| 05.03.2009, 08:18.29 | |
Vantage 8000 - hláškaZdravím všechny, protože budu druhý kabel pro druhý tuner tohoto přístroje natahovat od paraboly až na jaře, mám prozatím druhý tuner zapojený "smyčkou" od prvního, což nastavení přijímače umožňuje. Jenže velmi často se mi stává, že když zapnu přístroj, objeví se mi hláška "natáčení motoru", která zmizí (a naběhne obraz) ve chvíli, když spojku k druhému tuneru odšroubuju.Když pak opět spojku "zašroubuju" normálně funguje možnost např. dva programy nahrávat a třetí sledovat. Poradí prosím někdo, jak hlášku odstranit ? Díky Petr Š. |
![]() Petr Š. |
| 05.03.2009, 11:15.00 | |
RE: Vantage 8000 - hláškaneviem ake ma MENU ten stroj,,,ale pozri do menu na nastavenie paraboly,,,a diseqC 1.2 musi byt vupnuty,,(ten je na natacanie motora)aj na jednom,,aj na druhom tunery!!!!,, vlastne ked pouzivas jeden kabel s jednym LNB,,MAL BY SI MAT VYPNUTE vsetky diseqC 1.0,,, 1.1,,, a 1.2,, potom zapoj tu slucku a este by malo byt niegde v menu nastavenie tunerov (akoze kazdy zvlast, alebo prepojovacou sluckou),, aspon jato tak mam na Topfielde |
![]() markes |
| 05.03.2009, 12:29.20 | |
RE: Vantage 8000 - hláškaSorry, ale zapomněl jsem zdůraznit, že mám natáčecí zařízení (motor) |
![]() Petr Š. |
| 05.03.2009, 14:42.02 | |
RE: Vantage 8000 - hláškahmmm tak to je jasne,,,ked pouzivas motor,,a mas zapnuty diseqC1.2 tak je jasne ze ten motor je (mas) zrejme nastaveny na urcite pozicie,, lenze to sa tyka pri pouziti jedneho tunera v masine, trebars na ten motor co mas,,,a druhy tuner na nieco ine,napr druha parabola a pod.,,, ale ked to spojis sluckou,a mas na jednom aj druhom tunery rozdielne kanaly ,zvlast motor,,tak mozeto to blbnut,, neviem ci vies ake moznosti vlastne ta prepojovacia slucka ponuka,,, je to urcite napisane v manualy,, ta slucka ti vlastne umoznuje nahravat viac programy z rozdielnou frekvenciou,,ale to neznamena ze vsetko,(napr.ked nahrava HORIZONTAL,, tak Vertikal ti uz zo sluckou nepojde),a zvlast z jednym LNB a jednym motom,,, preto ked pripojis slucku tak ta hlaska sa zobrazuje,, to by chcelo viac pokecat vlastne ja este nemam odskusany motor na tych 2tunerovych masinach,ako sa vlastne sprava vo vsetkych smeroch, preto ti ani neviem presne poradit ako to odstranit,,,a ci sa to da vobec... chce to cloveka co ma doma ten stroj a plus motor k tomu prepojeny sluckou ako to vlastne slape... |
![]() markes |
| 05.03.2009, 14:52.17 | |
RE: Vantage 8000 - hláškaale ked ti vsetko slape,,tak mozno sa ta hlaska da nejak zrusit v menu,,,skus hladat info na VANTAGE fotum, vraj je tam ohladom tohostroja vsetko,,, treba sa zaregistrovat |
![]() markes |
| 05.03.2009, 14:53.48 | |
RE: Vantage 8000 - hláškaopravaVANTAGE forum |
![]() markes |
| 05.03.2009, 14:56.10 | |
RE: Vantage 8000 - hláškawww.vantagefunclub.cz |
![]() markes |
| 05.03.2009, 15:46.42 | |
pro MarkesOK, každopádně díky. Petr |
![]() Petr Š. |