31.01.2009, 15:30.21 | |
Federer - NadalNevíte někdo, jestli to někde nedávaj live & free? |
![]() KOTAZ |
31.01.2009, 15:38.02 | |
RE:Federer - NadalNEDĚLE 1.2.2009 09:30 Rafael Nadal-Roger Federer Eurosport Tenis(M)-Finále |
![]() sonip |
31.01.2009, 15:38.51 | |
RE: Federer - NadalESP DE na Astre 19,2e 12226H, zitra od 9:30 SEC. |
![]() Saxon |
31.01.2009, 15:42.27 | |
RE: Federer - NadalEuroposrt je na několika místech k mání v HD.A z Melbourne je vysílání skutečně hezké. |
![]() Antonín |
31.01.2009, 15:43.12 | |
RE: Federer - NadalJa pozaravám tenis na streamoch astra 2 1-6 ale či to ide aj live neviem, ale viem že tam ide tenis aj na troch streamoch súčastne. |
![]() Tami |
31.01.2009, 15:54.48 | |
antoninCo bys te mi doporucil za nejlepsi cestu k ESP HD?1/Nejkvalitnejsi technicky.2/Nejvyhodnejsi pomer kvalita/cena. Diky. |
![]() Saxon |
31.01.2009, 15:55.43 | |
antonínenic proti...My víme že jsi HD "fanatik" ale všimni si.. Tazatel se ptá kde dávají tento zápas free/FTA A ty odpovídáš že v HD na několika místech a že je to hezké..uplně ale uplně z cesty.. PS.Jak se dostanu do Prahy ?? odpověd hezké nádraží z fasádou je v Brně... :) |
![]() pat |
31.01.2009, 16:10.44 | |
TypickáAntonínova odpověď.Važím si jeho odbornosti,ale jinak žije v imaginárním světě tak typickém pro naše politiky./někdy mam podezření/. |
![]() spyko |
31.01.2009, 16:22.32 | |
RE: Federer - NadalJestli jsem něčeho fanatik, tak whisky and doutníků and vína.HD mne zajímá asi stejně jako pohodlná židle, nebo pohodlné auto. Koukat na ten tenis v HD je obrovský rozdíl. To je prostě fakt. Myslím, že Eurosport v HD je dosažitelný i bez placení, ale považuji za mírně správnější, abyste si ho koupili... Nicméně dosažitelný je. |
![]() Antonín |
31.01.2009, 16:30.05 | |
RE: Federer - NadalJo - politikou bych se jaktěživo nezabýval v situaci, kdy je všeobecné volební právo. To vede jedině k populismu a já sice lhát umít bezvadně, ale dělám to velice nerad a rozhodně jenom, když jde o něco životně závažného. Tlouct lůze do hlavy, že zdravotnictví je zadarmo, a že je to tak nejlepší, nebo že stávkou se věci posunou, nebo o právu na práci, nebo o účelnosti vzdělávání bez placení, nebo o tom, že lotři jsou ti bankéři, nebo o tom, že kupónová privatizace je krádež století, a že ji potrestám, to bych sice uměl asi líp než Paroubek s Filipem, ale mne by to nebavilo, ani kdybych se mohl stát doživotním a dědičným králem. Tím méně ne proto, abych se stal místním kašpárkem, který nemá ani právo dát někoho popravit.Svět vašich (bohužel i mých) politiků je mi neobyčejně vzdálen. |
![]() Antonín |
31.01.2009, 16:39.54 | |
RE: Federer - Nadaljsem tenisový fanda a sámse tenisem rekreačně zaobírám..Asi již 13-tý den sleduji AOpen pochopitelně v češtině-komentáře jsou důvtipné a k věci nicméně jsem si povšiml jedné věci a protose s Vámi podělím (vydíte ten rozdílpřístupu, či chování,nikoho nenapadám, nemám kecy okolo, že je všecho špatně, bla bla bla) Obraz byl v native HD skutečně, krásný prostě pokoukáníčko, ale asi v pátý den přepli na Full HD a to bylo něco, při tmavých místech(stín) vše ostré jak má být prostě bylo vidět celkově, že je obraz snad ještě lepší, po deseti minutách se o5 vrátili na native HD a už to bylo poznat... |
![]() Babui |
31.01.2009, 16:47.05 | |
RE: Federer - NadalDovoluji si nesouhlasit s hodnocenim ceskeho komentare z Melbourne, duvtipne a k veci??? Chtel jsem dat borcum sanci, ovsem mam pocit, ze nekonecny zpusob vysvetlovani pravidel se tak trochu miji ucinkem, snad se predpoklada, ze clovek, ktery si to zapne, pravidla zna nebo ne? X-krat za turnaj, ze v tiebreaku se stridaji strany po souctu 6 bodu apod.!!! Asi jsme nesvepravni ci co... :fuming: |
![]() Vacul |
31.01.2009, 16:56.41 | |
RE: Federer - NadalA pamatujete na Roland Garros to bylo FULL HD.To bylo uplně někde jinde tam byla na antuce vidět každá šlápota a skluz. |
![]() pat |
31.01.2009, 16:56.45 | |
oprava!!!vidíte ten rozdíl přístupuomlouvám se i u spojených slov 6 hodin ;P ;P ;P ;P jsem aktualizoval mé paní notebook a při psaní mi to tuhlo nebo klávesnice nereagovala vůbec, už jsem na svém PC... @Vacul tvůj názor je správný, mě to nějak z postele nezvedlo... |
![]() Babui |
31.01.2009, 16:56.54 | |
RE: Federer - NadalDík za tip. Dobrej čas a doufejme že starej dobrej Federer se pořádně porve. |
![]() KOTAZ |
31.01.2009, 16:57.59 | |
vaculNe vsichni jsou v pravidlech kovani.Cesky komentar mi nevadi/az nekdy na zaujatost/,ale to zpozdeni ano.Bohuzel jsem se nedozvedel,jakym smerem mam k ESP HD,kde nejlepe. |
![]() Saxon |
31.01.2009, 17:32.37 | |
RE: Federer - NadalJá si ho platím u Skylinku a považuji to za nejlepší možné řešení. Je to prostě fér. (Jsou ovšem i jiné cesty, které umím udělat.)Kromě toho, že je to fér, tak je to asi taky nejlepší cesta k tomu, aby byly další kanály v HD, což je taky hezká perspektiva. |
![]() Antonín |
31.01.2009, 17:50.10 | |
RE: Federer - Nadalno konečně někdo rozumný!!!Vím, že mi dva se zrovna nemusíme (čert to vem) R^ ,ale toto je jediná správná cesta jak se dostaneme všichni k legálnímu předplatnému v našich zemích na více HD programů Heslo dne: Býti vzorem!!! R^ |
![]() Babui |
31.01.2009, 18:03.57 | |
o5 oprava!!!my dva... omlouvám se už jdu spát Rv |
![]() Babui |
04.02.2009, 14:32.41 | |
Federer vs. Nadal (Finale)Nemá někdo prosím na DVD zápas Nadala s Federerem?? :( nejlépe přímo nahrán Live z Eurosportu...dekuju!! |
![]() Melbourne |