| 16.03.2009, 11:06.43 | |
New programy na Skylinku !HDTV : Brava HDTV, Euosport HD, Nova HD, Discovery HD, History Channel HD , Filmbox HD |
![]() jarino1978 |
| 16.03.2009, 11:08.56 | |
RE: New programy na Skylinku !a SDTV? ;) |
![]() powery |
| 16.03.2009, 11:11.31 | |
RE: New programy na Skylinku !SD : MGM, Discovery Channel, History ChannelČo sa týka HDTV, ešte pribudne jeden kanál, pravdepodobne to bude MGM HD. History HD bude postupne plne lokalizovaný do CZ jazyka, kanál Discovery HD bude v ENG jazyku, v simulcrypte tak, ako je to v prípade Brava HDTV. |
![]() jarino1978 |
| 16.03.2009, 11:13.57 | |
RE: New programy na Skylinku !A čo sa týka balíka HD, budete si ho môcť objednať aj samostatne, samozrejme to bude dahšia varianta, ako s balíkom multi.Tak už sa neviem dočkať. Testy budú prebiehať posledný marcový týždeň, ostrý šart je v pláne od začiatku apríla. V priebehu tohoto roka sa uvažuje ešte so zaradením HBO HD - ako samostatný prémiový kanál... |
![]() jarino1978 |
| 16.03.2009, 11:18.01 | |
RE: New programy na Skylinku !mňa moc HD nezaujíma len škoda že nebude sport1ka v apríly. |
![]() Jupi |
| 16.03.2009, 11:20.37 | |
RE: New programy na Skylinku !Zní to moc hezky a i logicky, jen si neodpustím jednu otázku - jaký máš zdroj? |
![]() Fantomas |
| 16.03.2009, 11:23.16 | |
RE.Správně, HDTV má budoucnost! |
![]() HiFiOK |
| 16.03.2009, 11:29.05 | |
@vortimondsprávne...Ale mám 2 zdroje... |
![]() jarino1978 |
| 16.03.2009, 11:33.51 | |
RE: New programy na Skylinku !a co Gital?ze by nesledovali kroky konkurence?! :fuming: |
![]() Honza z HK |
| 16.03.2009, 11:36.26 | |
RE: New programy na Skylinku !to je dobře. vypadá to extrémně zajímavě. ale já tam nechci jako jedinou volbu ten dabing. doufám, že na nás budou taky myslet. nemáme moc rádi, když nám do těch dokumentů kecají dva lidi přes sebe a ve filmech se nějakej českej herec snaží urputně trefovat za cenu upravenýho textu do úst tomu americkýmu |
![]() vortimond |
| 16.03.2009, 11:42.14 | |
RE: New programy na Skylinku !Uvidíme, aká bude cena.Určite to pridajú k Eurosportu HD a Brava HD... |
![]() Milan C |
| 16.03.2009, 11:57.05 | |
RE: New programy na Skylinku !Radoval bych se až po uveřejnění ceny. Pokud by byla zajímavá cena HD programů, tak si jí klidně jako druhou kartu koupím, ale tomu moc nevěřím. |
![]() kuba |
| 16.03.2009, 12:01.48 | |
RE: New programy na Skylinku !kolik za ty HD programy můžou chtít. tak 500 bez multi a 650 s ním. to je kompletní nabídka UPC directu bez sexuálních programů. ale neporovnatelný je to s digi-tv páč to je zdarma |
![]() vortimond |
| 16.03.2009, 12:35.54 | |
RE: New programy na Skylinku !Už som to tu napísal v predošlej diskusii, tak ale...Discovery SD ma veľmi poteší v ponuke ale nechápem prečo ďalší historický kanál. To Viasat History nestačí? Radšej tam mohli pridať nejaký dokumentárny kanál o zvieratách. Najlepšie by bolo, keby Skylink urobil anketu u zákazníkov o aké kanály by sa mal balíček rozrásť. HD ma vonkoncom nezaujíma, je to len pre bohatých. A prosím žiadne kanály od spoločnosti SPI - na tie sa nedá kukať. |
![]() palo |
| 16.03.2009, 12:43.41 | |
RE: New programy na Skylinku !@jarino1978po přečtení názvu tématu se mi málem zastavilo srdce, stím, že jsem v reakcích začal hledat frekvence na kterých tyto programy vysílají!!! Při zjištění, že je to info, které defacto uveřejnila parabola.cz jako první, kde se již píše o konkrétních programech a dzone tomu dala kosmetickou úpravu jsem musel bybouchnout :fuming: @kuba nechápu tě jako zatvrzelého zastánce gitalu, proč sem taháš cenu a tím celou akci skylinku zpochybňuješ!!! Cena pro klienty, kteří chtí sledovat kvalitu není zase až tak důležitá (chci-nechci) spekulovat o tom nemá smysl. Osobně využiji balíčku HD plus bez Multi a jsem rád, že zrovna my čtenáři, jsme k tomu TT skylink dokopali. Co se týká gitalu, pokud není člověk z 99% procent úplný idiot využije celé nabídky gitalu v základu se vším všudy, nekecá kolem toho a využívá logicky nabídek obou providerů :8) |
![]() Babui |
| 16.03.2009, 12:51.33 | |
RE: New programy na Skylinku !Moje řeč, hlavně poslední odstavec je parádně napsán. Také jsem rád, že ve Skylinku pochopili, že fajnmekři kvality "nemají" o SD zájem.Dá se to napsat třeba takto, kdo si zvykne na HD o SD už skoro nezakopne :))), čili jediná kombinace Multi + HD balíček je nerozum. Ovšem kombinace by měla zůstat, s tím, že bude nějak cenově zvýhodněná, oproti jednotlivým balíčkům. :O |
![]() Zip |
| 16.03.2009, 13:13.09 | |
To: Babui a ZipNaprostý souhlas, jen myslím, že jiný portál přinesl podobnou nicneříkající zprávu již v polovině února, ale to je bezvýznamné. Pokud není zveřejněna oficiální nabídka, je vše okolo jen mlácení prázdné slámy. Z témat typu "Tipujte programy, které se objeví tam a tam" už je mi na blití. ;P |
![]() Jackal |
| 16.03.2009, 14:26.19 | |
RE: New programy na Skylinku !tak ked to napise d i g i z o n e tak to musi byt pravda :laughing:v septembri minuleho roku tam pisali ze N3 je prelomena R^ :laughing: |
![]() PEPE8989 |
| 16.03.2009, 14:38.37 | |
RE: New programy na Skylinku !Babui, Mám komplet zařízení na příjem HD, pan42 + topfield 7710, o peníze mi nejde pokud se jedná o jednorázový výdaj. Jiná je ovšem pravidelná měsíční platba a že bych každý rok musel někomu zaplatit "nový satelit i s kartou", to teda opravdu ne. Mám v sobě nějakej vnitřní blok a když si myslím, že cena je zlodějská,, tak i kdybych si zapaloval doutníky stovkama, tak prostě nedám.Zipe, to je nějakej posun v myšlení, nebo co? "čili jediná kombinace Multi + HD balíček je nerozum. " To tvrdím už dávno, že ke svíčkový mě nemůžou přibalit kližku. Ale nějak jsem tu byl donedávna s tímto názorem sám. Žeby prozřetelnost? |
![]() kuba |
| 16.03.2009, 14:46.06 | |
RE: New programy na Skylinku !já si to taky nebudu předplácet (když tam bude skoro všechno dabovaný) ale nechápu, proč bych se měl podivovat, že po mně chtějí měsíční poplatky. to je snad běžná praxe, nebo ne? nejseš trochu rozmazlenej ze sledování digi-tv? nikdo tě přece nenutí, abys vyměnil digi kvalitu za skylink. |
![]() vortimond |
| 16.03.2009, 14:50.54 | |
@kubaTak jedná se o peníze nebo nejedná ?? Píšeš že nejedná a přitom v zápětí uvádíš že měsíční platba už ti pod fousy nejde..Takže o peníze se jedná !!!Jinač těžko Ti dá někdo kvalitní HDTV programy za jednorázový vstupní poplatek. A je to pořád dokola nikdo nikoho do ničeho nenutí kdo bude chtít koukat zaplatí kdo ne bude koukat na NOE TV... Já si ale myslím že ta cena za HDTV paket bude daleko vyšší než se tu uvádí... Lidi budou natěšení a když pak uvidí že hezkého obrázku se nasytili a všechno jde vlatně pořád dokola..tak nevím nevím. |
![]() pat |
| 16.03.2009, 15:23.13 | |
RE: New programy na Skylinku !@kubatěžko na tebe reagovat, když vidíš bílou barvu a píšeš o černé. Skylink má snahu //jako první v ČR //sat// // zde zavést programy ve vysokém rozlišení, chceš-li v HD, kde z počátku to rozhodně nebude mít lehké, co se financování týče, ale rozhodně půjde o strategicky výnosný obchod. Pokud je cena jak jsi napsal zlodějská //poslední platná cena je 276,- Kč/měsíc// je jenom a pouze tvá věc, že se do rodiny HDčkářů nepřidáš. Osobně zvolím jinou cestu a mám z toho dobrý pocit i jak uvádím výše |
![]() Babui |
| 16.03.2009, 15:55.01 | |
RE: New programy na Skylinku !http://medialne.etrend.sk/televizia/sprava.php?sprava=10688 R^ |
![]() Jupi |
| 16.03.2009, 17:16.03 | |
SPI? Filmbox Family? Revolution TV ? Nostalgia Musica TV ? Erox ? Action Box ? Lady Box Jestli plánujou spustit všechny tyto programy,bylo by rozumnější aby si na Astře pronajali samostatný transpordér. |
![]() RTVSAT |
| 16.03.2009, 19:00.55 | |
a co sport a skylinksport 1, sport 2, eurosport 2 - nebude ? |
![]() respex |
| 16.03.2009, 22:39.42 | |
BabuiAle nelži chlapče "//poslední platná cena je 276,- Kč/měsíc// " Jo ale plus 222kč za multi. Což je 498Kč za měsíc. |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 00:29.46 | |
@kuba:bigeyes: kfyž už nevíš kudy kam , tak píšeš člověku v letech //nelži chlapče//?pokud nemáš osobní zkušenost ze skylink kartou, tak raději nic nepiš!!! osobně si platím 276,-kč za balíček HD. Tečka. |
![]() Babui |
| 17.03.2009, 06:43.51 | |
kubaVěř tomu, co píše Babui. On má na rozdíl od Tebe praktickou zkušenost, Ty nám tu potíš jen doměnky! Mimochodem 5-ti kilo měsíčně za budoucích (duben) 15 (Multi) placených, dalších cca 15 neplacených a k tomu 5-6 HD je krásná cena. To nikde nepořídíš.Ad můj posun v myšlení, jak píšeš, to není posun v myšlení, nikde v okolí (Premiere ...) není HD balíček zvlášť, proto schvaluji rozumný a přelomový krok ve změně strategie Skylinku, co se samostatného HD týče, bude to totiž jasné, že můžeme, dnes to zkoušíme a ono to funguje. A že je k tomuto kroku donutily naše prosby je pravděpodobné, chvályhodné je, že náše prosby Skylink poslouchá. K pravděpodobné změně cen je předčasné se vyjadřovat, pokud bude cena samotného HD rozumná, má HD velký potenciál. |
![]() Zip |
| 17.03.2009, 06:59.34 | |
RE: New programy na Skylinku !jenže mu to stejně nevysvětlíte, (já už to párkrát zkoušel a zbytečně) asi to bude nějaká uklízečka z Gitalu :))) |
![]() poky1 |
| 17.03.2009, 09:20.49 | |
RE: New programy na Skylinku !Babui: člověk taky v letech ti napsal pravdu. Ukaž v podmínkách skylinku, kde se to dá objednat samostatně, a nebo jak to oj..bat a tečka. (někde jsem tu kdysi četl, že jde zaplatit multi na měsíc a HD k tomu na rok, ale to není asi na furt a není to jen HD.)Zipe: Nepotím myšlenky, čtu podmínky skylinku. A Mimochodem 5-ti kilo měsíčně není za budoucích ale stávajících! Cena za "budoucích" ještě není známa, takže nám tu jen potíš doměnky! Zipe, tomuto "A že je k tomuto kroku donutily naše prosby" může opravdu věřit jen naiva. Poky1: bez komentáře, ty jsi jen hloupej, víc nic. |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 09:39.16 | |
RE: New programy na Skylinku !@kubaJestli sis nevšiml, nepsal ti o podmínkách gitalu, ale o osobní zkušenosti. Je to stejné jako kdybych lacině vykřikoval ukaž mi, že na gitalce s cz regionem jedou mimo joj+ všichni slováci. A všichni vědí, že to jde. Že o těchto skutečnostech operátoři nevědí, se může domnívat jen b.lbec. |
![]() Tomik535 |
| 17.03.2009, 09:50.10 | |
RE: New programy na Skylinku !Tomiku, jsi úplně mimo,Tady se nebavíme o gitalu! Probuď se, už je ráno! |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 10:06.52 | |
RE: New programy na Skylinku !oprava: Jestli sis nevšiml, nepsal ti o podmínkách skylinku, ale osobní zkušenosti.Spokojen? Když s něčím nemáš osobní zkušenost, tak netipuj. Stejně jako s Ferdou 6318cw. Je zajímavé, že na mém jednom cwčku a předělaném crku zápisy chodí, ale nějakému brumlovi ne. Ty mu bez toho, že bys to viděl aspoň z vlaku doporučíš modul(naprosto zbytečně), který si pak stejně může strčit tak akorát do kapsy. |
![]() Tomik535 |
| 17.03.2009, 10:10.51 | |
RE: New programy na Skylinku !Ale tomíku, spokojenej? Já se taky pod tím článkem opravil, jako ty teď, tak že se probuď.Tady není diskuse o Ferdovi, nepleť páté přes..... |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 10:16.01 | |
RE: New programy na Skylinku !Moje oprava byl překlep(sky-git).Tys mu doporučil nový přístroj. Super, ještě, že se na to autor vlákna vykakal a dávno už ho nečte.. :laughing: |
![]() Tomik535 |
| 17.03.2009, 10:40.35 | |
RE: New programy na Skylinku !Pokud "gital" nebo "skylink" jsou překlepy Tak áááno, máš ve všem pravdu. :O :))) :laughing: |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 10:50.44 | |
RE: New programy na Skylinku !Překlep byl jen jeden. Těžko si HD k multi doplatím u Gitalu, jak to o skylinku Babui psal. Protože, kdybys ho tak lacině nenařknul že lže, nemáš problém ani se mnou..Ale poky to napsal dobře. Někomu nevysvětlíš. Jsi hádavej typ, jako moje bývalá. S ní jsem taky skončil.. :laughing: |
![]() Tomik535 |
| 17.03.2009, 10:54.56 | |
RE: New programy na Skylinku !nebudu nějak zvlášť reagovat, ale lhářem jsi mě nazval Ty!!Nápodobně, jak jsem psal nic nepiš, nic nevíš, nic nezkazíš :laughing: :laughing: Výjevy o tom, že jsou ceny zlodějina si nech do poplatků za MŠ :8) |
![]() Babui |
| 17.03.2009, 11:04.17 | |
RE: New programy na Skylinku !Když už jde o toho lháře, ještě mě ani jeden nenapsal, kde v podmínkách skylinku najdu to samostatné předplatné HD za těch 276Kč. Totiž aby to HD šlo předplatit, MUSÍŠ mít aktivováno multi. Pokud to je jinak, tak pánové neplkejte zbytečnosti a řekněte jak to jde jinak! Zajímá to jistě i někoho jiného. |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 11:11.08 | |
RE: New programy na Skylinku !dobrý necháme to tak, je zbytečné o tom psát, stejně bude velmi brzy balík HD samostatně.Ty si nebudeš předplácet službu, já ano, tím to považuji za vyřízené. Další info je na www.skylink.cz , tedy pro tebe :))) |
![]() Babui |
| 17.03.2009, 11:11.24 | |
RE: New programy na Skylinku !Bobe s tou MŠ mě :scared:Poplatek za ní je opravdu to multi+HD, ale benzín 2x denně 15km dalších 1200měs.. ;P Ještě, že už jen rok :8) V pondělí se rozhodne.. ;) |
![]() Tomik535 |
| 17.03.2009, 11:16.00 | |
RE: New programy na Skylinku !Podmínky skylinku = osobní zkušenost.Asi už neumím ani číst. :crying: |
![]() Tomik535 |
| 17.03.2009, 11:17.57 | |
RE: New programy na Skylinku !rozumím,pochopil jsi držím palce R^ |
![]() Babui |
| 17.03.2009, 11:20.13 | |
RE: New programy na Skylinku !Děkuji, měl jsem pravdu. Ale zajímá mě to právě proto, že HD mohu přijímat a potřebuju do ložnice druhou kartu a není od věci mít každou jinou, takže skylink se nabízí se svými HD. Přesto, že jsem fanda Gitalu, v SD je mnohem lepší.Ale to HD se gitalu nějak nerodí. |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 11:25.26 | |
RE: New programy na Skylinku !nebudu vytrubovat do světa, jak si předplatit HD balík za 276,-Kč/měsíc a při tom nemít Multi.Každý kdo si ovládá svůj účet a trochu mu to myslí, tak na to přijde sám...Je to již bezpředmětné, HD balík bude samostatně... ad2) gital - podzim 2009 |
![]() Babui |
| 17.03.2009, 11:39.39 | |
RE: New programy na Skylinku !Škoda, já účet mít nemohu, protože namám kartu. Leda to zkusit na nějakou kartu zákazníka, ale většinou prodávám gitalku.ad2) gital - podzim 2009 Tak to by mě potěšilo. |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 13:47.07 | |
RE: New programy na Skylinku !@kuba: kde jsi vzal právo o někom napsat že je hloupej??? A zrovna ty? :laughing: :laughing: :))) |
![]() poky1 |
| 17.03.2009, 16:22.13 | |
poky1A kde ty jsi vzal právo..."asi to bude nějaká uklízečka z Gitalu " A zrovna ty? Jsi opravdu h.....j |
![]() kuba |
| 17.03.2009, 18:31.58 | |
RE: New programy na Skylinku !místo aby ses chytl za rypák a posypal jsi si hlavu za ty bláboly co jsi v tomto vláknu zase vypotil, ale bláznům se musí ustupovat, máš pravdu a ve všem :laughing: R^ |
![]() poky1 |
| 18.03.2009, 09:03.49 | |
RE: New programy na Skylinku !Poky1, jsi opravdu h.. jedinej blábol jsi tady napsal ty. Datum přidání: 17.03.2009, 06:59.34 A to ne jen tady. Místo těch keců, poraď jak o(nevhodné slovo) skylink, a je po diskusi. ( ale ty o tom nemáš ani páru, že?) |
![]() kuba |
| 18.03.2009, 09:04.57 | |
RE: New programy na Skylinku !(oblbnout) |
![]() kuba |
| 18.03.2009, 18:01.18 | |
RE: New programy na Skylinku !tobě asi přeskočilo, každýho urážíš a pak něco chceš??? Narozdíl od tebe, mám třeba posledních 10měsíců balíček multi za čistých 100Kč měsíčně :laughing: a když se trošku zamyslíš nad tím jak jsou momentálně nastavená pravidla, tak se řešení hned nabídne, ale chce to myslet!!!! a pokud možno hlavou :laughing: ty nevhodná slova si laskavě odpusť nepatřím do stejné žumpy jako Ty :8) |
![]() poky1 |
| 18.03.2009, 19:10.39 | |
RE: New programy na Skylinku !Poky1, tak za prvé na rozdíl od tebe nikoho neurážím, za druhé laskavě čti, pokud to ovšem umíš, "nevhodné slovo" tam bylo napsáno v dalším příspěvku. A za třetí, skylink nemám a nebalamutím tady jako ty. Pokud to tak je a jde oblbnout legálně skylink, tak není problém to vysvětlit, ale to bys potom musel uznat že jsem měl pravdu, a tak je lepší mlžit a machrovat, že? |
![]() kuba |
| 18.03.2009, 19:18.59 | |
RE: New programy na Skylinku !kuba, nic proti, ale za ty řeči ti to nikdo vytrubovat nebude, poky má pravdu. Balíček za polovinu jde už dávno akorát hd je teprve čerstvé.Hledej, přemýšlej, nebo nikomu neříkej, že lže, jen proto, že o tom nic nevíš. Mimochodem jako prodejce si mě překvapil. Jak tomu říká vlado? Podavač? :))) Ber to s humorem, mě to taky žíly nerve :8) |
![]() Tomik535 |
| 18.03.2009, 22:38.41 | |
RE: New programy na Skylinku !Tomiku, ale já to opravdu nepotřebuju, jak jsi se mohl dočíst ani kartu skylink nevlastním. Ale když někdo něco tvrdí a snaží se z druhého udělat blbce, tak to musí i dokázat. A pokud to neumí tak ať mlčí, jinak prostě lže. |
![]() kuba |
| 18.03.2009, 22:57.16 | |
RE: New programy na Skylinku !Myslet si samozřejmě můžeš co chceš, já vím, že to jde. Druhá věc je, jestli má někdo zájem to do éteru vytrubovat.A když nemá, nazýváš ho lhářem. To je moc laciné. Jednou na to přijdeš sám a poznáš svůj omyl. Naše kecy tu nečtem jen my, ale tisíce jiných lidí. To určitě chápeš. |
![]() Tomik535 |
| 18.03.2009, 23:10.32 | |
RE: New programy na Skylinku !Tomiku, kousek zpátky jsi napsal: Že o těchto skutečnostech operátoři nevědí, se může domnívat jen b.lbec.Potom ovšem nechápu proč to nelze do eteru vytroubit? Jedinný vysvětlení je, že pouze plkáte nepravdy a smyšlenky. |
![]() kuba |
| 18.03.2009, 23:36.49 | |
RE: New programy na Skylinku !Jediné vysvětlení možná pro tebe. Já mám ještě jiné.Když najdeš zlatou žílu, vytroubíš to do světa? Neber to doslovně, jen jako přirovnání. Operátoři možná mlčí, protože jim to pomáhá v konkurenčním boji. Procento nadšenců, co díry využije, jim neuškodí. Tito ale nemají potřebu se chlubit a druhým svou pravdu dokazovat. Svou žílu si chrání. |
![]() Tomik535 |
| 18.03.2009, 23:48.17 | |
RE: New programy na Skylinku !Keci, keci, keci, výmluvy, nic víc. |
![]() kuba |
| 18.03.2009, 23:55.08 | |
RE: New programy na Skylinku !Srandovní na tom je, žes na to ještě po tak dlouhé době nepřišel.. :)))No možná se někdo slituje.. |
![]() Tomik535 |
| 19.03.2009, 08:49.44 | |
RE: New programy na Skylinku !Tomíku, nehledal jsem to.Ale pokud to je tak jednoduchý, tak proč se děláš lacině zajímavým? Pokud něco tvrdím, tak to buď mohu dokázat, nebo se omluvím. Nic jiného v tom není.Pokud se ale takto oba vyhábáte jednoduché odpovědi, tak jste jen mluvkové. |
![]() kuba |
| 19.03.2009, 08:53.38 | |
RE: New programy na Skylinku !Vzdyt je to tak jednoduche, uz tu bylo napovezeno spravou uctu karty. |
![]() flukes |
| 19.03.2009, 09:02.14 | |
RE: New programy na Skylinku !flukes, jasný, ale já žádnou kartu nemám. Mám známého, kterému jsem ji před mnoha lety instaloval, ten má kartu skylink, ale tomu už dva roky jde zadarmo CSfilm, jednou ho předplatil a už mu zůstal. Tak jemu se do správy karty hrabat nebudu, to by mohl taky o ten CSfilm zdarma přijít. Já jen nechápu jednu věc, je to legální, jednoduché, každý na to po otevření účtu přijde,tak v čem je problém. Jen se to těmto dvoum chlapcům asi hodilo, že ze mě mohli chvíli dělat blbce, jak laciná a hloupá zábava. |
![]() kuba |
| 19.03.2009, 11:10.23 | |
RE: New programy na Skylinku !Ve sprave karty najdes odpoved, staci si ten HD balicek objednat. |
![]() flukes |
| 19.03.2009, 11:47.14 | |
RE: New programy na Skylinku !Tak to už jsem pochopil dávno, jen jsem nepochopil, proč tolik tajností okolo! Kartu si jako druhou koupím, až uvidím cenovou nabídku HD, možná. Já jen nechápu jednu věc, je to legální, jednoduché, každý na to po otevření účtu přijde,tak v čem je problém to říci na plnou hubu. Například "mám třeba posledních 10měsíců balíček multi za čistých 100Kč měsíčně" Dobrá, jak? |
![]() kuba |
| 19.03.2009, 14:52.27 | |
RE: New programy na Skylinku !ještě tu o šípkový Řůžence :laughing: |
![]() poky1 |
| 19.03.2009, 15:25.53 | |
RE: New programy na Skylinku !mám třeba posledních 10měsíců balíček multi za čistých 100Kč měsíčně...tak ještě tu o karkulce. |
![]() kuba |
| 19.03.2009, 19:17.04 | |
RE: New programy na Skylinku !a co Tě trápí?Balíček za jednu stokorunu českou? No, někdo umí a někdo čumí a mele a mele. :-/ ta pohádka platila k rozluštění rébusu HD ke kterému Tě dovedl flukes, stejně jsi tam kde jsi začal, prostě nevíš nic, radši sem napiš a něco opravdu pochopíš, ale to se stejně nestane. |
![]() poky1 |
| 19.03.2009, 19:21.00 | |
RE: New programy na Skylinku !Poky1 je vidět, že ty nevíš o problému také nic a jen tu plácáš nesmyly. (přečti si co jsi napsal za blábol) |
![]() kuba |
| 19.03.2009, 20:15.06 | |
RE: New programy na Skylinku !Hele vás to ještě baví? :laughing:Já už poznal, že je to zbytečné. Když mu to nevytroubíš, tak buď lžeš, nebo jsi mluvka, nebo lacině zajímavý.. Tak si vyber. Já se budu dál bavit.. |
![]() Tomik535 |
| 19.03.2009, 20:16.19 | |
RE: New programy na Skylinku !Nebudeš, s mluvkama končím. |
![]() kuba |
| 26.03.2009, 22:47.55 | |
RE: New programy na Skylinku !Piš zde zajímavosti a ne blbosti. |
![]() MACHALA |