| 15.03.2009, 19:19.01 | |
Chyba v propojení komponentů?Do plazmy Panasonic TH-50PZ80E mám připojený Technisat digicorder HDs2, Panasonic DMR EX87. Oba jdou přes hdmi. Další je obyč. dvd přehrávač přes scart.Problém je v tom, že když pustím přehrávač, tak se mi míchá zvuk i z technisatu.Když sat vypnu...je klid. Scart kabely už jsem řešil, takže jsem celkem bezradnej. Mně se nabízí už jen chyba plazmy. Díky za každou radu. |
![]() Jarpet |
| 15.03.2009, 20:32.22 | |
RE: Chyba v propojení komponentů?Já se tady už dávno na nic neptám, protože co si nevyřeším sám, tak mi tu nikdo neporadil. Opět se mi to potvrdilo..... Díky odborníci. |
![]() Jarpet |
| 15.03.2009, 21:11.12 | |
RE: Chyba v propojení komponentů?Kolika lidem jsi poradil ty? Když ti nikdo neporadí do hodiny, tak se čílíš. Lidi, kteří tomu rozumí mají i jiné aktivity, než sedět u počítače a čekat na dotazy vděčného publika. |
![]() Hujer |
| 15.03.2009, 21:13.28 | |
Chyba v propojení komponentů?A) odpověděl sis sámB) při tvé výbavě techniky bych to tipnul na nějaký AV zesilovač (nechápu potom proč zvuk cpát do plazmy) C)nepíšeš zda-li jsi propojení obyč. dvd zkoušel jinak (scart není přece jediný) D)když nepomůže ani jedno, vyhoď obyč. dvd přehrávač, máš přece EX87, která taky umí přehrát film a dvd ? nebo? přeji hezký večer... |
![]() veris |
| 15.03.2009, 21:14.36 | |
Chyba v propojení komponentů?E) třeba tady všichi spinkaj a poradí ráno :) |
![]() veris |
| 15.03.2009, 21:17.18 | |
chyba TVjako chybu TV bych to asi neřešil, tahat se takovou krávou k prodejci nebo do servisu, na druhou stranu, když to bude neodstranitelná závada dostaneš peníze zpět a koupíš novou.. |
![]() veris |
| 15.03.2009, 22:01.48 | |
takže už to máš?Ak si sa ozval s výtkou po čosi viac ako hodine, predpokladám, že už to máš. Tak sa podeľ s nami. Až si niekedy v budúcnosti také alebo podobné zariadenia kúpim, aby som nemusel dlho trápiť, keď už je to vyriešené. |
![]() emo53 |
| 16.03.2009, 19:12.04 | |
RE: Chyba v propojení komponentů?Omlouvám se hned po výtce jsem musel odjet a vrátil jsem se až teď.Přes AV (jestli ho tak můžu nazvat) jde po přepnutí signál z každého přístroje korektně a bez míchání. Manželce jaksi nevysvětlím, že si to má pouštět přes AV. Prostě nechce a hotovo. Stačí jí televizní superzvuk. :crying: Panasonika používám jen na něco, protože ten tvrdošíjně odmítá např.DVD-RW a chce si ho hned naformátovat.Proto používám ten levný, jelikož ten hraje vše a bez dikuze :))) Zatím jsem nic nevyřešil a dnes ani nevyřeším, protože nemám šanci dnes experimentovat. Jsou v přesile (rodinka) Díky všem ze snahu poradit. |
![]() Jarpet |
| 16.03.2009, 21:26.40 | |
RE: Chyba v propojení komponentů?C)nepíšeš zda-li jsi propojení obyč. dvd zkoušel jinak (scart není přece jediný)na zkoušku cvbs, cinch audio zkusit navzájem prohodit HDMI a vůbec celou sestavku zkusit úplně celou poodpojovat a vrátit se na začátek |
![]() veris |
| 17.03.2009, 18:18.20 | |
verisTo všechno co píšeš jsem dělal. Jinak bych sem ani nepsal.Je to už vyřešený. Dnes přijel maník od panasoniku, něco prý tam vyměnil a maká to. Teď jsem to zkoušel.Reklamák jsem ještě neviděl. Manželka ho někam důkladně odložila :))) |
![]() Jarpet |
| 18.03.2009, 00:00.05 | |
servis doma ?Panasonic jezdí na servis přímo za zákazníkem ? Hlavně že to dopadlo... |
![]() veris |