Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.03.2009, 22:18.58

Technisat DIGIT HD8 - nový fw a moduly CW

1)Na stránkach dovozce - Omko, je již k dispozici - k stažení nový fw s podprou PVR pro Technista Digit HD 8. Jedná se o stejný fw, který je umístěný i na stránkách Technisatu. Mám ho nainstalovaný - vše bez prooblémů.

2) V tomto přístroji doporučuji z vlastní zkušenosti používat pro 2 karty (mám Gital i Skylink) jen originální moduly cw Technisat MultiCrypt 1 CI. Při použití modulů Irdeto Eurocam Cryptoworks (červený) verze 2.3 a modulu CryptoWorks SCM ver. 2.1 (modrý) jsme musel občas při přepnutí na jiný program potvrdit volbu a přepínání mezi programy bylo pomalejší. Pokud byly karty používáný samostatně - vždy jen jeden modul a karta, tak problémy nebyly až na pomalejší reakci.

3) Duální modul pro 2 karty Mascom nedoporučuji vůbec - nechodil.
uživatel
xroman
02.03.2009, 23:28.19

RE: Technisat DIGIT HD8 - nový fw a moduly CW

měl bych otázku, měl si v těch twin CAMech poslední firmware? Easy totiž v Technisatu docela chodí, díky za info.
uživatel
poky1
03.03.2009, 08:15.51

PVR

A může se taky zeptat, co PVR? Máte připojen USB disk? Nahrávání, přehrávaní funguje bez problémů?
uživatel
Zdenik
03.03.2009, 08:41.10

@poky1 - Twin modul jsem měl pouze Mascom. Človíček, který se instalací zabývá profi mě také tvrdil, že to bude bez problémů na Technisatu chodit, že ten modul je velice spolehlivý. Po mé marné snaze se o to on snažil i u jiného zákazníka a také mu to zlobilo. Pravděpodobně se jedná jen o problém u Technisat HD8.

@Zdeník - zkoušel jsem nahrávat na USB "klíčenku" a na 8GB SD karu a vše celkem bez problému. Až mě to překvapilo. Kolega má připojený externí HDD a také nemá problém. U mně jen při zapnutí nahráváni sledovaný obraz na 1s zamrzne a také jsem pozoroval při záznamu Nova HD v délce cca 1.5 hod. 1 krátké "zaškubnutí - zamrznutí". Ale to může být i problém ve vysílání - nedokáži posoudit.
uživatel
xroman
03.03.2009, 10:30.22

PVR

@xroman: Díky za potěšující odpovědi ;)
uživatel
Zdenik
03.03.2009, 10:56.22

Easy tv modul s poslednim firmwarem v te masine jede bez problemu.

@Zdenik: To je potesujici. Jaky je format flesky FAT32 ?
Takze to samo rozdeluje vetsi soubory, nebo jak to pracuje ?

Nahravka Novy HD s dat. tokem cca 10 Mbit/s je chvalihodna, ale chce to vyzkouset neco s vyssim tokem. Napr. na Thoru je standard cca 15,5 Mbit/s, ale musis mit diablo.
uživatel
007
03.03.2009, 11:10.39

díky za info R^
uživatel
poky1
03.03.2009, 17:28.17

xroman

Můžeš prosímtě upřesnit jaký typ ext.hdd používá jsou zkušenosti i s dalšímy typy či je to kapacitně omezeno?Může někdo další sdělit zkušenost?
uživatel
MONY