Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.02.2009, 14:48.41

PAY TV a fotbal

Někdo si řekne proč zrovna otvírat nové téma o fotbalu,ale můj příspěvek se týká fotbalu mezistátního veobecně.
Je krátce po 14.hodině a díky tomu že jsem nemocen,tak mám čas sledovat jak se ve světě hrají kvalifikační a přátelské mezistátní zápasy od půl dvanácté postupně sleduji kvalifikaci v Asii.Díky němec. Eurosportu byl jako první přímý př. z Japonska mezi JAP a AUS,potom se částečně překrývali zápasy na dvou Arabských kanálech mezi Bahrajnem a Uzbekistánem a s půlhodinovým posunem zápas mezi Iránem a J.Koreou.Podotýkám na FTA kanálech (hot bird 13°).A do půlnoci mám zjistěno ,že budou jetě následovat volně vysílané fotbaly Německo-Norsko (ARD ASTRA 19°)dále Belgie
Slovinsko tady si nejsem jistý že bude volně,protože Slovinci v poslední době některé významějí sport.př. kodují (Hot-bird 13°).Jako dalí je to zápas naich z Maroka naladil jsem kanál a budem vidět jestli to bude pravda ,tak se O.Černý zase moc nepředvedl a v neposlední řadě celá nae mediální sféra.Volně by mělo být také utkání Portugalsko-Finsko 21:45 Seč (RTPI na družici hot-bird i astra19).A úplně na závěr je možno na st.Planeta sport ve 22:00 Seč sledovat přímo fotbalovou lahůdku mezi mužstvy Spanělska a Anglie (hot-bird 13°ruská sport.planěta sport)
A můj příspěvek je právě o tom jestli fanouek fotbalu má platit provozovatelům sportovních kanálů za těch pár zápasů s premier lig o poté několik repríz jednoho zápasu podle mě by se mohli daleko víc snažit aby tam nemuseli dávat tolik opakování odehraných fot.zápasů.No a ČT4 Sport to je úplně samostatná kapitola,ale když tolik slavných lidí (D.Hasek,A.Panenka aj.)jsou přesvědčeni o tom že je to u nás nejlepsí sport.kanál tak s tím se nedá nic dělat,protože to řekli kapacity.
uživatel
kaliv
11.02.2009, 15:14.55

RE: PAY TV a fotbal

Je to jednoduchý kdo chce koukat musí platit kdo ne koukat nebude...nikdo nikoho nenutí.
sport a hlavně právě fotbal je to co drží PAY TV nad vodou.
Německá Premiere když přišla před loni o bundesligu tak to vypadalo a spekulovalo se že možná i skončí.
Není náhodou že za vysílací práva se platí horentní sumy a ještě je o ně velký boj..i tak se to vyplatí..
Takže sečteno: ligový fotbal silné pětky Angl/Ital/Span/Nemecko/France prostě zadarmo nebude a bude jen a jen na Pay TV.
Zda ho někdo bude chtít vidět a bude za to platit nebo neplatit a koukat na šachy a kuželky je už na každém jak se sám rozhodne.
Ale zadarmo to určitě nebude,málo penez ty zápasy nestojí a z nástupem HDTV to bude horší a horší a ligového kvalitního nebude opravdu NIC
uživatel
pat
11.02.2009, 15:21.35

Ale příspěvek od kaliv je k zamyšlení jestli fotbalovému fanouškovi nebude stačit motor a fta programy.Že i tak je z čeho vybírat.Ale náruživec si holt připlatí Novu sport nebo sport 1.Eurosport jede fta.
uživatel
AB DSR-322
11.02.2009, 15:25.25

Autor:PAY TV a fotbal

To je jasné kam to směřuje ale mě jde hlavně o reprezentaci dívejte se na Němce to je třeba úplně mimo vsechny kategorie ale třeba Portugalci ti dávají reprezentační přátelské zápasy vždy volně na RTPInternacionální ,že by chtěli aby to viděli u
Nováků v česku?
uživatel
kaliv
11.02.2009, 15:39.06

Počkej bavíš se o ligovém fotbale !!! nebo přátelských zápasech a 1X za 4 roky MS nebo ME..
to je totiž velký rozdíl
Mě třeba přátelské zápasy kde se nikdo nechce zranit a jede hlavně na sraz aby pokcal v národáku s klukama ani nezajímají.
Někomu to stačí..
uživatel
pat
11.02.2009, 16:23.50

S tím přístupem hráčů k přátelákům je to jasné,ale mě jde o princip,že reprezentace a její zápasy by mohli být
zpřístupněny celému fotbalovému národu.A v tom hraje velkou roli fotbalový svaz a veřejnoprávní televize.
Tudíž výmluva zástupců veřejnoprávní TV
epřiměřené požadavky to je co.Kolikrát ani do poslední chvíle nevíme
která TV nadcházející zápas naší reprezentace bude vlastně dávat a když se na ně snese vlna kritika,tak se právě objeví v médiích tato výmluva jako nejčastější argument,
ale okolo konkrétních sum je vždy zamlženo.Dnes už se k tomu nebudu vracet ,protože je to stejně ztráta času.Muselo by se nad tím zamyslet spiš vedení fotbalu.
uživatel
kaliv
11.02.2009, 16:52.48

No právě.
Myslíš, že vedení fotbalu chatuje na parabola.cz?

Plať si, co chceš, koukej, na co chceš. Je to každého věc, ne? Věci, co jsou zadarmo, buď:
a. za nic nestojí
nebo
b. nejsou zadarmo, jenom je platíš z jiné kapsy.

Nápad, že vedení fotbalu je odpovědné za to, že se někdo může koukat na televizi, je poměrně zvláštní...i když realizovat by to mohli: koupit přenos od držitele práv (v tomto případě nějaký marocký subjekt nejspíše) a dát ho zadarmo na nějaký kanál, třeba NOE TV nebo kamkoliv, kde by jim to pustili...ale zaplatit to pro všechny můžeš stejně dobře ty sám, případně s kamarády, co se dáte dohromady. černý tvrdil, že za Maroko chtěli 2,5 mio Kč. Takže stačí prodat nějakou středně velkou chaloupku a je to, ne?
Taky bychom mohli využít předsednictví EU, vojensky dobýt Maroko a nařídit marockému fotbalovému svazu, že do Evropy musí dávat všechna práva zadarmo. To by se Sarky divil, jak by Topol zatočil s Arabama.
uživatel
Antonín
11.02.2009, 17:02.45

Přátelský utkání s fotbalovým trpaslíkem bych také hodil přes palubu,ale MS v rychlobruslení s naší reprezentantkou, která má na medaili a oni z toho nedaji ani Relive.
Ani se ji nedivim, že kdysi uvažovala o změně občanství.
Je to velká ostuda CT,me to mrzí o to víc, že jsem většinou jejim zastáncem.
uživatel
Saxon
11.02.2009, 17:40.34

a mohli by jsme pokračovat např. v neděli zabukované odpoledne tenisem a mezi tím se odjelo těch 5 km v nichž šlo
Sáblíkové o prvenství a současně se na MS odkládal neustále sjezd žen a to je právě to co mě nejvíc vadí na našem sportovním kanále a to je naprostá nexistence aktuálních sportovních výsledků ,za to BBV s před 25 lety to nikdy nezapomenou.Oni asi měli křišťálovou kouli,protože v pondělí
aktuálně zařadili odložený sjezd.A to že nečtou tato fÓRA jim za zlé nemám,ale dobrý manažer nebo programový ředitel by si tohle všechno mohl uvědomit ale to by se musel zajímat o sport a ne jen suchá čísla to jim to dáváme co?
uživatel
kaliv
11.02.2009, 20:56.33

Kdybych měl volit mezi tenisem a rychlobruslením, tak bych volil stejně. Kdo z vás něco věděl před pěti lety o rychrobruslení? A kdo bude vědět za pár chvil, až jedna náhodná Sáblíková zmizí...? To jen jako argument, který jste nějak opomenuli.
(Dívat se na jedno i druhé je poměrně ztráta času, kdybyste chtěli vědět, co si myslím, ženské soutěže jsou většinou srandovní. Není to tím, že bych fandil jednomu nebo druhému.)
uživatel
Antonín
11.02.2009, 21:07.00

Já bych kouknul na Martinu a přepnul zpět na tenis.
Srandovní? Mě tak nepřipadaj. Možná v silových disciplínách. A i tam předčí každého netrénovaného chlapa.
uživatel
Tomik535
11.02.2009, 21:24.46

antonin

To byla nejvetsi hloupost, co jsem od vas kdy cetl!Kdo z nas dosahl toho, co tahle holka ve 20letech.A v jakych podminkach...Az za rok priveze zlato z Vancouveru, tak ji Ota pozve na vtipnou debatu do sudia.Poslal bych ho do rezanky,troubu jednoho!
uživatel
Saxon
11.02.2009, 21:43.17

trénovat doma na žehlícím prkně a pak čekat až zamrzne rybník, odhrnout si led, to jsou ty pravé podmínky pro světovou šampionku :fuming: Patří jim nakopat pérdel a nikdo by se už nedivil, kdyby začala závodit za Holandsko.
uživatel
poky1
11.02.2009, 21:53.46

poky

Tohle jsem mel presne na mysli.Jeste ze nedavali dneska ty nase chudaky v Maroku.To byla hruza.
uživatel
Saxon
11.02.2009, 22:02.39

vydržel jsem to cca 20 minut Rv
uživatel
poky1