02.03.2009, 10:13.55 | |
lze legálně vyměnit gital kartu za tn trade a jak?Dobrý den,vlastníme kartu gital, ale raději bychom měli konkurenční kartu, žena má ráda historii a ráda by se koukala na Viasat History. Lze legálně karty přes inzerát s někým vyměnit či Gitalku odprodat? Nebo je karta vázaná na jméno a nejde to? Jak se to prakticky řeší? Vím, že proněkoho to bude asi hloupý dotaz, ale pro mne je nejjednodušší se zeptat u odborníků. Děkuji. |
![]() rejča |
02.03.2009, 10:15.56 | |
lze legálně vyměnitZaregistrované karty jsou na adresu, nicméně se určitě dá obojí přehlásit vzájemně. |
![]() smscz |
02.03.2009, 10:19.28 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trade a@rejčaTady si o tom přečti https://www.parabola.cz/clanky/3403/multi-i-nova-hd-pro-vsechny/ |
![]() Oskarek1 |
02.03.2009, 10:20.23 | |
kartaTaT(Skylink)dokonce nabízela akci výměny jakekoliv karty na, které fungovalo tuším ČT4, za novou kartu Skylink. Nevím jestli to ještě platí, podívej se na jejich stránky, případně vznes dotaz. |
![]() chovatel |
02.03.2009, 10:21.03 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Zde je možná výměna: http://eshop.skylink.cz/?cls=spresenttrees&strid=71 |
![]() radeczech |
02.03.2009, 10:27.02 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...a co potom s těma gital kartama dělaj? to je sešrotujou? :laughing: |
![]() vortimond |
02.03.2009, 10:32.20 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Prý je prodávají za 1500,- |
![]() Dejf |
02.03.2009, 10:43.43 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...taková ekologická likvidace by byla docela cool. nekompromisní konkurenční boj |
![]() vortimond |
02.03.2009, 10:52.42 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...výměna je možná oběma způsoby u Skylinku či výměnou uživatelů, jenže následuje několik jenže:Vše má své pro a proti, způsoby platby za prémiové kanály, či nemožnost předplacení jednotlivého kanálu, konečně se začíná nabídka obou providerů lišit, takže být na tvém místě koupil bych další novou kartu. pouze můj názor, vždy můžeš přes sms změnit u Gitalu region a příjmat slovenskou nabídku. |
![]() poky1 |
02.03.2009, 10:57.10 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...se zařazením těch pěti dalších HD programů se nabídka gitalu stane bezpředmětnou. ale to bude až v průběhu roku. už brzo se ale můžeme těšit alespoň na dva. |
![]() vortimond |
02.03.2009, 11:04.41 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...jenže nevíme co vlastní dotazovatel |
![]() poky1 |
02.03.2009, 11:07.19 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...děkuji všem :)jsem z čech mám gital s novou cinema, občas využívám géčko, koncem roku chci koupit satelitní HD přijímač programová nabídka TN Trade se nám prostě líbí víc, takže pro HD programy bude lepší TNko? |
![]() rejča |
02.03.2009, 11:07.37 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...presne TAK,,,gital kartu si nechaj lebo nigdy nevies ktora spolocnost budemat lepsiu ci horsiu ponuku programou,, kup si teda tu T&T,, ALE GITALKU si nechaj,,uz len koly tomu ze sa daju na nej kupavat kanaly extra po jednom,, to znamena ze nemusis kupovat cely balik programou |
![]() markes |
02.03.2009, 11:08.07 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...to už bude brzo skoro jedno. cena hd resívrů jde rapidně ke dnu |
![]() vortimond |
02.03.2009, 11:12.41 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Vorti, asi bych si Tě dovolil opravit, nastala postupná fáze zdražování, kačka nám padá. |
![]() poky1 |
02.03.2009, 11:19.37 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...já myslím, že jo, že skylink bude určitě pro hd mnohem lepší volba. jednak gital zatím žádný hdtv programy v nabídce nemá... a potom taky, poskládat solidní hd balík, to není jako umístit někam jednu sd stanici navíc. to chce obrovský investice. otázka jestli je gital má k dispozici. |
![]() vortimond |
02.03.2009, 11:23.53 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Do spekulací bych se nerad pouštěl ze zjevných důvodů.Ale nákupem nové karty mu v základu přibude Nova skoro HD, jojky a půjde mu multi dva měsíce, po odečtení z pořizovací ceny nové karty Skylinku se dostane na velice solidní částku. |
![]() poky1 |
02.03.2009, 12:27.19 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Jak se zdu už píše výše,dej prostě Gitalku do šuplíku pořiď ještě k ní SkyLink :) Za pár měsíců bys mohl litovat prodeje a přemýšlet o další výměně.Ideální je mít prostě obě Sky na CZ a Gital na SK a hlavně vše na svou registraci R^ :8) |
![]() martin5 |
02.03.2009, 12:29.22 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...jejda,zde tam patří :lookaround: |
![]() martin5 |
02.03.2009, 12:39.27 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...osobně jsem ještě nikdy gital nepostrádal. |
![]() vortimond |
02.03.2009, 12:44.50 | |
@vortimondJe to všechno o aktuální nabídce a dalších nových programech.Předpokládám,že do budoucnosti také vevidíš. :-/ |
![]() martin5 |
02.03.2009, 12:55.00 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...právě že jo. já do budoucnosti vidím velice dobře, já se tím zabývám. |
![]() vortimond |
02.03.2009, 13:57.47 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...no abych pravdu řekl, tak přemýšlím o nabídceMULTI Výměna 6m + NOVA HD, stejně bych multi předplatil, takže ta výměna bude "zdarma" druhá dekódovací karta by ležela v šuplíku a hlavně GITALku mají prarodiče, dala by se za Skylink kdykoliv vyměnit, sledují jen základní nabídku Děkuji Vám R^ |
![]() rejča |
02.03.2009, 16:07.29 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Určitě lze legálně změnit registrovaného majitele. U T-T karty to lze udělat pouze písemně přes papírový formulář, ale pro zrychlení je možné použít fax. Gitalku jsem ještě nepřeregistrovával. Dále bych zvážil zda tu Gitalku prodám výhodně nebo zda si ji nenechat. Občas se stává, že tyto konkurenční platformy se ve své nabídce vzájemně předbíhají a zda není někdy výhodné vlastnit karty obě. |
![]() grupen |
02.03.2009, 18:45.59 | |
RE: lze legálně vyměnit gital kartu za tn trad...Zvažte také, jestli Vám nestačí historické dokumenty na Spektru nebo DoQ, záleží ale, co preferuje Vaše paní. Souhlasím, že je výhodné mít obě karty, byť sám mám jen Gital, uvidíme, co se stane v dubnu. |
![]() Chercheur |