Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.03.2009, 18:25.17

Ferguso

Mám Ferguson AF 7318 UCI a koupil jsem si kartu od gitalu a mám tarif standart cz funguje v pohodě ale zaplatil jsem si ten balíček géčko a naběhli mi jen 4 programi z osmi programů muže mi někdo poradit co bych měl udělat aby naběhli i ty další 4 programi . DÍKY.
uživatel
MilanNB
02.03.2009, 19:13.08

RE:Ferguson

asi proto ze to je UCI tedy univerzalni ctecka ktera neni licencovana Irdeto-Cryptoworks zkus to vrazit u nejakeho znameho do patricneho prijimace aby jsi dostal spravne zapisy na svoji kartu
uživatel
skohy
02.03.2009, 19:25.14

RE: Ferguso

Tento problém se ti bude stále opakovat, kup dekódovací modul pro systémy Cryptoworks, zasuň do CI slotu a máš pokoj. Mám tam Technisat a frčí to jako víno. Nebo kup novej stroj.
uživatel
kuba
02.03.2009, 20:46.24

Zkus soft technokosmos od Boba(Babui). Upravil si ho sám, kdyžtak dej mail, pošlu ti ho a dej vědět, ještě jsem ho taky nezkoušel. Bobe snad ti to nebude vadit, hoj.
uživatel
Tomik535
03.03.2009, 00:52.00

RE:Ferguson

hoj, ne ať to slouží věci, zajímavé jsou i v této kategorii i od freestailo, který se tomu naplno věnuje a píše, že EMM instrukce na cryptoworks jsou OK, ale zatím to tak nevidím jednoznačně, ale jsem rád, že se toho po letech znovu někdo ujal a vývoj neskončil
uživatel
Babui
03.03.2009, 08:29.10

Aky je tam soft? Ja mam ten isty prijimac kartu T&T a UPC a vsetky zapisi v pohode.
uživatel
koscak