Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.03.2009, 15:04.29

tiahlový motor

Ako to vyzerá s týmto motorom, dá sa niekde zohnať presný manual na montáž? je v porovnaní s iným ako na tom, mám nejaký pozicioner aj starý tiahlový motor a s polarmountom ale nikdy som sa do toho nechcel púšťať, poradí niekto? danke
uživatel
Tami
04.03.2009, 15:10.59

RE: tiahlový motor

po nainstalovani motoru na polarni zaves nastavit dorazy,-----aby se neznicila -parabola s polarnim zavesem a tim padem i motor.ostatni potom nastavit na pozicioneru dle typu.jirka jablonec
uživatel
vanspeed
04.03.2009, 15:52.23

v pohode aj stimto sa da ja som v donedavna stimto otacal ak us je motor namontovani dorazi by us mali byt nastavene co sa tika pozicionera neviem aky mas ci ma us pamet na ulozenie pozicii alebo je to pozicioner ktori nema pamet a sa znim da otacat do prava a dolava manualne mozes k nemu kupit aj pozicioner diseqc ktori spolupracuje z tiahlovym motorom tento motor je hlavne dobre pouzit ked sa pouziva vedsia parabola 120 fe a viac ale lacnejsie ako disec ta to nevyjde jeho pouzitie je vhodne k vedsim parabolam.
uživatel
jopo166
04.03.2009, 16:09.36

Tiahlové motory majú rôznu dľžku . Niektoré majú pripojenie na 4 až 5 káblov a skoro v každom je aj actuator.
uživatel
oneeeee