Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.02.2009, 23:34.46

Diablo + Canal Digital Nordic

Zdravím všechny,

chtal bych si ujasnit pár věcí kolem Diabla. Jen pro informaci, mám Diablo 2.2 předělaný na 2.3, UW 1.60 a přijímač Octagon SF918HD se včerejším softem. Vím, že Octagon má s Diablem trochu problémy, tak bych se chtěl zeptat, jestli jsou následující věci normální (Paket Canal Digital Nordic, 1°W):

- při přepnutí na HD program trvá asi 5 sekund, než se objeví zvuk a dalších 5 s čekám na obraz. U SD programů je to kratší.
- občas se jakoby zasekne a znovu vrátí obraz.
- u HD programů není obraz synchronizovaný se zvukem, zvuk se zpožďuje o cca 0,5 až 2 sekundy. SD programy jsou OK. (vím, že tohle Octagon dělal už u Novy HD, tak tady Diablo skoro ani nepodezřívám)

Nemáte někdo řešení aspoň na některý tyhle věci?

Dál ještě jedna možná blbá otázka. Když vyjde nový Underworld, tak ty starší přestanou částečně fungovat? Zkoušel jsem rozchodit Conax programy na 1°W i na starších verzích, ale vždycky to běží jen na tu aktuální. Ostatní emulace funguje. Včera vydali novou verzi 1.60 a dneska už mi na verzi 1.59 nešly tyhle programy. Funguje to opravdu takhle, nebo jen změnili klíče?

Dík všem za odpovědi!
uživatel
Fantomas
10.02.2009, 23:44.56

RE: Diablo + Canal Digital Nordic

skus si vymazat RSA kluce zo suboru ktory nahravas do octagonu .. na nete je kopec balastu, preto najlepsie je vytvorit si vlastny key subor s platnymi klucmi.. vela toho dnes uz na emu nechodi
uživatel
Vlado Fogo
11.02.2009, 00:02.35

častejšie sa menia keys /co..x/na DIG.ALB,teraz padli obe.. Rv ,EMU ide dalej,C.D + D.A-treba nahrať UW/dobre info na AB-FORE..... R^ :)
uživatel
mat
11.02.2009, 00:05.12

alebo nahrať aktuálny DATA BIN.....
uživatel
mat
11.02.2009, 00:45.07

Udělat si vlastní keys.bin jsem ještě nezkoušel, používal jsem ty z ab-fora. Takže dík za tip.

Jinak nový data.bin jsem samozřejmě nahrál a chodí mi to, šlo mi spíš o princip, jak to funguje, jestli někomu chodí i starší verze UW s aktuálním data.bin, protože mně se to nikdy nepovedlo...
uživatel
Fantomas
11.02.2009, 00:48.41

@Fantomas

urcite to vymazanie neplatnych keys pomoze, diablo sice nemam ale z original kartickou to slape jak vino
uživatel
Vlado Fogo
11.02.2009, 06:17.35

@Fantomas

Proto vychází vždy nový UW,když je změna klíčů CONAX,na starých UW mnohdy nejsou funkční úplně všechny platformy ,
proto se někdy musí doplnit DATA.bin třeba když vypadne jenom DIGITALB 16E a stačí to,někdy musí být změněn celý UW,protože druhý den již změna klíčů u všech platforem/kabelkiosk,CD atd:/
S tím keys .bin Vlado Fogo má pravdu je tam uvnitř pěkný balast platforem,které již nejdou,chce to vyplenit ven a načítání z diabla je svižnější.
uživatel
hery
11.02.2009, 11:18.45

V nastaveni diabla si nastav PMT auto na OFF a pojde to normalne.
uživatel
grantec
11.02.2009, 13:31.53

PMT off jsem zkoušel, nejede Conax.. Tak to musím mít ON. A to keys.bin si upravím, JSTV a podobný věci fakt nepotřebuju :)
uživatel
Fantomas
11.02.2009, 15:20.29

s PMT off ide Conax bez problemov -dokonca rychlejsie prepina programy . Sformatuj a znovu normalne nahraj.
uživatel
grantec
11.02.2009, 15:45.20

grantec

Už jsi zkoušel přiOFF,vysunout a znovu zasunout modul? :)
uživatel
zzaner
11.02.2009, 17:40.32

zzaner

Ano a v com je problem ? Vzdy ked pouzivam skylink kartu v citacke, musim modul vysunut. Nema to ziadny vplyv na modul - ten po zasunuti pracuje rovnako spolahlivo dalej.
uživatel
grantec
11.02.2009, 17:49.54

grantec

Vykopni z modulu diablo CS aSL link CRYPTOWORKS a nemušíš vytahovat diablo ze slotu,můžeš i použít čtečku velkou diabla na kartu,né????
uživatel
hery
11.02.2009, 18:46.23

nie - lebo kartu mam modifikovanu a potrebujem bloker. a CAID CZSK ani nemam - pouzivam len CAID
uživatel
grantec