| 12.02.2009, 22:30.34 | |
Satlook Mikro+Tento měřák vlastním 2,5 roku. Nikdy mne nezklamal až do včerejšího dne. Nastavoval jsem monoblok twin a nebyl jsem schopen přepnout diseqc 2. Zkoušel jsem všechny kombinace tj.polarizace H i V, 22kHz zap. i vyp., ale prostě nic. Musel jsem potupně vzít reciver a tím navodit přepnutí konvertoru a pomocí out výstupu připojit satlook. Firmware je sm 01_38.Nevíte někdo zda existuje nějaký fw, který by spolehlivě přepínal povely diseqc? Problémy s tímto mám od začátku, ale vždy a do včerejška se mně podařilo vynutit přepnutí.Díky za odpověď. |
![]() George |
| 12.02.2009, 22:37.13 | |
Problémy s tímto mám od začátku1)zkoušel jsi ho někdy reklamovat prodejci, uvádíš problémy od začátku?2)nějaké konkrétní monobloky zlobí, nebo všechny? 3)přístroj mám, vše ok, někdy baterie spadne a nedá tolik šťávy, akumulátor máš OK ? (může být na vině) |
![]() veris |
| 12.02.2009, 22:48.59 | |
verisJednou jsem reklamoval v Atosu, ale vrátili mě jej zpět, že se závada neprojevila.Zlobí jen některé přepínače a to ještě ne všechny stejného typu. Naposledy Inverto Monoblock Twin.Aku si myslím, že byl nabitý dostatečně. Den předtím jsem montoval ten samý konvertor a bez problémů. Přitom reciver to přepne vždy spolehlivě. Některé fw, které jsem zkoušel, tak nepřepínaly vůbec. |
![]() George |
| 13.02.2009, 06:52.44 | |
re :Bohužel je to tak.Některé monobloky nepřepíná.Třeba ten můj vyhodnocuje špatně i některé frekvence.Baterku mám též novou.Ale dá se s tím naučit bez problému žít. |
![]() lubbik |
| 13.02.2009, 07:26.46 | |
pouzivam fw 283a jediny MB, ktery jsem nedokazal preklopit na druhy vstup, byl produkt od Maximum Twin.Tam to sacuju na vadny monoblok.Nekdy preklapi az na povel Diseqc 4!Baterka neni zadny zazrak,ale da se s tim zit. |
![]() Saxon |
| 13.02.2009, 09:22.28 | |
RE: Satlook Mikro+Nedávno jsem posílal na reklamačku taky Inverto monoblok a to hned 2 kusy taky v nich nepřepínalo relé.používám ale Telemana. |
![]() ZDK1 |
| 13.02.2009, 11:49.03 | |
RE: Satlook Mikro+Monoblock inverto twin mi přepne až soft 339 do satloku.Sice to přepínání je zpřeházané ale funguje.Saxon mi posílal soft282 ale ten s má problémy s více monobloky. S pozdravem mudr.sat |
![]() mudrsat |
| 13.02.2009, 11:57.13 | |
RE: Satlook Mikro+Jenže soft 339 má problémů mnohem více a zásadnějších!!!Neni vůbec určen do starých verzí Satlook Mikro Plus, je určen do nových G2.Na to pozor. Doporučuji vyzkoušet to, co jsme psal nahoře.Povel Diseq3,4. Z některých monobloků leze až neúměrná síla signálu/ne kvalita/, to je další z možností problémů.Kolikrát vám pro přepínání pomůže zařadit útlum.I samotný Satlook to umožnuje,nebo si tam můžete zapojit externí. Softy 337 a 339 jsem vymazal úplně, to nejsou vhodné produkty.Alespoň v mém kusu určitě. |
![]() Saxon |
| 13.02.2009, 12:04.02 | |
RE: Satlook Mikro+A další věc:Pokud dáváte monoblok na 23,5 a 19,2 a pochopitelně 23,5E na ohnisko, tek přece neni žádný problém to nastavit rovnou podle šilhající LNB.Antény dávám stále stejné/znám jejich vlastnosti pro odraz signálu/,monoblok natočit mírně dolu šilhajícím ozařovačem, nastavim podle TP 11954H nejlepší kvalitu/BER/ a jdu od toho.Všechno z CSlinku bude v ohnisku bez problémů.O tohle se klidně vsadim!Nic to o všem nemění na tom, co jsem napsal nahoře. |
![]() Saxon |
| 13.02.2009, 12:09.31 | |
RE: Satlook Mikro+Je smutné, že u mašiny, která kdysi stála 12000,- nejsou schopni vyrobit bezproblémový fw.Docela mám podezření, že je problém i v HW. |
![]() kanar |
| 13.02.2009, 12:24.06 | |
RE: Satlook Mikro+Já se ho nechci zastávat,ale jak přepínaji ostatní, cenově srovnatelné přístroje?Já mám Satlooka přes dva roky a udělal mi práce více než dost.Pokud zaměřuji družici podle pískání/součet signálů z konkrétního páma a polarizace/, tak se to nastavuje naprosto parádně a přesně.Ani takový Prodig5 to nemá lepší.Prodig je samozřejmně lepší proti Satlookovi ve všem ostatním v celém vesmíru.... Kromě jednoho monobloku Maximum, jsem nenarazil ani na jeden model, kterej bych nedokázal přepnout/Koscom,Inverto,Smart,Mascom/. |
![]() Saxon |
| 13.02.2009, 20:02.48 | |
RE: Satlook Mikro+Díky moc za vaše reakce. Vyzkouším soft 238. |
![]() George |
| 13.02.2009, 21:58.02 | |
Saxon (pouzivam fw 283)Saxone nemohl bys mě poslat fw 238. nikde ho nemůžu najít. Díky georgin@inmail.sk |
![]() George |
| 13.02.2009, 22:07.15 | |
jirkaKouknu se doma co vlastne vsechno vlastnim.Dam Ti vedet. |
![]() Saxon |