| 06.03.2009, 12:50.02 | |
Jaký Recíver HDFunguje Diablo 2.3 + karta Gitál na TechniSat Digit HD 8-S ,podle něměckých recenzích je supr.Nebo vzít Octagon SF-918 hd. |
![]() Robo39 |
| 06.03.2009, 14:27.52 | |
RE: Jaký Recíver HDodporúčam aspoň podľa seba ten octagon |
![]() NORBERTOO |
| 06.03.2009, 16:44.07 | |
Jaký Recíver HDChce hlavně vědět co budeš chtět koukat a co od toho přístroje žádáš!!!!Kombinace Gitál karta a diablo 2.3 jde v každém z těchto přístrojů odzkoušeno. a./ OCTAGON SF 918 HD b./ VANTAGE 7100S,8000S c./ FERGUSON 8800 a 8900 HD d./ TOPFIELD 7700 a 7100 Vyzkoušel jsem celou řadu dekódovacích modulů jako Cryptoworks, AlphaCrypt, Conax 4.00e, Zetacam, T-Rex a Diablo. Všechny moduly pracovaly bezvadně a to dokonce včetně Diabla i s kartami přímo ve velké čtečce diabla,pracují i karty CONAX a IRDETO2 v AU na GAMMA kartách. Tak si jenom vybrat,vyzkoušet a je to ok.Pro práíci s LAN dávám přednost OCTAGONU.Pro kvalitu HD programů o něco lepší než-li vše ostatní VANTAGE 8000S a 7100S, |
![]() hery |
| 06.03.2009, 16:52.37 | |
Robo39Abych Ti odpověděl na první část otázky/ v Technisatu to také funguje/ :8) R^ |
![]() hery |
| 06.03.2009, 21:40.15 | |
@HeryZdravim , tiez planujem vymenit SD showboxP300 za HD sat ale neviem ci to ma zmysel.1,Prepojenie NA LCD samsung po HDMI s noveho HD da nieco na kvalite obrazu programov ktore idu SD?momentalne prepojene po scart 2,pozeral som ferguson 8900 ma dobru podporu pripojenie exter.HDD,ale nema LAN asi viac programov mozem prijimat ked nastavim LAN alebo nie?alebo je to jedno. 3,mam skylink a CLlink kartu ale HD si nezaplatim za 2 prog. 2500sk na rok nedam tak co . 4,potrebujem vysvetlenie ci je lepsie HD primac s LAN alebo bez neho_? ide niekomu PRE....napr. ked ma LAN napr. Octagon 918 dakujem |
![]() jano4444 |
| 07.03.2009, 07:08.40 | |
jano4444K bodu 1./Samozřejmě kvalita obrazu je lepší přes kabel HDMI,zdá se že i kvalita SD programů se nepatrně vylepší. k bodu 2./ S tím Fergusonem 8900 HD máš pravdu pracuje dobře s HDD diskem,ale SHARING Rv K bodu 3./ To je tvoje záležitost do toho Ti nikdo nemůže mluvit,ale třeba s diablem 2.3 je tam tolik kvalitních HD,že by Ti to mohlo stačit/zatím to vše jede,ale nikdo Ti neřekne jak to pojede dlouho./to víš probíhají stále výměny karet a může se to během krátké chvilky změnit/ K bodu 4./ To záleží na Tobě jako klientovi,jestli máš možnosti se na někoho napojit,abys měl kvalitní a perfektní příjem přes LAN,na Free adresy bych nespolehal.Já s tímhle potíže nemám,proto využívám 100% OCTAGON,využíváme svá perfekt zařízení vybavená velkým množstvím ofic.i neofic. karet.Máme své kontakty o kterých mluvit nehodlám,Jinak PREMIERE samozřejmě mám,dostal vše potřebné od dcery a zeťáka k 60 tinám v prosinci tohoto roku/žije již 19 let vdaná v zahraničí/.Pro tento účel OCTAGON 918 HD špice.!!!! Tak si to pořádně rozmysli co od toho chceš,jsem Ti kdykoliv pro rozhovor třeba na skype k dispozici,je možné vše,jen chtít a nebát se do toho investovat.S tímhle já potíže nemám,živím pouze sebe tak se na ceny různých přístrojů,modulů,karet a příslušenství nedívám,jsem asi potrhlý blázen. |
![]() hery |