31.01.2009, 07:28.43 | |
HD přijímačByl mi nabídnut GoSat GS 8010CRCI HD. Je možné do tohoto přístroje zadávat ručně pomomocí DO kódy? Jedná se hlavně o kódy BISS. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Díky za názory. |
![]() Bob 2 |
31.01.2009, 10:23.41 | |
re:HD přijímačhm...hledal jsem celkem dlouho...hlavně jeho případného clona...Jsi si jistý, že umí alternativní soft? Stroj vypadá velmi luxusně, ale na to co umí je poměrně zbytečně drahý, upload jsem zatím žádný nenašel Rv |
![]() Babui |
31.01.2009, 14:16.18 | |
re:HD přijímačStroj vypadá velmi luxusně, ale na to co umí je poměrně zbytečně drahý,upload jsem zatím žádný nenašelAutor: Babui Plně souhlaím s Babui vypadá pěkně,ale i s touto mašinkou lze pomocí karet a použitých modulů/vytvořit poměrně zdatný sat.HD přístroj,Dovedu si to představit,tak jak jsme osedlali TOPFIELDA HD tak by makal i tento.Ono toho v eme přístroje za chvíli moc nebude a diablo jako pomůcka emulace v přístroji by ho plně 100% zastoupilo,a bylo by tam i něco navíc!!! :8) :8) :8) ještě nikdy nezklamalo R^ |
![]() hery |
31.01.2009, 14:45.51 | |
bob 2Kup si OPENSAT HD tam EMU jede bez problemu to co jede v Diablu jede i tam mam oskouseno u kamose ktery ho ma |
![]() George1 |
31.01.2009, 15:57.56 | |
George1Tak Tobě jede CANALNORDIC 1W/švedi,fini,norové,a dáni,v emu přístroje jo???,nebo digitalb na 16E jo???? v kodování conax tak si snad jediný z EVROPY:laughing: :laughing: :laughing: |
![]() hery |
31.01.2009, 16:23.33 | |
HERYto nejde to mas pravdu a kdo oto stoji posranej konax ja mam Diablo 2.3 a taky mne to nejede jelo mne to asi den a pak nic tma kolega tery mne to nahrava jemu to jede a mne ne a mame tu samou napln tak co poradis?mne se jedna o programy kterym rozumim a ne a Svedstinu atd :laughing: |
![]() George1 |
31.01.2009, 16:30.56 | |
George1To bych musel vidět jak máš provedenou konfiguraci po aplikaci nového softu,dnes je již UW 1.58 a už dvakrát měnili DATA.bin,to znamená,že musí být vše i aktuelní,chce to prostě hlídat..Jinak já jsem na sport tak koukám hodně Premier angl.ligu na spotr canal HD a EXTRA,EUROSPORT HD,atd.Dále hlavně na ditalb super sport 1 až 5,když to dávají česi,nebo slováci tak se samozřejmě dívám hlavně na tyto programy. |
![]() hery |
31.01.2009, 16:43.09 | |
heryNo prave porad to mnenej to bych se na to mohl vysrat porad to ladovat |
![]() George1 |
31.01.2009, 17:59.40 | |
George1takhle hovořit nemůžeš,to záleží na tom jaké lidi to chtějí vše provozovat,kdybych já pracoval za providera,tak Ti řeknu,že se na kodovanou televizi nepodíváš,/i to DIGI bych dovedl při N2 min. 95% lidí znechutit,/co 5min. změna klíčů a čuměl bys na tmu,a ono by to přestalo všechny bavit. |
![]() hery |