal s tou velkodusnostou ..odveky kazde hrable hrabu len k sebe, takze keby si ty, alebo hocikto iny mal zamestnancov tak mu das 3 smennu prevadzku a minimalnu mzdu . a pri prvej marodke ho prepustis .. no ale preco sa nezahrat na geroja na parabole ze ?? |
![]() Vlado Fogo |
28.01.2009, 21:51.16 | |
for Vlado FogoJestli jsi někdy četl mé příspěvky, tak určitě víš, že jsem ten poslední, kdo by někoho shazoval, to opravdu není můj styl. Jen jsem napsal, můj názor a co si myslím o odpovědi 007.Nic víc v tom nehledej. Příklad se zaměstnancem jsem napsal naschvál, aby to každý pochopil. Pro tvou informaci, nejsem zaměstnavatel :) |
![]() BBS |
28.01.2009, 22:14.20 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...aj admin je predsa clovek a tak isto ako aj zeny maju svoje dni maju aj muzi vratane adminov....vzi sa do situacie ze za den ti tu napise 200 hnilov ktorym je zatazko natukat par pismen do google a ty to musis vo svojom volnom case, ktory si mohol venovat trebars rodine pracne mazat a spamerov banovat .. nic moc ze ? |
![]() Vlado Fogo |
28.01.2009, 22:19.12 | |
@VFTy máš Ty svoje dni ale 365 dní v roce... |
![]() pat |
28.01.2009, 22:28.17 | |
for Vlado FogoVšak ano, souhlasím s tebou, je jen člověk. Ale opravdu šlo jen o můj názor, který zní, že tohle by se stávat nemělo.Každý občas ujede, ale já jsem zvyklý se omluvit nebo to napravit, pokud je to jen trošku možné a v tomto případě to možné je. Můžeš se mnou nesouhlasit, to ti vůbec neberu, jen se mi nelíbí, že mě nazýváš gerojem, na kterého si fakticky nehraju, nemám k tomu sebemenší důvod a jak jsem zmínil, není to můj styl. Od toho jsou jiní a nemusím(e) chodit daleko, že? |
![]() BBS |
28.01.2009, 22:54.59 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Ale hosanku ja na sve odpovedi trvam, za mistni prehledy je odpovedna redakce ne ja, ja jsem POUZE admin fora a me zajima aby byl poradek ve foru a ten odkaz na "konkurenci", kazdy poradny satelitak tyhle vynikajici stranky zna, a proc to nerict, kdyz je to pravda ...na tech strankach se podili spousta lidi po celem svete. To nejsou diskusni fora jako je tohle, takze je potreba si to dat trosku v te hlave dohromady a pak neplacat nesmysly. |
![]() 007 |
28.01.2009, 23:21.37 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:o5 jsem se po dlouhé době zasmál, i když popravdě řečeno řežeme se neustále, je to prostě pecka R^ samozřejmě, že FEC je 5/6 myslím, že admin má tak trochu pifku na Antonína, proto takto vypálil, protože člověk který propaguje (považuje ho za dobrý) program, Brava HDTV a odpoví z přehledů a ne z kanálu Brava HDTV, kde je to napsáno tak to je fakt síla!!!! :laughing: :laughing: :laughing: Mám nadřízeného, který koulí očima, je hulvát neumí se chovat k lidem a chce přežít do důchodu, doma musí žehlit, v lednici má noviny a pochopitelně vyplou, na nákupy chodí denně a musí se ten den sníst to co koupí, připadá mi to jako za starých časů, kdy jsem se síťovkou a padesátikorunou chodil ráno mým dvoum sourozencům nakupovat snídani :8) a já se tomu prostě směji, Tebe BBC jsem dnes přivítal po dlouhé době na fóru, jsem rád, že jsi zde i ostatní je to prostě parádní počteníčko a každý se držme svého, já mám hulváta, redakce má svoje a admin007 má také svoje, tak si to všichni necháme a pořádně se zasmějeme a je klid.... :8) |
![]() Babui |
28.01.2009, 23:24.44 | |
for 007To je sice hezké, že jsi pouze admin na fóru, ale přece všichni "makáte"(možná třeba zadarmo, ale o to nejde) pro jeden zdroj - parabolu, tak nebudu říkat, že mě nezajímá, co se zde uvádějí za informace. Nemusí to být snad jen v diskusi.Ano, tebou uvedené weby jsou vynikající(také se na jednom z nich nepřímo podílím), o tom není pochyb, to bez debat a jak píšeš, není důvod na ně neodkázat a snad každý kdo přišel do styku se satelity, s netem, je zná. Ale jak vidíš, tak spousta lidí, viz Antonín, čerpal info ze zdejšího přehledu, což je naprosto, podle mě, logické. Napsat, že mě nezajímají místní přehledy, potažmo, když to nadnesu, že stojí skoro za (nevhodné slovo), prostě od admina neberu. Já doufám, že mě chápeš, o co mi jde. Není to nic proti tobě a práce admina(někdo může říct cenzora), si vážím a vím, že není vůbec jednoduchá.(také jsem měl tu čest, ale ne na zdejším fóru) A přijmout menší "kritiku", možná sebereflexi, z mého pohledu oprávněnou, není na škodu. Myslím, že tím bych to uzavřel, i když asi každý máme jiný názor a argumenty, ale za to se snad nezavírá ani nestřílí. |
![]() BBS |
28.01.2009, 23:57.19 | |
@BBSChyba v přehledu HDTV kanálů byla opravena. Sna je to teď v pořádku. |
![]() redakce |
29.01.2009, 02:59.23 | |
@pataspon vidis ake jelita chodia ku mne na servis .. dnes ma vytacal jeden so special poziadavkou ze by chcel HDTV prijimac a aby mal aj dvi vystup, ktory by si mohol napojit na PC a v malom rozku sledovat TV a samozrejme nieco ine ako by bezalo na prijimaci a naviac aby to nezatazovalo PC . za hodku prisiel iny expert ze chce mat parabolu na sever, pretoze nechce aby mu to bolo vidno od cesty ...takze ked dojdem sem tak kolo 2 v noci a precitam si tie duchaplne prispevky od drahomira s phillipsom 6010 , neda sa ani inak reagovat |
![]() Vlado Fogo |
29.01.2009, 09:19.54 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...mozna ze by parabola.cz mohla zmenit sve titulni logo z ceskeho satelitniho centra na " vse vesele i vazne a nejen o satelitech " ponevadz to odpovida skutecnosti na 101% :))) :))) :))) |
![]() PowerPC |
29.01.2009, 12:29.07 | |
@BBSNeda me to abych jeste nereagoval, tady nikdo nerekl ze je tady neco spatne, vkladate me do ust neco, co jsem nerekl. Naopak plne chapu, ze to neni jednoduche o vse se starat a mit aktualni, dokonce si myslim, ze ta prace je duplicitni, kdyz uz ty prehledy jsou jinde, i na jinych webech to resi odkazem na lyngsat nebo flysat. Ale je to jen muj soukromy nazor na ktery mam pravo jako kterykoliv ctenar.Nerikej me co mam ci nemam rikat, proste kazdy mame jiny nazor, ale to je v demokracii zcela normalni. Neni dulezite odkud kdo cerpal, ale danou vec si overit a to tady jde predevsim a ne jen slepe opisovat! Ja se nebranim kritice a pripominkam, ale ty musi byt opravnene, nikoliv destruktivni, ale je potreba si uvedomit, ze co clovek to nazor ... a navic tady diskutujeme o takove "blbosti" jako je najeke FEC, me to pripada vice nez absurdni ... |
![]() 007 |
29.01.2009, 14:18.49 | |
Babui tvoj nadriadený je pat?ten sa tak správa. |
![]() oneeeee |
29.01.2009, 15:48.18 | |
oneeeeee:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:pat je můj kamarád (za tím si stojím) a to co jsem napsal, abych odlehčil...nemá se satelity nebo s tímto fórem vůbec nic dělat |
![]() Babui |
29.01.2009, 17:13.43 | |
@BBSJeste jedna drobnost, ja se za nic omlouvat nebudu, ale redakce si mysli, ze jsem poskodil "dobre jmeno webu", coz je zavazne poruseni pravidel, coz je jiste pravda a pravidla plati pro vsechny, tedy i pro admina, takze admine mas padaka Rv |
![]() 007 |
29.01.2009, 17:18.05 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...To mě mrzí, já už si zvykl. :crying:Jsem pro hlasování o důvěře.. |
![]() Tomik535 |
29.01.2009, 17:59.19 | |
cože???ty wole, von se fakt vyhodil ;) třeba napíše omluvnej email a dostane amnestii :lookaround: :laughing: |
![]() poky1 |
29.01.2009, 19:18.13 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:je neskutečné, kam se od triviální otázky tazatele dostaneme!!!! Samozřejmě, že by to bez 007 zde nebylo to pravé ořechové R^ , ale skutečnost asi byde někde jinde, ale jako vtip to je výborné :8) |
![]() Babui |
29.01.2009, 22:40.49 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Nevím, zda to byl vtip, o smrti se nevtipkuje.. :-/Abyste těch trenérů nevyhodili 10 a pak nezjistili, že to nebylo trenérem. Navíc si myslím, že Bohulibé je dát druhou šanci. Bohužel my lidé nejsme Bozi, abychom uměli odpouštět. Já ji taky dostal. Samozřejmě nejen tady. Třeba zítra jdu po dvou letech k soudu o svého kluka. Sociálka dala návrh na změnu výchovného opatření. Boží mlýny melou pomalu. Ale jistě. To jen tak na okraj. Kdyby někdo nechápal, proč vše zlehčuji a snažím se udržet legraci. Čaute. |
![]() Tomik535 |
29.01.2009, 23:12.01 | |
tomik535tiez sa pripajam k hlasovaniu o dovereparabola.cz je v poslednom case najlepsie ceske sat. forum prave vdaka praci admina 007 |
![]() jozef BA |
30.01.2009, 03:18.42 | |
@ udějte tlustou čáru a začněte znovaJá nemůžu udělat nic jiného, než se plně postavit za 007.A milá redakce věz, že nemám sebemenší důvod tu lézt komu do dupy, bez všech z tohoto fóra se obejdu, bez výjimky. A co se týče těch 5/6 nebo 9/10 aneb přehledů a jejich případné korektnosti...vzhledem k tomu, jaká hromada lidí z celé planety pečuje o aktuálnost a korektnost údajů na serverech lyngsat a flysat je nemyslitelné, aby jeden člověk a případných pár pomocníků dokázali nezávisle na ostatních udělat minimálně stejný kus práce ve zdejších přehledech. Jestli to vážené redakci doposud nedošlo, tak já ji to povím, síla a užitečnost zdejších přehledů nespočívá v kvantitě údajů, ale v takových parametrech, které na lyngsatu a flysatu NEJSOU a mají ZÁSADNÍ vliv na příjem v ČR/SK, což je doporučený průměr antény. Veškeré složité aktualizace stačí smrsknout do názvů a pozic družic, kmitočtů transpondérů a doporučených velikostí antény pro příjem u nás. Drtivé většině lidí to bude stačit, zbytek, jako obsazení transpondérů, pidy, atd... si najdou na výše zmiňovaných serverech. Při vší úctě, hádate se a diskutujete tu o naprostém hovnu, toto fórum má sloužit k něčemu naprosto jinému, což je pomoc lidem dobré vůle, bez ohledu na případný zisk z této pomoci. Na světě jsou úplně jiné problémy, o kterých tady drtivá většina z vás nemá ani šajn, každý se snaží nahrabat pro sebe, a to je špatné, s tím nechci nic mít. |
![]() D2MAC |
30.01.2009, 09:18.21 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Citace:Při vší úctě, hádate se a diskutujete tu o naprostém hovnu, toto fórum má sloužit k něčemu naprosto jinému, což je pomoc lidem dobré vůle, bez ohledu na případný zisk z této pomoci. Na světě jsou úplně jiné problémy, o kterých tady drtivá většina z vás nemá ani šajn, každý se snaží nahrabat pro sebe, a to je špatné, s tím nechci nic mít. Jenže problém je v tom,že toto se poslední dobou nedělo. Přišel dotaz ozval se Vlado Figo, 007 mu začal přitakávat a bylo to.Z tématu hned byla hádka, ze strany Vlada Figa nic více než urážky a výsledek? Vlado Figo geroj s 007 za zády.Toto není správná cesta.Fóru to jen ubližovalo. Z mého pohledu měl být na banánu Vlado a 007 přehodnotit svůj postoj.Což se právě asi nestalo a dopadlo to jak to dopadlo.Jen připomenu Blacklist č 62 toto je zdárný příklad toho všeho. |
![]() lachtan |
30.01.2009, 09:46.57 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...To ani jinak dopadnout nemohlo, bylo to jen otázkou času. R^ |
![]() kuba |
30.01.2009, 13:19.26 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...Medzi sviatkami a novým rokom a s alkoholovým opojením ste tu vystrájali ,otierali si tu hubu o 007,tak sa ani niet čomu čudovať ,že to dopadlo ,tak,ako to dopadlo. |
![]() oneeeee |
30.01.2009, 17:05.39 | |
RE: Dreambox 800 HD a naladenie kanalu BRAVA H...poprvé v životě s Tebou souhlasím, bylo to opravdu na budku, zbytečné emoce arogantní nesmysly, přesně jak píšeš |
![]() Babui |