17.02.2009, 18:16.56 | |
TechniSat FORCE - TeVeMaster T1Zdravím pánové,jak se vám pozdává tento přístroj.Prý dočasná náhrada oblíbeného modelu Digipal TX2.Dnes jsem dostal zásilku s tímto kouskem a moc se mi tedy nezdá.Menu uplně odlišné od klasického Technisat.Přepínání programů je doprovázeno nepříjemným zvukovým výpadkem.V jednu chvíli mi nehrály vůbec rádia, vylepšené měření signálu neobsahuje informaci o Bitrate.Tlačítka na předním panelu fungují až po hodně silném zmáčknutzí/jsem zvědav, kdy odejdou/.Citlivost ovládání také nic moc.Informace o signálu na kanále je k dispozici až po naskenování programu,u Digipalu je to ve speciálním okně k dispozici okamžitě, ještě před skenováním. Zlatý Digipal 2TX. Je to pro mně velké zklamání. |
![]() Saxon |
17.02.2009, 19:04.09 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1Ano i pro mne,do DIGIPAL 2 to ma velmi daleko a rozhodne to nelze nazvat ekvivalentem,jak mi tvrdili v OMKU.Tak nevim zda je krize,nebo soudruzi z Technisatu makaji na boxech pro VB (jak jsem se docetl ve zpravickach).Nicmene DIGIPAL 2 timto pristrojem rozhodne nahradit nelze. |
![]() hdpe |
17.02.2009, 19:06.42 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1Saxone, země původu přístroje a co krabice dasis originál ? Já už vyděl i jiné obaly i návody. Snad nehazardují se svojí značkou jako např. Sony. |
![]() CES |
17.02.2009, 19:12.30 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1Krabice je také jiná,žádná žlutá a efektní klasika.Na to bys se klidně vybodl, ale celkově to smrdí nějakou ojebávkou.Cenu nasadili stejnou, ale jinak to silně pokulhává. Jediná co je přínosem jsou favoritní skupiny,ale z našeho sotva tuctu programů, se těžko hledá jejich smysluplné využití... |
![]() Saxon |
17.02.2009, 19:21.44 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1No já jsem už koukal divně na Technisat DigitSAT1 od kud je. Díky. |
![]() CES |
17.02.2009, 19:30.31 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1To bude něco podobného... |
![]() Saxon |
18.02.2009, 07:13.38 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1Ten box je velké zklamání,taky jsem se nechal nachytat.Bohužel Digipal už 45 dní není a asi 30 ještě nebude.Připadá mi to jako když se jednu chvíli objevila náhrada DigiSat1 za Digit MF4CC. Rv |
![]() Promax |
18.02.2009, 07:27.46 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1Já se také nachytal, naštěstí jen jednim kusem, ale nejraději bych jim ho hodil na hlavu, takovej šrot!!Mám doma i Digipal a to je radost obsluhovat.Tenhle krám jsem dnes ráno nemohl ani vypnout, vypínací tlačítko na předním panelu téměř nereaguje - hnus!! Že sem Omko takový sráče vůbec tahá... Za ty prachy si člověk koupí dva Di-way 2200, nebo Mascomy 520 a je na tom rozhodně lépe. Rv |
![]() Saxon |
18.02.2009, 09:24.24 | |
RE: TechniSat FORCE - TeVeMaster T1No, díky Saxone. Díky tomu asi tento přístroj do databáze nabízených set-top-boxů nabudu dávat. myslel jsem si to, že to bude něco takovýho. To si raději počkám na DigiPal 2TX - bude sice až za měsíc, ale vyplatí se to, lidi ho znají a chtějí ho. |
![]() Dejf |
18.02.2009, 09:31.05 | |
dejfNení zač, je to samozřejmost.Technisat nám poslední dobou připravuje samé dobré kousky... Ani na jejich oficiálních německých stránkách ho jaksi nevidim... Oni si asi v Brně myslí, že jsme idioti? |
![]() Saxon |
11.03.2009, 10:01.47 | |
Ako na to ?Prosím Vás o radu, chcem si kúpiť openbox X-810, viem že sa tam dá napáliť software, chcem vás ale poprosiť, či by sa nenašiel niekto, kto by mi s tým poradil, som technický typ, ale v tomto sa vôbec nevyznám. Neviem v čom to mám hľadať a ako s tým pracovať. |
![]() keymaro |