Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.02.2009, 17:00.47

reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstávka Brava

https://www.parabola.cz/zpravicky/9160/planovana-servisni-odstavka-brava-hdtv-v-utery-3-2-2009/

Nebylo by od věci,kdyby v servisní noci připojili CAID skylinku na Discovery HD s českou zvukovou stopou a NG-HD s titulky, tak to by byl opravdu palec nahoru
uživatel
Babui
02.02.2009, 17:40.16

Odstavka

Zdarec. představa je to pěkná, ale myslím nerealizovatelná, a to hlavně kvůli te krizi a taky k vůli ceně. Jak se říká, kdo si počká, ten se dočká. Snad v budoucnu. Doufejme
uživatel
libor129
02.02.2009, 17:50.40

RE: reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstáv...

HD verze Discovery nema na A23,5°E ceskou zvuk. stopu. Pokud vim, jsou tam holandske titulky - tato verze neni urcena pro CE.
uživatel
blik
02.02.2009, 17:55.39

nechci tady o5 dělat humbuk o tom co není ale určitě bude (nemyslím zítra) pokud by se s holanďany dohodli, nebyl by to přece problém, vím, že máš na mysli, že je to jiná programová nabídka, než nyní přijímáme, ale podle mě by to až takový problém nebyl
uživatel
Babui
02.02.2009, 18:05.51

odstavka

for Babui: máš defakto pravdu, ale jak sem psal, nemůžeme počítat hned s dalšími takovými stanicemi, vše je o penězích. Je dobré takovéto stanice, a myslím že nejsem sám, ale nikdo se teď nebude hnát do věcí, které jsou náročné po finanční stránce, ale raději počká o chvíli a pozjišťuje co a jak pak na to tzv. vletí...
uživatel
libor129
02.02.2009, 18:15.22

rozumím ti,
víš pracuji ve finančním sektoru a tak nějak prostě vím jak to je...
(trochu otočím), když vidím jak reagují banky po novém roce, jaká dělají umělá opatření-zcela zbytečná-jak nerozumní politici se do toho montují a přitom o tom neví vůbec nic- jak zbytečně vzniká panika nesprávnými informacemi a další hrozbou panicky vyvolané krize, tak to bychom se od skylinku nedočkali nikdy, ale věřím, že zdravý rozum zvítězí a že zrovna skylink se nebude vymlouvat na to co všichni rádoby ostatní a konečně nám ty HD-čka přidají!!! Jak jsem mluvil se svým známým-jsem velký optimista :8)
uživatel
Babui
02.02.2009, 18:21.54

Odstavka

No bylo by to supr, jen ať to je co nejdrive.... Pak se příjem hdtv příjem výrazně posune jiným směrem a mnoho lidí změní názor a určite investují do koupi hdtv příjmače.
uživatel
libor129
02.02.2009, 18:26.43

tak tak, zlatá slova... R^
uživatel
Babui
02.02.2009, 19:18.10

@Babui

jinak ten soft 16fix2 zmizela chyba se zvukovou stopou
uživatel
poky1
02.02.2009, 19:40.14

@poky1

ano o tom softu vím, ale už jsi myslím o tom psal tak je to v pořádku R^
uživatel
Babui
02.02.2009, 23:12.34

@Babui

Holandske Disco nebude s ceskou stopou, to mi ver. Kdo by se dival na hol. titulky? ;P
Nezda se mi, ze by bylo ve Skylinku driv Disco HD nez Disco SD. Spis chce Disco, aby bylo sireno v SL v SD i HD verzi, co je vic penez, nez je Skylink ochoten zaplatit.
uživatel
blik