Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.03.2009, 19:19.01

Chyba v propojení komponentů?

Do plazmy Panasonic TH-50PZ80E mám připojený Technisat digicorder HDs2, Panasonic DMR EX87. Oba jdou přes hdmi. Další je obyč. dvd přehrávač přes scart.
Problém je v tom, že když pustím přehrávač, tak se mi míchá zvuk i z technisatu.Když sat vypnu...je klid. Scart kabely už jsem řešil, takže jsem celkem bezradnej. Mně se nabízí už jen chyba plazmy. Díky za každou radu.
uživatel
Jarpet
15.03.2009, 20:32.22

RE: Chyba v propojení komponentů?

Já se tady už dávno na nic neptám, protože co si nevyřeším sám, tak mi tu nikdo neporadil. Opět se mi to potvrdilo..... Díky odborníci.
uživatel
Jarpet
15.03.2009, 21:11.12

Kolika lidem jsi poradil ty? Když ti nikdo neporadí do hodiny, tak se čílíš. Lidi, kteří tomu rozumí mají i jiné aktivity, než sedět u počítače a čekat na dotazy vděčného publika.
uživatel
Hujer
15.03.2009, 21:13.28

A) odpověděl sis sám
B) při tvé výbavě techniky bych to tipnul na nějaký AV zesilovač (nechápu potom proč zvuk cpát do plazmy)
C)nepíšeš zda-li jsi propojení obyč. dvd zkoušel jinak (scart není přece jediný)
D)když nepomůže ani jedno, vyhoď obyč. dvd přehrávač, máš přece EX87, která taky umí přehrát film a dvd ? nebo?

přeji hezký večer...
uživatel
veris
15.03.2009, 21:14.36

E) třeba tady všichi spinkaj a poradí ráno :)
uživatel
veris
15.03.2009, 21:17.18

chyba TV

jako chybu TV bych to asi neřešil, tahat se takovou krávou k prodejci nebo do servisu, na druhou stranu, když to bude neodstranitelná závada dostaneš peníze zpět a koupíš novou..
uživatel
veris
15.03.2009, 22:01.48

takže už to máš?

Ak si sa ozval s výtkou po čosi viac ako hodine, predpokladám, že už to máš. Tak sa podeľ s nami. Až si niekedy v budúcnosti také alebo podobné zariadenia kúpim, aby som nemusel dlho trápiť, keď už je to vyriešené.
uživatel
emo53
16.03.2009, 19:12.04

Omlouvám se hned po výtce jsem musel odjet a vrátil jsem se až teď.
Přes AV (jestli ho tak můžu nazvat) jde po přepnutí signál z každého přístroje korektně a bez míchání.
Manželce jaksi nevysvětlím, že si to má pouštět přes AV. Prostě nechce a hotovo. Stačí jí televizní superzvuk.
:crying:
Panasonika používám jen na něco, protože ten tvrdošíjně odmítá např.DVD-RW a chce si ho hned naformátovat.Proto používám ten levný, jelikož ten hraje vše a bez dikuze :)))
Zatím jsem nic nevyřešil a dnes ani nevyřeším, protože nemám šanci dnes experimentovat. Jsou v přesile (rodinka)
Díky všem ze snahu poradit.
uživatel
Jarpet
16.03.2009, 21:26.40

C)nepíšeš zda-li jsi propojení obyč. dvd zkoušel jinak (scart není přece jediný)

na zkoušku cvbs, cinch audio

zkusit navzájem prohodit HDMI a vůbec celou sestavku zkusit úplně celou poodpojovat a vrátit se na začátek
uživatel
veris
17.03.2009, 18:18.20

veris

To všechno co píšeš jsem dělal. Jinak bych sem ani nepsal.
Je to už vyřešený. Dnes přijel maník od panasoniku, něco prý tam vyměnil a maká to. Teď jsem to zkoušel.Reklamák jsem ještě neviděl. Manželka ho někam důkladně odložila :)))
uživatel
Jarpet
18.03.2009, 00:00.05

servis doma ?

Panasonic jezdí na servis přímo za zákazníkem ? Hlavně že to dopadlo...
uživatel
veris