30.01.2009, 20:01.14 | |
SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)SKYLINK výměna karet dobrá podpásovka viz.článek na parabola,ale nevadí stejně GITAL jednička !!!!!!! |
![]() jan65 |
30.01.2009, 20:06.02 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)kdybys byl normální tak pochopíš, že každý konkurenční boj přináší výhody pro koncového uživatele, ty jedničko |
![]() poky1 |
30.01.2009, 20:08.21 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)jan65 máš to v životě hodně těžký. |
![]() juzek |
30.01.2009, 20:19.43 | |
RE:to juzek,poky1Dík za velmi vtipné reakce,ale bez GITALU opravdu nebude to pravé. Skylink je sice silný díky sloučení ze Skylik SK,ale GITAL je pořád velmi dobrý !!! :laughing: a doufám ,že se bude držet dál !! |
![]() jan65 |
30.01.2009, 20:21.47 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Môžeš vymeniť za novú kartu, ale nemusíš.Staré karty T a T budú platiť ďalej, nie? |
![]() Milan C |
30.01.2009, 20:24.32 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)nejlepší je výměna týhle karty:http://www.eltasat.cz/dekodovaci-karty/dekodovaci-karta-trade-and-technology-ct a votom to je :laughing: |
![]() poky1 |
30.01.2009, 20:26.51 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Nova HD - cena vysoká, kvalita nijaká, v orovnání např. s HD programy severských států tak to je přímo propadák. |
![]() klokan49 |
30.01.2009, 20:40.21 | |
Cenavysoká.Nějak to nechápu.U nově zakoupených zadarmo jinak za doplatek okolo 500kč jednorázově.Tak to bych bral u každého dalšího přidaného HD programu. |
![]() hobo |
30.01.2009, 20:54.44 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Hobo, chce to srovnání s kvalitou jiných HD programů, potom to pochopíš, že i cena je za Nova HD vysoká. |
![]() klokan49 |
30.01.2009, 21:17.37 | |
RE: to klokan49HD programy severských států uveď příklad ať se můžu podívat a porovnat :))) |
![]() jan65 |
30.01.2009, 21:43.24 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Filmové Canal +, Eurosport, Discovery, BBC, atd., jen se podívej a uvidíš kvalitu, většina jede v 1080, pár jich je v 720.:) |
![]() klokan49 |
30.01.2009, 21:47.14 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)@klokan49cena u starších karet, koupených před 1.10.2008 je jednorázová. Zda je vysoká, či nikoli je diskutabilní, nikdo jiný ji nenabízí, čili není levnější alternativa! Pro mě není TV Nova použitelná, čili ji ignoruji i kdyby byla zadarmo! PS: už jsme za ní zaplatili všichni 10 mld. :fuming: Rv Rv ;P |
![]() Zip |
30.01.2009, 21:50.05 | |
Pro Jan65Jan65, to nejsou jen severské HD programy, ale HD vysílané přes další družice jsou v lepší kvalitě než Nova HD, když budeš hledat, tak je určitě najdeš, dobrou zábavu R^ |
![]() klokan49 |
30.01.2009, 21:58.27 | |
Pro ZipSouhlasím s Tebou pokud se týká Novy, vést další zbytečný dialog na téma Nova HD už nechci, ať se každý dívá na co má chuť a co mu dovoluje jeho resiver, eventuálně další vybavení, které mu otevírá možnost vidět něco jiného, než co je mu nabízeno na česko - slovenských kartách. :laughing: |
![]() klokan49 |
30.01.2009, 22:03.59 | |
Kvalitadrtivé většiny zahraničních HD programu je jistě lepší než Novy HD,ale co se týká ceny,tak na tom trvám.Co to dnes je za sumu pokud se jedná o jednoráz.poplatek? |
![]() hobo |
30.01.2009, 22:08.13 | |
hobo..jasně 500 je: jedna malinká návštěva u lékaře...pohotovost 90kč....recept 30kč...položky(např.dvě(to je časté))60kč...vitaminy cca 90kč,plíseň(antibiotikum) cca 220kč...no a je to tu:-)))))))))) :scared: :dead: |
![]() cb21 |
30.01.2009, 22:41.15 | |
SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Když to tady vážení pánové čtu a přepnu si a porovnám ty programy ,které uvedl klokan49 a porovnám to co zastáváte zde Vy,tak si kupte brýle aspoň 4 dioptrie a pak něco mluvte o HD programech v porovnání se švýcarskými,švedskými,norskými a dánskými programy třeba EUROSPORT HD,o Nově ani nehovořím jsou ty naše úplně žebrácké,tak buďme aspoň soudní. :))) :))) :))) :))) |
![]() hery |
30.01.2009, 22:44.48 | |
SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)podívejte se na parametry vysílání HD programů a nemusím se tady s Vámi víc bavit!!/CHLAPCI/ :lookaround: :lookaround: :))) |
![]() hery |
30.01.2009, 23:21.06 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)ale i tak musime rict, ze NOVA jako takova zacina(nebo zacala) delat prukopnika v HD vysilani..... kdo tady pohnul s HD vysilanim, ja vim meskali s digitalizaci, ale byla to prave ona televize ktera rozpoutala HD vysilani v CR, budme radi vubec za tuto TV, sice je plecka co tam vysila, ale i tak.... I samotny Eurosport v HD nevysila vzdycky v plnym rozliseni a hlavne v 16:9. Pisu to jenom jenom jako (maly)clen rodiny(mam doma tri zensky) a pokud zacne nejaky serial, ala ulice nebo tak ,tak vzdy radeji prepnou na HD vysilani, protoze je to poznat..... Ale ja rad koukam na sportovni prenosy.... tak mi dejte podnet kde vysila treba Extraliga hokeje v HD a na to budu koukat... a nebo... treba takovy formule 1 v HD je fakt bomba.... |
![]() Kony.cz |
30.01.2009, 23:27.08 | |
Aleaspon já reagoval na cenu ne na kvalitu a porovnávání se zahraniční kvalitou.Přesto ale je třeba si uvědomit,kolik by asi stál příjem třeba včech HD programu z Thoru?Kolik lidí u nás by tuto cenu bylo ochotných zaplatit,pokud jim vadí 500 za Novu HD jednorázově. |
![]() hobo |
30.01.2009, 23:53.51 | |
@hoboTak tohle mě už nezajímá vůbec,proto abych mohl koukat na kvalitní HD programy jsem musel doufám investovat dost:1./ do sat. přijímačů HD 2./ do přístupových karet/ofoc.i těch druhých/ 3./ do diabla 2.3 a programátoru Tato investice překračuje všechny ceny karty SKlink,takže v klidu můžeš i nějaký měsíc,nebo rok koukat na NOVU HD,hlavně,aby se Ti z toho někdy neudělalo špatně.Taky na to koukám,ale jenom někdy,jinak mě zajímají sportovní HD programy,kde vysílají na co si vzpomenu a podle mého gusta.Vím,že každý má své představy,nikomu to neberu ať se kouká na co chce.Mám už takový názor.Ahoj ,dobrou noc. :8) :8) :8) :8) |
![]() hery |
31.01.2009, 00:31.47 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)to že gital-diktující Media Vision o5 zaspal v HD je jasné a vůbec se nedivím skylinku, že přišla s nabídkou jakou přišla, divím se ale prohlášení, že je zájem o Multi na jiných kartách...-to by měli dát po šlapkách SPI-za tu filmovou a obrazovou kvalitu- to samé platí i pro Media Vision za HBO a Spektrum- prostě hrůza :fuming: :fuming:Trochu si postesknu- kdyby opravdu zde byla nějaká "normální" nabídka HD programů situace by mohla být zcela jiná,- jak rád bych si zaplatil oblíbené programy, ale nemám komu!!!!!Už jsem na tolik hotový, že jsem si dokonce zaplatil u skylinku dopředu něco, co ještě není, abych až bude to měl okamžitě a nemusel čekat nějaké 3 dny než to do nejhorší banky v česku (všichni na ni doplácíme z našich daní) KB doputují mé peníze ;P |
![]() Babui |
31.01.2009, 01:10.58 | |
@heryNějak si nemužu pomoci,ale asi si mne špatně pochopil.Já nejsem divák Novy ani podobných otřesných programu.Ale udělal jsem přesně to ,co píše Babui.A investoval jsem taky dost do HD příjmu.Ale já mluvím o tom,že pokud se někomu zdá těch utrápenejch 500 moc,tak jsem zvědav,jak by platil za kvalitu v HD programech třeba dvojnásobek,ale měsíčně.Ono toho za nějaký čas bohužel bez placení asi moc nebude.To nemuže a nebude trvat věčně.Zatím toho využíváme všichni,ale budme soudní.Babui to nemohl napsat výstižněji s tím předplacením něčeho co vlastně ještě není.Ale je nás víc. |
![]() hobo |
31.01.2009, 01:18.35 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Som velmi zvedavy ake programy v HD skylink prida.Hovori sa o filmboxu,nova sport a nejaka filmova pecka.Urcite by som este bral mtvn,discovery a natgeo.Skylink hovori ze v tomto roku ich bude osem ale ktore zabudol prezradit.Uvidime cim nas prekvapia v marci. |
![]() frantisek |
31.01.2009, 01:41.09 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)500 za Novu HD jednorázově není fér pro starší uživatele karet (tím nemám na mysli věkově starší). Kdysi dávno, když vznikl CZECH-LINK tak jsem dal za kartu přes 3500 Kč a bylo tam jen CT1,CT2,Prima. Dnes si za další peníz musím aktivovat Novu,Novu cinemu,STVčka... a kdo ví co dalšího. Když spočítám původní cenu a tyto další aktivace a pokud příjdou další HD programy, tak bude další poplatek za aktivaci.... To se mi asi vyplatí koupit kartu novou. |
![]() Jirka 76 |
31.01.2009, 03:42.49 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)ano kup a za rok až bude další nabídka znovu a pak znovu a znovu,pak si zahraješ pokr |
![]() pierrepetr |
31.01.2009, 10:50.12 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)HD kanály jsou drahé.To co srovnáváte, je vlastně založeno na krádeži. Když si ukradnete Mercedes, tak bude určitě každé jiné auto předražené. I když pro tu krádež budete muset "investovat" do rušičky, do klíčů, do nového kompu pro ten typ... Srovnáváte proto nesrovnatelné a jaktěživo pak nemůžete dojít k rozumným závěrům a můžete se jenom usilovně hádat. Běžná cena jednoho slušného HD kanálu je v řádu malých stokorun měsíčně na celičkém světě. NOVA dělá kus práce tím, že prokopává bariéru jako první. Ale nemyslím si, že to dělá bezcílně z nějakého altruismu. Oni ví, nač se dívají a čím dále tím více budou dívat diváci, na které cílí inzerce, kterou chtějí prodávat. |
![]() Antonín |
31.01.2009, 11:04.26 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Re: Běžná cena jednoho slušného HD kanálu je v řádu malých stokorun měsíčně na celičkém světě.Zde na parabole: Nevím ale vychází to na 36 kč na jeden program a měsíc. .....Satelitní diváci, kteří mají zájem o nabídku Platforma DV a Platforma HD (SD+HD), zaplatí 4200 rublů (93 euro) ročně. Samotné HD kanály Platforma HD pořídí divák za 3600 rublů (80 euro) ročně). Balík s high-defintion programy Platforma HD aktuálně obsahuje pět stanic v HD kvalitě - ..... |
![]() kuba |
31.01.2009, 11:33.56 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)@kubahele hlavičko, jelikož jsi toho stále nenechal a nakonec diskutoval (velmi hloupě) se Zipem, tak jsem Ti tam včera flákl odkaz, snad si to viděl, protože pak celé vlákno založené Bobem zmizelo i z TOPu |
![]() poky1 |
31.01.2009, 12:09.55 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Velmi hloupě se tady předvádíš pouze ty! :))) |
![]() kuba |
31.01.2009, 12:12.37 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)místo aby ses chytil za rypák a opravdu hledal umíš jen urážet a blbě žvanit, ende Rv |
![]() poky1 |
31.01.2009, 14:56.50 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Pokud nedávno je téměř před rokem, tak ano. |
![]() kuba |
31.01.2009, 17:57.34 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)no trošku to letí a ty viasaty jdou na gitalu jak? :laughing: měli být do konce roku zcela nabeton :))) |
![]() poky1 |
31.01.2009, 21:11.18 | |
RE: SKYLINK VS GITAL možná i (UPC)Tak si alespoň ten článek přečti, když už se ptáš na to, co je z něho jasný. |
![]() kuba |