Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.03.2009, 00:00.57

DigiAlbania a oukejicek ...

..dnes vyradili update na vsetky CAS 5 karty, takze kto caka na subor s aktualnymi klucami pre diablo a paket digi albania, nech si sadne na nieco teple, aby nedostal vlka ..amen tma na dlhu dobu, onedlho budu nasledovat skandinavci na 1W a oukejiček bude na hovníček, páč to co dokaze ,dokaze pak i cw modul za 30 euracu
uživatel
Vlado Fogo
11.03.2009, 02:13.52

VF - Trafena hus zagagala

Od teba Vlado nic mudre v poslednej dobe akosi nevylieza a to co si napisal aj ty je akurat tak na to, aby si iba ostatni navstevnici tohoto fora o tebe urobili svoju mienku. Ver vsak, ze pozitivna asi nebude...Rv Rv
Osobne si myslim, ze je to kazdeho vec co pouziva a co mu na jeho zeleze ide. A najma ako dlho to ide!

Stastny ty ze u teba stale slnko svieti :))) :)))

P.S.: Trafena hus vzdy zagaga :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
sato
11.03.2009, 02:45.28

RE: DigiAlbania a oukejicek ...

zrejme necitas starsie prispevky kde som pisal ze mam originalku, takze mi je 8 nejaky oukejicek ..
tento thread bol ako prevencia pred zajtrajsimi somrakmi klucov na horeuvedeny paket
uživatel
Vlado Fogo
11.03.2009, 06:10.57

DigiAlbania a oukejicek

Nevím chlapci proč se kvůli Digitalb zrovna vy dva dohadujete,vždyť za ten rok co to na ten oukejíček chodí,jestli jsem se podíval max. 2x na ten nějaký fotbal a max. využil pouze supersport.Jinak ty programy stejného typu jedou i jiné platformy a že toho je tolik,že to normální člověk nestačí ani sledovat to Vám dvěma/různými způsoby příjmu/ nemusím říkat./a je jedno jestli na okejíček,nebo v EMU,nebo volně a nebo na ofic.karty a nebo na neofic.karty/ :8) :8) :8)
Však oni na ten okejíček zas něco přihrajou,třeba platformu strará gbela :laughing: :laughing: :8) :8)
uživatel
hery
11.03.2009, 08:54.18

dobré zprávy z albánie
uživatel
vortimond
11.03.2009, 09:27.41

jo škoda těch dvou poren v 1080i, ale v SD :laughing:
na nic jiného se tam totiž nedalo dívat....
uživatel
Babui
11.03.2009, 09:37.46

seveřani ale taky nejspíš chystají nějaký překvápko. to oznámení o výměně mají na webu už někdy od vánoc
uživatel
vortimond
11.03.2009, 09:45.47

jj je to všeobecně známá věc, pokud narážíš, že švédi v HD spadnou, v pořádku, díky za každý den navíc slušného pokoukáníčka v HD, mám pocit, že krásně naváže skylink (nejde o peníze), takže ze svých standardů neuhnu a dokonce česky :bigeyes:
Ono totiž diablo má možná opomíjenou další vyhodu a to, že má dvě čtečky, takže velmi solidní modul za dvojku a vždy něco navíc...
uživatel
Babui
11.03.2009, 10:00.32

Slavné doby "oukejíčka"byli,když na něj běžela část cyfra+(AXN sci-fi a j.)Pokud to budou látat pakety typu "Albánia",které jsou pro běžného konzumenta bezcené a přestalo na tom jít bezproblémově DIGI,tak už to většinou nikdo nekoupí.Bude záležet,na který region se zaměří,pokud ho budou chtít udržet při životě.Jinak je to zatím nejlepší modul,co se jedná programování,byla by škoda,kdyby skončil.
uživatel
zzaner
11.03.2009, 10:15.16

re: Vlado Fogo

a oukejiček bude na hovníček :))) :))) :))) dávno som sa tak dobre nezasmial,našťastie nie som vlastníkom nahovníčka
uživatel
NB501
11.03.2009, 10:16.23

@Vlado Fogo

áno,přesně tak a o tom jsem tu písali už před 3 dny,že bude konec.... Jeen týpek par32 však hned písnul,že do večera bude nový data bin a nebo nevý UW. Asi se načeká,chlapec ... :bigeyes: A to vše čeká i ostatní provideri,kteří používají "staré" Conax karty (CAS 5)...
uživatel
jamess96
11.03.2009, 16:10.19

ja sem jen zvedavy na ty co maj diablo jestli taky budou ochotni az skonci severani a nastoupi skylink s hd programy platit prasulky kdyz byli zvykli cucet zdarma.pokut je zde debata o novych programech ve vysokem rozliseni je zde ticho jako v kostele.musim pochvalit akorat kolegu vortimonda kteryho se tato krytika netyka. :lookaround: ;P :dead:
uživatel
image
11.03.2009, 16:51.39

image

Ty programy už máme,Ti seveřani to je více než rok už jenom bombonek na dortu velmi kvalitní a nerovnatelný s těmi našemi HD potápkami./až seveřeni přestanou,tak budou pryč,ale ten modul se mi za poslední 2 roky perfekt vyplatil,a nemám strach o to,že něco jiného nového zase nebude,diablo bylo celou dobu velice progresivní a bude zatím stále, a všude a u všeho bylo i první./jsou také karty ofic. i neofic.které vše dobře zvládnou,provozuji některé i s moduly a já jsem spokojen,jestli ty né,tak si je sežeň víc Ti psát nebudu.Koukám,že jsi chytrý dost.
:8) :8) :8) :8)
uživatel
hery
11.03.2009, 17:17.04

okejicek...ako natepli.... ;P
uživatel
loon
11.03.2009, 17:31.13

image

nemáš ani diablo, ani HD stroj, ale hubu plnou keců...
Poraď:
Chci si zaplatit HD programy v češtině, ale nevím u koho...
uživatel
Babui
11.03.2009, 17:58.45

diablo nemam to je fakt mam proto mnoho duvodu, ale to je na dlouhou debatu.hd stroj mam mascom 2100. a hd programy si budes moc zaplatit od 1. dubna a votom to je o tom prasatku s kterym budes muset zacinkat a to je ten problem. ;P
uživatel
image
11.03.2009, 18:14.27

přesně tak!

hceš čučet? Tak cáluj!!!! :laughing: :laughing:
uživatel
jamess96