Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.03.2009, 08:51.12

Arabsat Badr-6 a příjem v ČR

zajímalo by mě, má někdo praktický zkušenosti s příjmem těch slabších transpondérů na 26E (hlavně frekvence 11,727-11,900) u kterých je v přehledech uvedená parabola 200cm? jak je to v reálu? včera jsem trochu experimentoval s offsetkou 160 a myslel jsem, že aspoň uvidím na některý z těch frekvencí náznak nějakýho signálu. ani náhodou. musí to být mnohem slabší, než problémová Astra 2D. všechny dobře přijímatelný TP (včetně slabšího MBC) jsem měl na 100% a dál mimo škálu, i slabší transpondér s MTV Arabia na nějakejch 80% ale tohle prostě ani náznak ničeho.
uživatel
vortimond
03.03.2009, 11:35.07

RE: Arabsat Badr-6 a příjem v ČR

příjem takovýchto družic mě zajímá taky, méně už obsah, chtěl jsem si před rokem pořídit středovku s průměrem okolo 2metrů, když jsem se o tom zmínil, tak mezi dost nevybíravými slovy zaznělo něco o návštěvě psychiatrie, prý už stačí ty 3poklice co jsou na baráku a pokácená třešeň. :(( :crying:
uživatel
poky1
03.03.2009, 16:36.00

RE: Arabsat Badr-6 a příjem v ČR

Prijem je problematicky, aspon taky v okoli Brna na PASAT 210 cm jak ktery tp, BER je vsude a nekde dost vysoky. Ale treba ten paket OMAN TV jede ok s malou rezervou.

Ale neni o co stat, vse podstatne je na Nilesatu ...
uživatel
007