Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.03.2009, 21:46.38

Gital Nefungující program FaH

Zdravím,
mám takový problém. Měl jsem na kartě Gital aktivované Géčko, vše šlo jak má. Potom zkončilo a o pár dní později jsem si ho aktivoval znovu. Nicméně mi již nefunguju FaH, píše to, že program je kódován. Psal jsem na gital a poprvé mi odpověděli ať vypnu přístroj i ze sítě a nechám běžet na ČT, aby se karta načetla. Zkoušel jsem to několikrát a to i tak, že ČT1 běželo 24h v kuse. Podruhé mi napsali, že chyba bude u mého přístroje, a ať to zkusím v jiném. Zkoušel jsem to dnes v přístroji Homecast a ten samý výsledek. Já si myslím, že chyba musí být na jejich straně. Vždy mi programy při aktivaci nejdéle do 3 minut naběhly a zatím nebyl problém. Poraďte co bych měl nyní dělat? Už fakt nevím co dál. Jaký přístroj zkusit, nebo co jiného dělat.
Ps: přístroj mám Technisat digit S2.
uživatel
vejv
18.03.2009, 21:50.52

RE: Gital Nefungující program FaH

a zápisy na FaH jsou platné?
uživatel
powery
18.03.2009, 21:56.26

Když dám menu - podmíněný přístup - Vložený cryptoworks - Dostupné oprávnění - Pay Tv tak jedině FaH je tam od 4.2.09 do 17.2.09
Ale nevím zda se dívám správně, třeba AXN tam není napsané ani jedno, jinak jsou tam všechny programy myslím.

Ps: nefunguje mi ani XXX (ikdyž o to mi zrovna nejde), ale jediné co tam je napsané od XXX je od 29.7.08 - 11.8.08 ikdyž vím že v roce 09 určitě šlo.

Některé programy jsou tam i dvakrát (nové a staré datum platnosti)

powery: Tak snad je to to na co se ptáš
uživatel
vejv
18.03.2009, 22:08.57

Nikam nepiš,ale zrovna tam zavolej s žádostí o reautorizační zápis.
uživatel
martin5
18.03.2009, 22:12.29

Prosím,
na jaké číslo bych měl zavolat??
Hledám a zatím nemůžu najít kam bych zavolal
uživatel
vejv
18.03.2009, 22:18.59

re :

Já problémy řeším na info@gital.cz
popiš jim problém a normálně ti pošlou reflash zápis.
uživatel
lubbik
18.03.2009, 22:20.17

Media Vision, s.r.o.
Pro informace o naší nabídce a službách použijte bílou linku 848 200 200 (telefonní hovor je účtován za cenu místního hovorného z jakéhokoli místa v ČR)
uživatel
martin5
18.03.2009, 22:21.06

zavolej tam a nejen ze si pozadej o reautorizacni zapis, ale trvej na tom, ze hlasis zavadu jejich systemu. v zadnem pripade se nenech odbejt recma, ze mas spatnej prijimac, ze to nemas na cetecku, nebo ze by si mel reklamovat kartu. klidne jim rikej ze si to mel ve ctyrech prijimacich, ze vsude chodej jiny karty noprob, ze dokonce jejich vlastni opravneni chodej OK ale ne ty ktery by meli. takze at si to koukaj opravit. na jejich reci, ze zadnou zavadu nemaj hlasenou, jim rekni , ze si mluvil s nekolika lidma , ktery maj ty samy problemy , takze , jak si jim jiz nekolikrat rikal, hlasis zavadu na jejich systemu. ja sem resil predminulej tejden a moc sem se nasmal. hlavne se nenechat odbejt. zapis chodil 5dnu,ale problem nebyl na gitalu, jak tvrdili
uživatel
bublajs
18.03.2009, 22:22.49

lubbik: tam jsem to už řešil 2x a poradili mi akorát to co jsem psal, když jsem ji psal, že problém nemůže být u mě a jestli by nešel nějaký restart z jejich strany (nevěděl jsem jak to jinak popsat), tak jsem dostal znova stejnou odpověď, asi jsem narazil na nějakého blbce co umí psát jednu odpověď.
Raději bych si teď již s někym promluvil, jelikož začínám být na...ný :-)
uživatel
vejv
18.03.2009, 22:23.27

ještě jeden kontakt

Zákaznické centrum GITAL: tel: 848 100 848
uživatel
martin5
18.03.2009, 22:24.48

Bublajs:
Martin5:
díky moc, zítra tam hned volám a dostanou ode mě pořádnej kotel, odbýt se už fakt nenechám.

Ještě jednou mockrát díky všem
uživatel
vejv
18.03.2009, 22:27.35

Hodně štěstí při jednání R^
uživatel
martin5
18.03.2009, 23:06.37

Zkus zezadu přijimače vytáhnout přivodní napáječ 220V na cc.5 min.a znovu zastrč do samičky ahoj Petrův Zdar!
uživatel
halibak
18.03.2009, 23:40.54

vejv

Oficialne kontaktne cislo na CSLink je 848 200 200 , pre elektronicky kontakt vyuzivaj http://www.cslink.cz/cz/podpora/napiste-nam/default.aspx
uživatel
Blooddog
19.03.2009, 07:26.22

klidně je nazvi zlodějema, platíš a zápis dorazí o několik dnů později, ovšem na původní dobu
uživatel
poky1
19.03.2009, 08:09.42

Pokud nic nepomáhá,

tak bych doporučil smazat programy z konkrétního transponderu a znovu je naladit. V naprosté většině případů to problém vyřeší!
uživatel
Enik
19.03.2009, 08:11.34

halibak

to nepomaha. taky je mozne ze na nejake starsi serie karet jsou vadne nebo poskozene nekorektnimi instrukcemi ci pouzivanim. je ale docela nepravdepodobne,ze by neprochazeli opravneni jen na nektere skupiny programu, zatimco na jine chodi temer okamzite. mel jsem minulej mesic problem s novou a zapisy, ac mi tvrdili ze je posilaj okamzite, dorazily v 8 rano. predtim jsem nekolik dnu resil vsechny postupy jak to rozjet na jinejch prijimacich a vsemoznejma postupama.
uživatel
bublajs
19.03.2009, 08:23.14

ty woe, to I je drsný, dneska bude asi vypatláno :)))
uživatel
poky1
19.03.2009, 08:23.15

Zápisy chodí všelijak na Axn nemám zápis vůbec ale zatím to šlape
uživatel
jackino
19.03.2009, 09:24.08

poky1 tak sem nechoď a nebude!
Jinak jako info, zápisy včera přišli při aktivaci nové karty korektně a frčelo vše.
uživatel
kuba
19.03.2009, 13:18.41

Tak jsem tam dnes dopoledne volal, nejprve zase řeči vypnout zanout, nechat běžet na čt1 :-), pořád jsem opakoval, že chci, aby mi poslali nové zápisy na kartu. Pak tedy paní na druhé straně telefonu tvrdila, že pošlou. Když jsem se ptal kdy přijdou tak mi nedokázala odpovědět. Nicméně jsem tam volal v 10:00 a ještě nic nepřišlo, tak uvidím jak jim to bude dlouho trvat, jinak tam zitra volam znova.
uživatel
vejv
19.03.2009, 14:48.18

@ kuba, vod tebe to sedí ty inženýre :laughing:
uživatel
poky1
19.03.2009, 15:28.33

poky1 já nemluvil o "vypatlancích" to byla tvoje slova.
uživatel
kuba
19.03.2009, 16:57.18

@vejv

Opět tam zavolej,nahlas jim číslo karty a požaduj okamžité zaslání zápisů.
Zlatej SkyLink,kde si můžů poslat zápisy sám sobě přes net.
uživatel
martin5
19.03.2009, 17:14.57

Opět jsem volal, dle hovoru mi přišlo, že to byl někdo znalejší věci. Zápisy prý chodí cca po půl hodině, bylo mi řečeno, a prý ať nechám následující hodinu běžet ČT1. Tak uvidím za hodinu.
uživatel
vejv
19.03.2009, 20:45.54

tak jeste 3dny a ono to prijde. to pani taky rikala a jeste sem si dlouho pockal i kdyz to chodi po pulhodce :) ti rikam, ze se nechas odbejt. error jejich systemu. neposila. ac se tvari ze posila. zejtra bubu a hlavne NAHLASIT zavadu jejich systemu. dyztak jim rekni , ze si to mel v dalsich prijimacich , kde jiny jejich karty makaj. i kdybyz budes lhat, tak vlastne mluvis pravdu. to neni v prijimaci. ty zapisy od nich nechodej. nebo chodej ale jiny. neprisel ti nahodou celej balik znova a nahodou stv3 a markiza ?
uživatel
bublajs
19.03.2009, 22:07.08

hm stále nic, FaH nefunguje a zápisy jsou stále stejné, zítra další telefonát, a někomu už tam řeknu co si myslim...
uživatel
vejv