nepracuji, jsem běžný uživatel nepracuji, ale mám základní přehled nepracuji, ale problematice rozumím; jsem odborník pracuji, ale mám základní informace pracuji a mám dokonalý přehled
Hlasujte kliknutím na vybranou odpověď.Hlasování do: 24. 8. 2025.
Parabola.cz nezodpovídá za příspěvky uvedené v tomto diskusním fóru.
Vyhrazujeme si právo smazat témata i reakce, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, skrytou reklamu na firmu, web, službu, témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno serveru parabola.cz.
Přispívat do diskusí mohou jen zaregistrovaní přihlášení čtenáři. Registrace je zdarma. » Celé znění pravidel.
Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu. Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.03.2009, 10:15.25
Opticum 7300 2xUCAS + CI jaký soft?
Chci si v pondělí zajet do polska koupit tento stroj vychází tam na 1350 kč,budu ho používat se dvěma kartama stará Trade + TNK + EMU.Jaký nejlepší soft do toho nejlépe bez Au,nebo jak vypnout AU.Jak jste s ním spokojeni.Budu ho kupovat kvuli těm dvěma čtečkám.Budu ho používat se čtyřma konventorama (23.5°E+19.2°E+13°E+1°W).Používá ho někdo s těmato dvěma kartama + EMU.Děkuji za odpověd.