| 13.07.2007, 07:47.07 | |
CAM MODUL CRYPTOWORKSDobrý den. Mohl by mi někdo poradit? Chci si koupit dvoutunerový satelit PVR TF 5010MP. Pokud chci přijímat české a slovenské programy musím ho osadit dvěma moduly CAM-CRYPTOWORKS.Jejikož je spousta modulů např. verze SCM, nebo Philips, různý výrobci, tak jsem se v tom ztratil.Prostě nevím jaký. Doma mám jeden modul rok starý Philips u přístroje em200CRCI . Můžu ho použít do nového přístroje(nemusí se udělat firmware?)A vůbec musí se dělat nový firmware u modulů? mám v tom trochu zmatek a nevím jak na to.Mohl by mi někdo trošku objasnit problém. Nikde jsem totiž nenašel teorii na moduly a firmware u modulů, jenom že to jde velmi těžko pro laika.děkuji s pozdravem fuko. |
![]() fuko |
| 13.07.2007, 07:52.00 | |
RE: CAM MODUL CRYPTOWORKSNelepe vyzkoušet.Stan. |
![]() Stan |
| 13.07.2007, 08:11.52 | |
RE: CAM MODUL CRYPTOWORKSpane kolego nerozumím Vaší odpovědi. Buď je to ironie, nebo jste takový znalec, že Vaší odpovědi rozumí skutečně jenom takový odborník jako jste Vy |
![]() fuko |
| 13.07.2007, 08:50.44 | |
RE: CAM MODUL CRYPTOWORKSTaké jsem nezumněl ale STAN píše - nejlépe vyzkoušet....Původně jsem také nevěděl jak vyzkoušet stan... není nad dobrou radu, co? |
![]() Luckyolda |
| 13.07.2007, 09:30.53 | |
fukoHodláš TF 5010 MP kúpiť vo virtuálnom obchode alebo u vietnamcov ?? V tom prípade musíš niesť následky s tým súvisiace !Ak ho kúpiš v špecializovanej predajni,tak Tvoje otázky sú bezpredmetné, všetko vyskúšaš namieste a kúpiš iba to potrebné a správne. |
![]() P 222 |
| 13.07.2007, 10:18.10 | |
RE: CAM MODUL CRYPTOWORKSsamozřejmě v kamenném obchodě. takovéto stroje se u vietnamců nekupují.Přesto nikdo neodpověděl na dotaz, SCM nebo Philips,firmware ano-nebo ne u CAM modulů a jestli vůbec upgradovat moduly. děkuji fuko |
![]() fuko |
| 13.07.2007, 12:18.44 | |
treba vyskusatpretoze pokial sa ti neozve iny majitel rovnakeho satu ako mas ty, tak sa nedozvies ako bude modul s tvojim prijimacom spolupracovat. Ja mam napriklad easy twin a spolupraca s openboxom je bezproblemova ale boli tu uz v diskusii pripomienky k tomuto modulu a jeho spolupraci s prijimacmi. Takze ak budes kupovat u seriozneho predajcu, nemal by mat problem ti v pripade nekompability modul vymenit. Easy, Philips aj ine moduly sa samozrejme daju softwerovo modifikovat, ak vyrobca ma nato dovod. Easy aj cez satelit. |
![]() peto75 |
| 13.07.2007, 14:12.02 | |
RE: CAM MODUL CRYPTOWORKSProč 2 moduly,nestačil by TWIN? |
![]() spyko |