Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.02.2009, 12:16.06

Bude Prima Cool i na 23,5E ??

Zatím se píše pouze o zemském vysílání a satelit nikdo nezmiňuje. Vzhledem k tomu, že v DVB-T vysílají pár měsíců upoutávku na další kanál Primy a na žádném tr.na 23,5E nic je možné, že zpočátku zůstanou jen u země.
uživatel
Dejf
12.02.2009, 12:17.09

RE: Bude Prima Cool i na 23,5E ??

Jestli jo, tak Gital už může přemýšlet nad novým tarifem. Přechod na něj pochopitelně za 200,- :))) :)))
uživatel
polulin
12.02.2009, 12:30.05

Souhlas. S tímtio Gital nepochodil. Osobně jsem např.lidem instaloval sat.komplet s Gitakartou, kterou jsem i registroval a 10% vím, že byla v tarifu Standard bez omezení. Nyní mi tento zákazník přinesl kartu zpět, že mu vypadl Barrandov. Po kontrole karty na stránkách Gitalu na mě vybafla žádost o zaplacení 200,-Kč, aby naběhl tarif Standard + Géčko na měsíc zdarma. Za toto by někdo od Gitalu měl nést odpovědnost. jak pak mám lidem vysvětlovat, že musé platit tento poplatek, když jsem jim v době instalace slíbil, že karta už tarif Standard má!!! :fuming:
uživatel
Dejf
12.02.2009, 12:33.12

Dejf:

Nemáš slibovat nesmysly, to je jednoduchý. A jinak takový odpad jako Barrandov (a Prima Cool nejspíš taky) nestojí ani za pozornost, natož ještě za registraci...
uživatel
technikTKR
12.02.2009, 12:33.44

Za toto by někdo od Gitalu ...

Poučení: instalovat sat.komplet a zákazníkovi nabídnout možnost výběru mezi lidovými kartami Gital a Skylink :8) a předem seznámit, jak to u jednotlivých providerů chodí :laughing:
uživatel
vodnar
12.02.2009, 12:37.55

@technik

Mě techniku nejde o programy, ale o peníze! Čím více českých programů, tím větší zájem o satelity a tím pádem vydělám více. Takovýhle trable - viz.Barrandov, akorát snižujou satelitnímu příjmu u CS Linku vybudovaný kredit. Jinak samozřejmě zákazník o de mě obdrží slušnou přednášku co ho čeká a nečeká, ale beztak... :-/ R^
uživatel
Dejf
12.02.2009, 13:56.33

Tobě třebe nestojí za pozornost ale jiným lidem jo.100%souhlas s dejfem.
uživatel
pomeranc
12.02.2009, 14:24.17

dalsi prihlopli program do cesky satelitni sbirky :lookaround:
uživatel
image
12.02.2009, 14:31.37

polulin

Toho sa bat nemusis....ziadne dalsie tarify uz netreba..maximalne tak budu pytat doplatok za samotny kanal :P co je velmi nepravdepodobne (pri najnovsom tarife)
uživatel
Blooddog
12.02.2009, 18:16.22

Ještě že skoro každému dávám Skylink kartu. Vše v pohodě,neřeším žádné tarify,mám klid a lidi jsou tím pádem z CS Linkem naprosto spokojeni.
uživatel
BIDLO
13.02.2009, 07:03.36

Momentálně se mi gital jeví jako lepší karta. Fungují mi už dva měsíce všechny neplacené české i slovenské kanály s vyjímkou JOJ PLUS. Doufám, že mi to ještě nějakou dobu vydrží, než mi zablokují Markízu a JOJ test. Jen v HD gital pokulhává, ale jelikož nemám HD televizi, tak mne to zatím netrápí.
uživatel
Luboš
13.02.2009, 07:10.31

@Blooddog
zjevně tomu nerozumíš, Gital se Tě na nic ptát nebude, vytvoří třeba tarif 2x neomezeně (už Standard CZ měl původně všechny prog neomezené!!), pokud budou chtít, tak oni spoplatní třeba i programy ČT. Uznávám ovšem, že toto už by jim neprošlo, to už by je roznesla samotná ČT!!
uživatel
Zip