| 05.03.2009, 12:01.55 | |
duál digi tv rozházení programůDobrý den, u singlu digi tv zamezíme rozházení programů vypnutím aktualizací, jak ale zabráníme rozházení programů u duál digi tv, ještě se mě to nepodařilo, může někdo znalí poradit?. |
![]() adresat |
| 05.03.2009, 12:14.00 | |
RE: duál digi tv rozházení programůináč osobne mám digi duál už fakt dlho ale ešte sa mi to nestalo. :O |
![]() Tami |
| 05.03.2009, 12:16.42 | |
adresatked budeš vyhadzovať ten prímač von z okna nezabudni to okno otvoriť ,utrpel by si väčiu stratu za sklo ako za prímač. |
![]() hujer23 |
| 05.03.2009, 12:19.17 | |
RE: duál digi tv rozházení programůto je super ako každý vyhazduje, odsudzuje, a zatracuje digi a pritom určite každý to má doma a tu seká formu! Ked chceš pozeraj, ked nie nepozeraj, odpoved hujer23 na dotaz bol trošku od veci. :dead: |
![]() Tami |
| 05.03.2009, 12:19.24 | |
TamiMám tomu rozumět tak, že když ladíš novou frekvenci naposledy AXN 12643h místo 12643v tak je vše v pořádku a nejsou programy zpřeházeny?Dík za odpověd. |
![]() adresat |
| 05.03.2009, 12:23.54 | |
Tamiod veci ako od veci ked sa ako nie montér digi človek uchodí ku kamarátom furt preladovať lebo to tam rozhadzuje .tak to nieje až tak od veci však??ešte že su to velmi dobrý kamaraťi. |
![]() hujer23 |
| 05.03.2009, 12:24.05 | |
RE: duál digi tv rozházení programůna hlavnom príjmači ide všetko o.k. sem tam mi tam pred č. 1 skočí najaký zatúlaný program ale to vyriešiš presunutím a ked je nepodstatný vymazaním.Pri "myške" na druhom TV musíš najprv všetko načítať až potom upravovať a tam to fakt robí väčšie problémy, vyrieš to tak že si urob favoritnú skupinu červené tlačitko a tam ti to pôjde bez akých koľvek problémov, ked niečo chceš pridáš do zoznamu ked nie vyhodíš.Ja som ináč myslel na tvoj prvý dotaz to že sa ti samočinne miešajú programy ako je to napr. pri niektorých príjmačoch preto som bol vyvalený, ináč to už chápem, skús takto chce to trpezlivosť a pevné nervy ja som to robil rodičom minulý týžden a bolo to veselé. ahoj :laughing: |
![]() Tami |
| 05.03.2009, 12:26.11 | |
hujer23máš pravdu to ti uznávam tiež mám zopár takých kámošov ale čo s tým narobiš, ja to mám len pre premier league a dokumentom na ostatné kašlem aj ked mám aj HBO balík celý ale to je pre manželku to pravé. ;) |
![]() Tami |
| 05.03.2009, 15:38.57 | |
RE: duál digi tv rozházení programůMne sa toto dialo vzdy, ked som chcel najst novy transponder, tak to robim radsej len v nevyhnutnych pripadoch. Lebo po zadani konkretneho mi to aj tak robi hluposti a prehladava aj nezadane. Holt, taky prijimac. No napriek tomu po upratani zas vsetko v poriadku, takze to chce pevne nervy. A to este nevravim, ako som sa natrapil, ked som chcel priopojit disqc a mat astru a digi na dualboxe. Nakoniec som to vzdal a kupil fta. Takze odporucam minimalizovat pokusy o vyhladavanie programov. |
![]() Walter |
| 05.03.2009, 15:40.05 | |
RE: duál digi tv rozházení programůInak suhlasim s tamim, ze najjednoduchsie je urobit favoritnu skupinu na dualboxe. |
![]() Walter |
| 05.03.2009, 17:49.01 | |
RE: duál digi tv rozházení programůKeď som ešte montoval Digi, tak som to niektorým netechnickým alebo starším ľuďom zoraďoval následovne:Najprv sa naladí celá DigiTV ponuka. Potom som radšej manuálnym hľadaním (aby som tam nemal zakódovaný bordel) vyhľadal všetky voľné stanice z Thoru. Po naladení som v zozname kanálov najprv usporiadal všetky funkčné stanice aj z thoru a bez toho aby som vyšiel zo zoznamu kanálov som všetky nepotrebné stanice presunul na koniec zoznamu a vymazal. Tento prijímač ukladá stanice z Thoru od pozície č200 a pokial sa nejaký kanál DigiTV presunul nad túto pozíciu, mal tendenciu preskočiť na nejaku nižšiu. Ak trebalo neskôr niečo doladiť, ladil som radšej konkrétny transpordér, aby bolo menej "upratovania". -celý tento postup platí samozrejme pre dualbox Hyundai, pri Humaxe stačí vypnúť automatickú aktualizáciu kanála. |
![]() silverosbd |