12.02.2009, 16:31.00 | |
Prehľady dig.programov v C- pásmeKde by som našiel prehľady na C- pásmo v podobnom formáte ako sú na tomto serveri programy KU. Viem , že existuju na lingsate, KingOfSate atď. ale nie v takom formáte. |
![]() datcom |
12.02.2009, 17:35.01 | |
RE: Prehľady dig.programov v C- pásmepodivej se na dxsatcs.com |
![]() skaut |
12.02.2009, 18:35.41 | |
RE: Prehľady dig.programov v C- pásmePrehledy jsou jedna vec a skutecnost vec druha, zalezi jake mas vybaveni a na miste prijmu. C-band mam od doby co se objevily prvni LNB u nas, tehda pekne drahe a vysilalo se jak jinak v analogu, nejlepsi byl sovetsky secam, tam byly vsechny barvy krome tech spravnych a o jejich sirce pasma audio se ani zminovat nebudu, jo a to byl jediny sovetsky program Telekanal Ostankino ... ;) |
![]() 007 |
13.02.2009, 07:00.32 | |
Prehľady dig.programov v C- pásmeS C-pásmom som sa hral už cca pred 10 rokmi no potom mi odišiel konvertor a ostalo to tak. V tých časoch som lovil východné družice. Zaobstaral som si nový Strong 15 K a keď sa trocha umúdri počasie tak ho otestujem. |
![]() datcom |
23.02.2009, 11:33.13 | |
RE: Prehľady dig.programov v C- pásmeno těch špan. prog. je velká spousta ale s tou angličtinou asi nic moc výběr nebude. údajně se dá ABC NEWS což by bylo super, protože stanic z USA je strašně málo, ale na parabolu kolem 300 cm |
![]() vortimond |