Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.01.2009, 15:09.48

majitelia Fergusonov

nizsie mam zaozene vlakno kde sa pytam ako nastavit v menu prijimaca diseqc na 8 lNB. este raz prosim vsetykch co maju realne doma prijimace znacky FERGUSON predovsetkym FX 7600 , ako sa to nastavuje ? diky za kazdu dobru radu
uživatel
viliamko
31.01.2009, 16:53.51

babui help mi

babui , ved ty si odbornik na fergusony...neporadis ?
uživatel
viliamko
31.01.2009, 17:02.02

re:babui help mi

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ahoj,chtěl jsem dát šanci i ostatním, aby se projevili...
Nemám tento stro zrovna k dispozici (všem fuguje :8) ) tak běž do nastavení diseqc a je tam 1.0 nebo 1.1 ale určitě 1.2 a teď to hledej jako přes motor, přesně si nepamatuji, napiš mi hodnoty, kterí vidíš v to podmenu-vzpomenu si
uživatel
Babui
31.01.2009, 17:07.40

RE: majitelia Fergusonov

V nastavení zadej družici kterou chceš vyhledat,potom dej motor,zmáčkni ok,jeď na západ nebo východ až se ti objeví signál tak dej vyhledávání.
uživatel
Old21
31.01.2009, 17:13.04

no Oldo ty starý brachu no konečně!!!!víš sám, že nemám doma ani kus :laughing: :laughing: a u každého typu ferdy se to dělá jinak, jen tak dál, už se odpojuji nebo něco si chtěl napsat?
uživatel
Babui
31.01.2009, 17:20.15

@babui

zatím ne ,uvidíme jak se Viliamko s tím popere,jdeš spát?
uživatel
Old21
31.01.2009, 17:31.35

nedělej si ze mě kozy :laughing: :laughing: :laughing: !!!!co bych chodil spát, teď se nedívám denně do 6-ti do rána na AOpen až zitra mám budíka na 9:30 (kecám) :laughing: :laughing:
Všechno v pohodě akorát mě vytočily dva telefonáty:
6-tchán svými tlustými prsty něco zmáčkl a vypadla mu podnabídka UPC a nemohl zaboha pochopit, že se musí šipkama vrátit na to podmenu a zmáčknout tlačítko OK, aby to potvrdil a prostě ho Michaela seřvala a pak to šlo...
Druhý - Janigáč však víš-hluboce říká Bobe mě to nejde a ráno to šlo nemám žádný signál, po 5-minutách jsem pochopil, že mu hlásí TV ne stroj, že nemá signál, on totiž má ty kabely tak našponované a precizně zadělané, že při sebemenším dotyku mu to vypadne, tak to už jsem řval já, že to bylo naposled, když jsem si odpoledně dávam 20 :laughing: :laughing: aby mě s takovou kravinou budil :8) :)))
uživatel
Babui
31.01.2009, 17:37.14

chalani , musim teraz utekat von ...takze sa stym budem serinkat zajtra uz ..dnes uz som dost vynervovany ..inak popis ako co mam v menu je 2 vlakna podtymto kde diskutujem so saxonom ..a nemam tam moznost 1,2 ale len 1,0 a 1.1
a ja nechcem nastavit motor , nebudem nic nikam natacat ..
potrebujem len spravne nastavit diseqc na 8 lnb ..dokazal som len prve 4 ostatne bez signalu , hoci su dobre naladene , ale neviem to cez nastavenie spojazdnit..
cakam vas tu okolo 15h ak budete moct ..dnes sa mi uz stym neda hrat ..
len este na zaver zopakujem ake mam moznosti :
diseqc 0,1 A,B,C,D - to mi je jasne to som aj vedel aj do teraz pouzival
ale teraz potrebujem nastavit 5 lnb , v diseqc ho mam napojene v INP 5 COM A a UNCOM B
ibaze v prijimaci mam moznost ked dam diseqc 1,1 tiez A,B,C,D a v pod menu este potr cilo 1 az 16
a etse je tam moznost BEZ OPAKOVANIA
RAZ OPAKOVAT
DVA KRAT OPAKOVAT
pricom neviem co su tie potry a ani to opakovanie .
zatial taky opis , tak ak vas nieco este nepadne , dajte vediet stym , ze ale ja musim teraz off
ps : prve 4 mam nastavene ako diseqc 1,1 A
1,1B
1,1C
1,1D
porty som nezadal , ide to aj bez nich a bez opakovania
uživatel
viliamko
31.01.2009, 17:43.30

oprava ,chcel som napisat diseqc 1.0 a nie 0,1 port 1 az 16 a nie potr -potry :))
uživatel
viliamko
31.01.2009, 17:46.11

zapomeň na A,B,C,D a dej to 1.1 a vyhledávej pravou šipkou na DO nebo to dej na motor a tím samým způsobem, takto se totiž nastavuje diseqc 8x1
uživatel
Babui