| 03.03.2009, 08:26.26 | |
SKYLINK(TaT)- předplatnéVážení, máte někdo zkušenost s následujícím: Lze předplatit nabídku MULTI u karty registrované v SK na účet SKYLINKu CZ v CZK a naopak karty registrované v CZ na účet SKYLINKu SK v EUR ? Předem díky za odpověď. |
![]() shiraz |
| 03.03.2009, 08:57.46 | |
RE: SKYLINK(TaT)- předplatnéJa som si zmenil zúčtovaciu menu. Karta bola registrovaná na kamoša v Česku ešte v r. 2006. Ja som si zmenil údaje o zákazníkovi, vrátane bydliska a všetkého, čo k tomu patrí. Nemohol som však zmeniť menu z Kč na eurá. Napísal som do Skylinku a oni mi to pružne zmenili na všetkých troch kartách. Urobil som to práve kvôli tomu, aby som kamoša nemusel otravovať v prípade doobjednania programov. Už som to aj využil, Na karty som si doplnil Novu a zaplatil to v eurách na účet na Slovensku. |
![]() Baky |
| 03.03.2009, 09:39.42 | |
@BakyMohol by si to opisat podrobnejsie ako si urobil tu zmenu mam taky isty problem karta Trade and Technology je zaregistrovana v Česku v roku 2006. Chcel by som to previest na seba , alebo mi to napis na email mmmichal@gmail.com diky.p.s. na ktorej stranke si to robil ten prevod ? dik. |
![]() mmmichal |
| 03.03.2009, 10:54.40 | |
mmmichalPíšem to sem,lebo možno to bude zaujímať aj viacerých. Išiel som na stránku skylink.sk a tam na Registrácia a správa karty. Následne som zvolil Získať prihlasovacie údaje. Tam sa to pýtalo na priezvisko, ktoré bolo udávané pri registrácii karty (v r. 2006). Keďže som vedel, kto mi ju registroval, nebol to problém. Následne som sa už dostal do rozhrania, kde boli uvedené všetky údaje zadané pri registrácii. Tie som pomenil na seba, akurát som nemohol zmeniť zúčtovaciu menu. Možno to aj ide, ale skrátka ja som to nevedel, alebo sa mi to nepodarilo. Keďže už mi len táto jedna vec chýbala, tak som sa nevzdal a napísal som mail na skylink. Tam som opísal môj problém. Vypýtali si čísla kariet, na ktorých chcem vykonať zmenu meny a o pár minút mi prišiel mail od tej pracovníčky, že mi to všetko zmenila na eurá. Zakrátko nato som si aktivoval Novu na tých kartách. Bolo to formou prevodu na účet. Tam som trochu laboroval a myslel som si, že sa to nepodarí, keď mi asi o 2 dni prišiel mail, že to je aktivované a Nova skutočne išla. Nemohol som to overiť skôr, lebo karty sú použité v prijímačoch na rozvod po dome (pár domoch)a na Novu je v rozvode použitá Gital-ka. Tak som teda po 2 dňoch kartu vložil do sat. v byte a Nova už išla. Rozvod ruším, tak preto som to aktivoval a aj tú zmenu prevádzal. |
![]() Baky |
| 03.03.2009, 14:59.12 | |
Bakydiky este sa spytam takto teraz uz moze mat slovak zaregistrovanu česku kartu na seba na slovensku ? Diky. |
![]() mmmichal |
| 03.03.2009, 15:02.02 | |
RE: SKYLINK(TaT)- předplatnéco vsetko si zmenil v osobnych udajoch ? |
![]() mmmichal |
| 03.03.2009, 17:53.51 | |
RE: SKYLINK(TaT)- předplatnéOno sa to pri registrácii pýta, či sa karta bude používať v ČR alebo SK. Tie karty už boli zaregistrované. Neviem, či sa dá zmeniť region. V tom profile som zmenil všetko, čo sa zmeniť dalo: mail, tel. bydlisko, samozrejme meno. Nešla mi akurát zmeniť tá mena. To mi poriešila baba v skylinku. Mňa by skôr zaujímalo, či sa dá zmeniť region karty tak, ako to má Gital. Takže odpoveď na tvoju otázku - áno, Slovák môže mať zaregistrovanú českú kartu na seba, len by ju mal používať na českom území. Už to nie je totiž naviazané na platbu koncesionárskych poplatkov, pretože v oboch krajinách sa dá legálne sledovať verejnoprávna ČT i STV. |
![]() Baky |