Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.02.2009, 09:00.06

hd programy

od 1.dubna bude rozsiren balik hd programu na skylinku.no konecne se mame nac tesit.uvedl server sat centrum.
uživatel
image
19.02.2009, 09:07.42

RE: hd programy

Dobré ráno.......... R^
uživatel
gsat
19.02.2009, 09:07.53

Kolik by se dalo čekat HD programů navíc. Aspoň tři, protože na to bude rezervován jeden DVB-S2 transpondér a tam se jich pět určitě vejde i s přesunutou Novou a Eurosportem. Určitě se dá čekat Filmbox. Jaký budou ty další, to by mě docela zajímalo
uživatel
vortimond
19.02.2009, 09:16.21

no uvidime nechme se prekvapit pokut kvalita obrazu bude nekde na urovni arte hd budu mezi prvnima kdo si si to predplati. :)
uživatel
image
19.02.2009, 09:27.38

To už mezi prvníma určitě nebudeš, je nás hodně, co si to HD předplácíme už dávno. Na Skylinku i jinde.
uživatel
Antonín
19.02.2009, 11:43.04

co se týký toho Filmboxu HD,tak kvalita obrazu je slušná,ale obsahově o ničem.Uvítal bych na Skylinku programy jako Animal planet HD,Discovery HD,National Geografic HD,HBO HD.Jinak např. kvalita obrazu na Animal planet HD je skvělá. :)
uživatel
Dominik
19.02.2009, 11:50.39

Jenom

bych doplnil,že si předplácíme,jak tady bylo nedávno poměrně trefně poznamenáno,něco co ještě vlastně není.Málo platné BRAVAHD je pro mnoho z nás uplně k ničemu i když svoje diváky asi mít bude,ale spíše minimum,NOVAHD stačí přinejhorším jednorázově navždy takže zbývá EUROSPORTHD a to je také nic moc sladba programu zvláště v určitém období.Ale aspon jsme snad přispěli ke zdárnému rozšiřování tohoto vysílání.Nijak tedy aspon já nelituji a pokud bychom se dočkali na konci roku opravdu slibovaných asi 8 HD programu tak mužeme říkat jen houšt.
uživatel
hobo
19.02.2009, 12:17.40

Pro mne BravaHD znamená velmi mnoho.

P.S. Děkuji těm, co to dotují, stejně jako stejným osobám děkuji za dotaci všech divadel a operních scén v celé republice. Je docela srandovní pozorovat, že se chudobní nevzdělní lidi musí skládat na zábavu pro kultivovanou část obyvatel, která by si to jinak jistě mohla snadno zaplatit ve skutečníé výši nákladů. Když sedím v lóži v opeře, za pár stovek a na jevišti mám k zábavě 50 špičkových umělců, tak aspoň mám zadostiučinění pro situaci, kdy vidím frontu před pokladnou, kde vyplácí peníze za nicnedělání (sociální dávky a nezaměstnanost).
Tož tak. 1:1
uživatel
Antonín
19.02.2009, 12:28.12

To bych raději viděl ty v uvozovkách umělce u tý pokladny se soc.dávkama, jde jen a jen o protekcionismus kdo bude drásat nervy za peníze a kdo nemá sponzora na publikum a něco umí tak je nerovným muzikantem a to nadruhou ... Těď si jakoby napsal: AŤ nám zpívá stará Vondráčková na věky věků a hlavně ať je všude Rv Rv Rv
uživatel
TDB
19.02.2009, 14:21.29

no chlapci trošku jste ustřelili mimo, ale nevadí od toho diskuse je.
Dá se celkem trefit, jaké to ty HD programy vlastně budou, od 1.dubna jich bude celkem 8 s tím,že testovací období je od zhruba půlky března.
2 programy bychom už měli, nesmí v žádném případě počítat Nova HD, ta nemá s HD balíčkem nic společného a zbylých 6 ?
Stačí si domyslet :8)
uživatel
Babui
19.02.2009, 14:28.22

Máš pravdu, Bohouši. Už se např.těším na to zářiové testování HD u ČT. V tom dubnu budou min.dva kanály filmové (FilmBox HD a ještě jeden světový) O tom třetím nic nevím, že by Nova Sport HD? R^
uživatel
Dejf
19.02.2009, 14:38.48

:8) pochopil jsem...
vsadím boty, že připojí CAID na některé HD programy.
Tomu říkám hozená rukavice :))
uživatel
Babui
19.02.2009, 16:50.11

Pravděpodobně

začnu uvažovat o rychlejší koupi HDpřístroje./ferguson 8900,clark tech 5000,ap./
uživatel
spyko
19.02.2009, 17:06.34

8900 mi skoro měsíc leží doma v krabici, používán 2 týdny, po servisní opravě si to známý nečekaně rozmyslel, poslední verze loaderu(1.13), černý. Kdybys měl zájem, můžeš ho mít o litr levněji než najdeš na netu.
uživatel
Tomik535
19.02.2009, 17:28.10

Tomíku

asi by si musel jít ještě dolů viz.allegro/mam přístup/,do toho tě nebudu přesvědčovat a dřív jak v půlce března to taky nebude!
uživatel
spyko
19.02.2009, 18:05.37

spyko

neváhej a vem ho, nechci tvrdit, že ceny elektroniky půjdou rapidně nahoru, nevím jakou nabízí Tomík cenu, ale myslím, že to bude v pohodě :8)
uživatel
Babui
19.02.2009, 21:41.46

@Spyko
Dnes Třinec postoupil díky gólu v prodloužení přes Saxonovy Budějky do play off a stálo mě to téměř ten litr na tequilách, tak se pochlub, co na to říká allegro.. :laughing:

Ale ne, toto píšu a mám min. 2 promile.
@Babui
Bobe, vždyť mě znáš , cena o litr dolů za 2 týdny, to je ok, ne? hoj
P.S. Je mi líto Saxona..
:)))
uživatel
Tomik535
19.02.2009, 22:08.10

To jim zachránilo

život/třinečákům/!!!Allegro-890zl-6.5kurs,ale až ta polovina března.Havířov naštěstí nikde nepostoupil. ;P
uživatel
spyko
19.02.2009, 22:09.05

hoj, vím, že žiješ hokejem - to je v pořádku R^
uživatel
Babui
21.02.2009, 15:55.22

...nové HD programy?

Zdravím,vedel by mi niekto povedať,keďže mi to dotiční problematiky
evedeli,budú nejaké HD programy aj na Slovensku? Ako viem,tak si môžem objednať balík HD (a teraz to príde)až dvoch programov.Oni mi odpovedali,že to bude v blízkej budúcnosti,ale kedy a čo konkrétne,tak to nie.
uživatel
gugel