| 02.02.2009, 17:00.47 | |
reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstávka Bravahttps://www.parabola.cz/zpravicky/9160/planovana-servisni-odstavka-brava-hdtv-v-utery-3-2-2009/Nebylo by od věci,kdyby v servisní noci připojili CAID skylinku na Discovery HD s českou zvukovou stopou a NG-HD s titulky, tak to by byl opravdu palec nahoru |
![]() Babui |
| 02.02.2009, 17:40.16 | |
OdstavkaZdarec. představa je to pěkná, ale myslím nerealizovatelná, a to hlavně kvůli te krizi a taky k vůli ceně. Jak se říká, kdo si počká, ten se dočká. Snad v budoucnu. Doufejme |
![]() libor129 |
| 02.02.2009, 17:50.40 | |
RE: reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstáv...HD verze Discovery nema na A23,5°E ceskou zvuk. stopu. Pokud vim, jsou tam holandske titulky - tato verze neni urcena pro CE. |
![]() blik |
| 02.02.2009, 17:55.39 | |
RE: reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstáv...nechci tady o5 dělat humbuk o tom co není ale určitě bude (nemyslím zítra) pokud by se s holanďany dohodli, nebyl by to přece problém, vím, že máš na mysli, že je to jiná programová nabídka, než nyní přijímáme, ale podle mě by to až takový problém nebyl |
![]() Babui |
| 02.02.2009, 18:05.51 | |
odstavkafor Babui: máš defakto pravdu, ale jak sem psal, nemůžeme počítat hned s dalšími takovými stanicemi, vše je o penězích. Je dobré takovéto stanice, a myslím že nejsem sám, ale nikdo se teď nebude hnát do věcí, které jsou náročné po finanční stránce, ale raději počká o chvíli a pozjišťuje co a jak pak na to tzv. vletí... |
![]() libor129 |
| 02.02.2009, 18:15.22 | |
RE: reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstáv...rozumím ti,víš pracuji ve finančním sektoru a tak nějak prostě vím jak to je... (trochu otočím), když vidím jak reagují banky po novém roce, jaká dělají umělá opatření-zcela zbytečná-jak nerozumní politici se do toho montují a přitom o tom neví vůbec nic- jak zbytečně vzniká panika nesprávnými informacemi a další hrozbou panicky vyvolané krize, tak to bychom se od skylinku nedočkali nikdy, ale věřím, že zdravý rozum zvítězí a že zrovna skylink se nebude vymlouvat na to co všichni rádoby ostatní a konečně nám ty HD-čka přidají!!! Jak jsem mluvil se svým známým-jsem velký optimista :8) |
![]() Babui |
| 02.02.2009, 18:21.54 | |
OdstavkaNo bylo by to supr, jen ať to je co nejdrive.... Pak se příjem hdtv příjem výrazně posune jiným směrem a mnoho lidí změní názor a určite investují do koupi hdtv příjmače. |
![]() libor129 |
| 02.02.2009, 18:26.43 | |
RE: reakce na zprávu-Plánovaná servisní odstáv...tak tak, zlatá slova... R^ |
![]() Babui |
| 02.02.2009, 19:18.10 | |
@Babuijinak ten soft 16fix2 zmizela chyba se zvukovou stopou |
![]() poky1 |
| 02.02.2009, 19:40.14 | |
@poky1ano o tom softu vím, ale už jsi myslím o tom psal tak je to v pořádku R^ |
![]() Babui |
| 02.02.2009, 23:12.34 | |
@BabuiHolandske Disco nebude s ceskou stopou, to mi ver. Kdo by se dival na hol. titulky? ;PNezda se mi, ze by bylo ve Skylinku driv Disco HD nez Disco SD. Spis chce Disco, aby bylo sireno v SL v SD i HD verzi, co je vic penez, nez je Skylink ochoten zaplatit. |
![]() blik |