Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.02.2009, 10:22.21

SGRSS meni opat karty za v4.0 PRAHA

SGRSS meni karty viacces 2.6 za 4.0,ktore maju byt opatrenie proti share.Tu je original text:

La Televisione di Stato Svizzera Idée Suisse SRG SSR della quale la Radio Televisione Svizzera Italiana fa parte consegnera a tutti i suoi nuovi clienti le nuove smart card Viaccess PC 4.0 che sono una grossa evoluzione rispetto alle precedenti smart card PC 2.6 che sono state consegnate fino ad ora.

Rispetto alle schede della generazione precedente queste nuove smart card possiedono innovazioni in particolare per eliminare il fenomeno dello card sharing, e previsto comunque l utilizzo del sistema simulcrypt e cioe la trasmissione contemporanea con i due sistemi di codifica.

Questa trasmissione iniziera a partire dal prossimo 24 Febbraio alle ore 06.00; lutilizzo della nuova codifica non ha dato problemi con i ricevitori certificati Viaccess e neanche con i moduli di accesso condizionato CI
uživatel
mercedes77
16.02.2009, 12:45.03

RE: SGRSS meni opat karty za v4.0 PRAHA

consegnera a tutti i suoi NUOVI clienti le nuove smart card Viaccess PC 4.0.

A ještě to nějakou dobu pojede v simulcryptu. Tak snad ještě není tak zle.. :)
uživatel
Fantomas
21.03.2009, 19:35.51

SGRSS meni opat karty za v4.0 PRAHA

zatím mi vše jede,mám kartu origoš/dcera je 20let ve švýcarsku/sdílení bez závad!!!!!!!,nevím o čem se tu stále výří problém,až to nepůjde tak se tady ptát nebudu,ale budu řešit problém,a vím ,že kvalitně!!!!
tak neotravujte !!!! a snaž te se každý sám!!!! vím jsem krutý ,ale dohnalo mě k tomu to,že každý chce vše a nic za to nechce investovat.
Každá sranda něco stojí
/PREMIERE,NL+TVVlanders/NOVAHELLAS/,PINKS,SWIES TV/ a mohu pokračovat,ale chce to né jenom se tady pořád ptát ,ale zkoušet,investovat a stále se starat o to,jestli jsem přes sharing aktivní ,bez karty jinak mínus.
jinak kupujte FTA přístroje a kartu CS link a bude tady pokoj od těchto otázek,koukejte na HD NOVA a CHA,CHA,CHA,
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
hery