Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.07.2007, 07:47.07

CAM MODUL CRYPTOWORKS

Dobrý den. Mohl by mi někdo poradit? Chci si koupit dvoutunerový satelit PVR TF 5010MP. Pokud chci přijímat české a slovenské programy musím ho osadit dvěma moduly CAM-CRYPTOWORKS.Jejikož je spousta modulů např. verze SCM, nebo Philips, různý výrobci, tak jsem se v tom ztratil.Prostě nevím jaký. Doma mám jeden modul rok starý Philips u přístroje em200CRCI . Můžu ho použít do nového přístroje(nemusí se udělat firmware?)A vůbec musí se dělat nový firmware u modulů? mám v tom trochu zmatek a nevím jak na to.Mohl by mi někdo trošku objasnit problém. Nikde jsem totiž nenašel teorii na moduly a firmware u modulů, jenom že to jde velmi těžko pro laika.
děkuji s pozdravem fuko.
uživatel
fuko
13.07.2007, 07:52.00

RE: CAM MODUL CRYPTOWORKS

Nelepe vyzkoušet.Stan.
uživatel
Stan
13.07.2007, 08:11.52

pane kolego nerozumím Vaší odpovědi. Buď je to ironie, nebo jste takový znalec, že Vaší odpovědi rozumí skutečně jenom takový odborník jako jste Vy
uživatel
fuko
13.07.2007, 08:50.44

Také jsem nezumněl ale STAN píše - nejlépe vyzkoušet....
Původně jsem také nevěděl jak vyzkoušet stan...

není nad dobrou radu, co?
uživatel
Luckyolda
13.07.2007, 09:30.53

fuko

Hodláš TF 5010 MP kúpiť vo virtuálnom obchode alebo u vietnamcov ?? V tom prípade musíš niesť následky s tým súvisiace !
Ak ho kúpiš v špecializovanej predajni,tak Tvoje otázky sú bezpredmetné, všetko vyskúšaš namieste a kúpiš iba to potrebné a správne.
uživatel
P 222
13.07.2007, 10:18.10

samozřejmě v kamenném obchodě. takovéto stroje se u vietnamců nekupují.Přesto nikdo neodpověděl na dotaz, SCM nebo Philips,firmware ano-nebo ne u CAM modulů a jestli vůbec upgradovat moduly. děkuji fuko
uživatel
fuko
13.07.2007, 12:18.44

treba vyskusat

pretoze pokial sa ti neozve iny majitel rovnakeho satu ako mas ty, tak sa nedozvies ako bude modul s tvojim prijimacom spolupracovat. Ja mam napriklad easy twin a spolupraca s openboxom je bezproblemova ale boli tu uz v diskusii pripomienky k tomuto modulu a jeho spolupraci s prijimacmi. Takze ak budes kupovat u seriozneho predajcu, nemal by mat problem ti v pripade nekompability modul vymenit. Easy, Philips aj ine moduly sa samozrejme daju softwerovo modifikovat, ak vyrobca ma nato dovod. Easy aj cez satelit.
uživatel
peto75
13.07.2007, 14:12.02

Proč 2 moduly,nestačil by TWIN?
uživatel
spyko