19.02.2009, 20:12.35 | |
Španělské programy na satuPotřebuji koupit a instalovat satelit, na kterém bych mohl sledovat španělské programy (ve španělském jazyce). Nejsem dost zdatný v této technice a proto potřebuji poradit hlavně kde a za kolik něco takového sehnat? Poradí mi někdo? Můžete i na e-mail.Děkuji |
![]() lubenek |
19.02.2009, 20:46.42 | |
RE: Španělské programy na satukoukni jsem pokud stačí volnéhttp://lyngsat.com/freetv/Spain.html jinak dej e-mail a poradím |
![]() alda |
19.02.2009, 21:00.00 | |
Děkujie-mail je : lubenek@centrum.cz , myslel jsem, že se mnou zadaný e-mail v diskuzi zobrazí. Možná by byly dobré i zakódované, ale to potřebuji poradit. Není to pro mne, tak potřebuji co nejvíce informací. |
![]() lubenek |
19.02.2009, 21:04.11 | |
RE: Španělské programy na satuJsi moc hodný, ale těm stránkám moc nerozumím. Každý nemůže rozumět všemu. Ale zase umím perffektně razítkovat :))) |
![]() lubenek |
19.02.2009, 21:50.22 | |
RE: Španělské programy na satuskus tady zadas language pripadne satelit a muzes prohlizethttp://en.kingofsat.net/search.php :8) |
![]() uai1 |
19.02.2009, 22:09.27 | |
RE: Španělské programy na satuHispasat (30W) to jistí. Tam je programů ve španělštině jako máku.;-) |
![]() Martin79 |
20.02.2009, 08:51.24 | |
RE: Španělské programy na satulubeneku, jestli se tím nechceš trápit, běž do nejbližší satelitní prodejny, řekni jim přesně to, co jsi tady napsal, a oni ti řeknou, co a za kolik ti udělají. A je to.Jinak se tím holt budeš muset prokousat. Přečíst, pochopit. Není toho úplně málo. Volné španělské programy najdeš na několika družicích. Kódované hlavně na A1 19e a na Hispasat 30W. Ale na ty budeš potřebovat placenou kartu ze Španělska (potřebuješ nějakou funčkní poštoví adresu, kam ti budou chodit papíry a účet ve španělské bance). V takové případě si vezmi i originální přijímač od providera. |
![]() Antonín |
20.02.2009, 09:48.09 | |
RE: Španělské programy na satuPozri na www.lyngsat.com. Urcite si vyberies, kam si zvrtnes tanier. |
![]() JanoHels |
20.02.2009, 10:26.15 | |
RE: Španělské programy na satuAntoníne. Děkuji. Tohle všechno jsem řekl ve třech prodejnách a nic. Jen v té poslední mě odkázali na parabolu.cz Holt Ostrava je Ostrava a tu su všichni chytři jak cyp. Sebe z toho samozřejmě nevyjímaje, jinak bych nectěl poradit. |
![]() lubenek |
20.02.2009, 11:46.00 | |
RE: Španělské programy na satuSatelitní prodejnu v Ostravě neznám.Ale v KLimkovicích, což bych řekl prakticky skoro Ostrava, neb tam jezdí linka???, sídlí Zorbas, www.humax.cz, který myslím montáže dělá taky, a pokud už nemontuje osobně, tak bude stopro vědět, na koho se obrátit v Ostravě. Ty tři prodejny musely být něco jako Datart, Elektro, a Domácí potřeby... Myslel jsem satelitní prodejnu, tedy místo specializované na satelitní příjem, ne nějaký Lídl, kde zrovna mají v akci přijímač. |
![]() Antonín |
21.02.2009, 17:09.04 | |
RE: Španělské programy na satuTak do Klimkovic se v nejbližší době určitě vypravím, je dobré vědět, že si lidé ještě dkáží poradit jeden druhému. Díky všem za rady lubenek |
![]() lubenek |