17.02.2009, 21:27.33 | |
linux ci nelinux dreambox alebo showboxchcem pozerat heknute digi tv ale nechcem aby mi po case ked to rumuni zarazia zostala cierna obrazovka poradte mi ci kupit linuxa alebo staci nieco ako showbox |
![]() admonk |
17.02.2009, 21:30.49 | |
RE: linux ci nelinux dreambox alebo showboxčerná obrazovka ti zustane tak jako tak...Linux nelinux tě nezachrání... Pokud nebudeš na sítí.... |
![]() pat |
17.02.2009, 21:42.53 | |
:-)a tak co mi radis? |
![]() admonk |
17.02.2009, 22:15.55 | |
@patsit neni vsetko .. pokial nemas na tej siti niekoho co si kedysi dokazal prisposobit karticku budes mat aj na siti tmu |
![]() Vlado Fogo |
18.02.2009, 08:28.14 | |
RE: linux ci nelinux dreambox alebo showboxPokial ti ide len o Digi, je jedno ci si kupis linuxovsky stroj (dreambox, ipbox) alebo nejaky iny, co zvlada EMU. V den D, zhasnu vsetky v jeden moment.Pridana hodnota linuxovych strojov je v tom, ze dokazu zdielat karty po ethernete (pokial by si chcel mat v lokalnej sieti viacej prijimacov) alebo aj cez Internet. Samozrejme neratam dalsie vymozenosti, ktore vyplyvaju z toho, ze mozu sluzit ako linux server. Takze pokial ti ide len o digi, doporucujem najlacnejsi EMU (openbox, showbox). Pokial sa chces so satelitnym prijmom hrat, dalej ho rozvijat a nieco sa popri tom naucit, tak linuxovy stroj. Samozrejme tiez zalezi od toho, kolko si ochotny investovat, co v konecnej faze ocakavas ... |
![]() JanoHels |
18.02.2009, 08:38.28 | |
RE: linux ci nelinux dreambox alebo showboxtak co mi doporucujes? |
![]() admonk |
18.02.2009, 08:43.07 | |
RE: linux ci nelinux dreambox alebo showboxa co vravite na ten novy nelinuxovy dreambox dm100? |
![]() admonk |
18.02.2009, 09:13.36 | |
RE: linux ci nelinux dreambox alebo showboxDoporucit na zaklade tvojej poziadavky nieco konkretne je tazke. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Mozem ti napriklad doporucit to co mam ja - dreambox 7025 s 500 GB HDD, antena multibeam s poziciami 28, 23, 19, 13, -1, plus dalsia samostatna parabola 120 cm ktoru ji sem tam pretocim podla potreby. Vsetky LNB su TWIN, okrem toho co mam na poziciu 23, ten je QUAD (ak by som nahodou mal potrebu doplnit dalsi prijimac).Dream je zapojeny do lokalnej siete. V crone je nastavene automaticke stahovanie klucov. Po sieti je mozne cez VLC player sledovat TV vysielanie na PC alebo notebooku (cize v zasade az tak velmi dalsi prijimac nepotrebujem. jedine ze by to mal byt nejaky HD). Na dreame je mozne sledovat DVD, Divx ulozene v PC. Taketo riesenie by som ti vedel doporucit, lebo mam s nim konkretne dobre skusenosti. |
![]() JanoHels |