19.03.2009, 15:18.12 | |
Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceNj a nakonec ztratí i signál. |
![]() Saták1 |
19.03.2009, 15:21.25 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnance:laughing:digi ide dolu vodou |
![]() Jupi |
19.03.2009, 15:21.45 | |
@Satak1Myslim ze je to len otazka casu kedy to cele padne,pretoze Digi sa zacalo viac menej zameravat na Mobilnu komunikaciu ako dalsi provider v RU a inych statoch.Ked uz odchadzaju lidia z managmentu,je vzdy velmi zle... |
![]() mercedes77 |
19.03.2009, 15:27.11 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceco us ludom ostanu paraboly a prijimace mozu pozerat FTA. |
![]() jopo166 |
19.03.2009, 15:29.42 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnance:laughing: určitě. taky si myslím. ta platforma nemůže přežít bez největší výměny karet v dějinách evropy, na kterou prostě nemá prostředky |
![]() vortimond |
19.03.2009, 15:32.35 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancejá jsem měl za to, že v receiverech je čtečka karet, která lze použít pro karty GITAL, SKYLINK |
![]() netace |
19.03.2009, 15:33.05 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceTak to budeš dost v pytli, že? EMU ti zhasne, co budeš pak dělat? :laughing: |
![]() technikTKR |
19.03.2009, 15:34.06 | |
netace:V těch s EMU určitě :laughing: A ten předcházející příspěvek byl pro tvého předřečníka. |
![]() technikTKR |
19.03.2009, 15:34.42 | |
@technikTKRKdo? já určitě nee :))) |
![]() netace |
19.03.2009, 15:44.15 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceNo proto rozdávají ty opravované šroty - partner box za aktivaci 650Kč, lepší než pak platit ekologickou likvidaci :))) |
![]() drobeček |
19.03.2009, 15:49.37 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceta firma je totálně vyřízená a jede už jenom na neutrál. otázka času. a techniku, já žádný digi-tv emu neprovozuju, páč to nemám zapotřebí a orientuju se už dlouho na fta programy |
![]() vortimond |
19.03.2009, 15:56.54 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceAle bohužel, faktury furt choděj. |
![]() kuba |
19.03.2009, 16:05.42 | |
Padre Pio/vortimond/deltagama::laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() technikTKR |
19.03.2009, 16:07.01 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceKed zhasne EMU,zhasne celé DIGI TV. :) |
![]() Milan C |
19.03.2009, 16:16.51 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancenechápu, co je na tom k smíchu, techniku. když si sečteš hodnocení filmů podle csfd na mbc2 a porovnáš to s hbo, tak prostě dostaneš neuvěřitelně vysoký čísla |
![]() vortimond |
19.03.2009, 16:17.52 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceJá si myslím,že celé posrané digi někdo koupí a celý cirkus pojede dál,jenom pod jiným jménem.To bude asi jejich jediná šance. |
![]() mrakodrap |
19.03.2009, 16:19.33 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancekeď prestanete tárať a drýstať , tak vám to nejaký ten mesiac ešte pôjde. |
![]() oneeeee |
19.03.2009, 16:52.34 | |
..."Podle informací ZF opustilo v minulých měsících RCS/RDS mnoho vedoucích manažerů. Řada z nich našla nové pracovní uplatnění u konkurenčních satelitních služeb"ctete to vubec dukladne? ... to pak by mnela krachnout kazda firma, protoze tydle rosady se delaji bezne, hold kdyz nekdo dostane lepsi pozici, tak prechazi do jine firmy, nic nezvycejne na tom nevidim... 99.9procenta co chodi na parabolu pravidelne ma digi na cerno, a jeste si budou stezovat... docela funny pro mne :8) vorti: kua nemuzes predse brat MBC jako cil vsech lidi, vzdyt perfect english zase az tolik lidi neumi ze ano... ja si taky musim helfnout s eng titles kdyz to jde, protoze jinak bych nektere veci nepobral... |
![]() alfasex |
19.03.2009, 16:57.24 | |
@technikMBC 2 (fta) aktuální program---------------------- AEON FLUX ... 48% The Blues Brothers ... 79% The Cave ... 40% 8 Mile ... 66% Equilibrium ... 76% CELKEM ===== 309% HBO (premium pay-tv) aktuální program ----------------------- DR. DOLITTLE 3 ... 37% OCEANS THIRTEEN ... 73% THE LAST KING OF SCOTLAND ... 79% NOTES ON A SCANDAL ... 80% SNAKES ON A PLANE ... 54% CELKEM ====== 323% |
![]() vortimond |
19.03.2009, 17:01.12 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceJak napsal Alfasex - MBC2 je řešení jen pro úzkou skupinku lidí (dostatečně zvládající ANJ), takže to bych zbytečně nijak horentně neprezentoval... |
![]() gespa |
19.03.2009, 17:06.01 | |
@vortimondBTW: Equilibrium, The Blues Brothers, či 8 Mile jsem viděl už dávno jinde (a několikrát), kdežto např. THE LAST KING OF SCOTLAND teprve nedávno na HBO. A zaplatit si ty dva litry na rok za HBO, abych to měl i v češtině (a mohl tak sledovat některý věci i s manželkou, bo volnýho času ke sledování TV relativně málo), to pro mě naštěstí zatím není nějakej problém... :8) |
![]() gespa |
19.03.2009, 17:11.57 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancenechápu co vy dva (alfasex + gespa) s tím máte společnýho. já jenom reaguju na technika, kterej na mě dělá ksichty, že sleduju free programy. není jenom tv noe, tv lux, tv patriot, z1 a čt24 |
![]() vortimond |
19.03.2009, 17:15.07 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceJe taky Public a TA3, že? :laughing: |
![]() technikTKR |
19.03.2009, 17:47.41 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancevy máte asi nějakou utkvělou představu (nebo co) že když tady píšu o svých oblíbených programech a často je vychvaluju, tak se vás nějakým způsobem snažím zpracovat, abyste je sledovali taky :laughing: to je směšný. já si jenom myslím, že to k tématu sat příjmu patří a mě osobně taky zajímá, když tady někdo prezentuje zase úplně jiný stanice, který se líbí jemu. je to zajímavý! já takový příspěvky rád čtu. |
![]() vortimond |
19.03.2009, 17:58.08 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceU nás lidi houfně vracejí digi a pořizují za ně přiímače s emu, které jim jeden šikovný technik z Trutnova za pár korun prodá.Mně by moc zajímalo co bude tento chlapík dělat jestli na něco z toho co tu předpovídáte dojde. Až mu desítky stovky lidí budou spílat a chtít prachy zpátky. Už jsem viděl dva případy, kdy zákazníci ani nevěděli, že nemají originál kartu. Vím o prípadu, kdy naistaloval na 6 míst 6 přijímačů s emu á 6000 Kč. Podotýkám, že rozvody SAT signálu tam byli hotové, otočil jen kousek parabolou a připojil receivery. Dobrý rito za odpoledne práce, ne? |
![]() lynxx |
19.03.2009, 18:28.55 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnance@lynxx: docela by mě zajímalo, jak to vypadá celostátně. u nás je situace naprosto stejná. oficiální cesta prakticky nefunkční díky nedostatku montérů a patřičně upravený přijímače jsou k dostání hned přes ulici v pc-shopu. sakum prásk i s klíčema. zákazník se nemusí o nic starat. akorát montáž paraboly si musí obstarat sám.@alfasex: ...kua nemuzes predse brat MBC jako cil vsech lidi... (???) :laughing: (absolutně nechápu co tím chtěl básník říci) @gespa: ...MBC2 je řešení jen pro úzkou skupinku lidí (dostatečně zvládající ANJ), takže to bych zbytečně nijak horentně neprezentoval... (???) :laughing: (a satelitní fórum je jenom o českých programech od kdy) |
![]() vortimond |
19.03.2009, 18:40.53 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancetakže ještě zbývá aby digi-tv přestalo používat kódování |
![]() netace |
19.03.2009, 18:42.16 | |
@vortimondSorry, ale téma tu je takové, že Digi jde do (nevhodné slovo). Pokud tu někdo prezentuje názor, že je to jedno, protože je spousta jiných zajímavých free stanic, tak mně nezbývá než podotknout, že toto řešení je jen pro velmi malou minoritu diváků, z praktického hlediska naprosto zanedbatelnou... :8) Nic víc nic míň... ;) |
![]() gespa |
19.03.2009, 18:51.57 | |
@gespaty nesleduješ všechny příspěvky. já jsem reagoval na technika, kterej se do mě neustále naváží. jestli tady nemá něco co dělat, tak jsou to jeho zbytečný neustálý provokace. a tebe asi taky nezajímá žádný řešení. zajímavý řešení by bylo, kdyby to tady redakce rozdělila na takový uzavřený skupinky. např.:1. příjem cz/sk programů 2. zahraniční tv sport+hudba 3. zahraniční tv ostatní ... a takhle by to mohlo pokračovat |
![]() vortimond |
19.03.2009, 18:57.38 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceAle vždit jsou v(nevhodné slovo) od tý doby co začli takže klid. |
![]() alda |
19.03.2009, 19:02.07 | |
RE: vortipriteli ja se do tebe nak nenavazimMBC channels jsou vpohode, a je fakt ze tam clovek zhledne good filmy, ale total souhlas s gespa, pokud neovladas jazyk tak akurat koukas na obrazky:-) jinak ti je to k nicemu teda pokud se nevysila naka erotika, tam jazyk ovladat nemusis hehe jenom lidi muzeme mit na digi ruznej nazor, ale uvedomte si jednu vec, pokud na tom nasom trhu nebude konkurence (digi napriklad skrachuje, upc to na nekoho radost tady taky zabali) tak sem zvedavej kdo bude tlacit aby se ty nase platformy rozvijeli... abonent? ... NO JASNE, budeme na parabola.cz nadavat proc napriklad skylink nerozsiruje channels atd ... urcite nas vyslisi:-) takhle kdyz je tu konkurence a jak rikam muzeme mit na obsah a formu ruznej nahled, tak to tlaci spolecnosti aby se rozsirovali ... ne nahodou? ;) osobne bych byl kdyby digi udelalo transformaci na N3 a byl by pokoj... |
![]() alfasex |
19.03.2009, 19:02.34 | |
@VortimondNaprostý souhlas s tím rozdělením...každý má odlišný vkus a vznikají z toho hádky o ničem (je lepší jablko či hruška ?)Ještě d digi tv: kdyby šla do kytek, bylo by to jen dobře. Lidé by byli nuceni za služby platit, což by přineslo perspektivu dalšího rozvoje CZ trhu. |
![]() Chercheur |
19.03.2009, 19:30.19 | |
@Chercheurjasně, to by bylo super. a klidně by takový rozdělení mohlo být hned v základu, v první vlně. jedná se nakonec vždycky o příjem programů, ne? o tom to celý je. sice na jiných fórech s tím třeba nejsou až takový problémy, ale tady by to mohlo dobře fungovat. myslím, že většina čechů je hodně nacionálně naložená, takže i satelitní vysílání chápe jako otázku národní hrdosti. |
![]() vortimond |
19.03.2009, 19:46.00 | |
@vortimondTen nacionalismus neumím posoudit, jsem ale trošku atypický případ. Šel jsem do satelitu kvůli přístupu ke sportu a příjmu programů FTA v jazycích, které ovládám (ENG, FRA, POL). Bez programů jako Nova či Markíza bych se s klidem obešel - obojí je shit, takže nacionální hádky jsou k ničemu. |
![]() Chercheur |
19.03.2009, 19:54.54 | |
@Chercheurjá jsem chodil dřív hodně na zahraniční fóra (hlavně na satmoz - dřívější ragabbader) nikdy se mi nepodařilo odhalit, jaký to fórum vlastně v základu je. jestli je pod kontrolou francouzů, španělů, italů, angličanů, arabů nebo koho vlastně. nikdy se mi nestalo, že bych tam třeba psal něco o příjmu francouzský tps a někdo by na to reagoval stylem ,,proč to vlastně sleduju / a proč o tom píšu / a co z toho mám / a že tam nic až tak zajímavýho není,, tady se to vyskytuje poměrně... né snad často, ale občas. |
![]() vortimond |
19.03.2009, 20:19.11 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancemožná bych měl teda ty věci přehledně vysvětlit.1. proč to vlastně sleduju - protože mě to baví 2. proč o tom píšu - protože mě to zajímá 3. co z toho mám - nic 4. a že tam nic až tak zajímavýho není - zajímavý je na tom právě to, že člověk má možnost tímhle způsobem být v jiném prostředí (proč lidi cestujou na dovolenou za hranice, že jo... proč asi) a zároveň se naučit řeči a zároveň se u toho dobře bavit |
![]() vortimond |
19.03.2009, 20:47.42 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceže vás to táranie ešte baví. |
![]() oneeeee |
19.03.2009, 20:52.36 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceasi nejaky ukrivdeny zamestnanci :)) |
![]() bublajs |
19.03.2009, 21:10.43 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancejá jsem antiprofil fóra parabola.czmuslim + dýler digi-tv + agent skylinku a mám antivybavení fóra parabola.cz hd přijímač + no emu + lcd tv menší než metr :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() vortimond |
19.03.2009, 21:23.19 | |
vortimondAj to je lepšie , ako drôtom do oka. |
![]() oneeeee |
19.03.2009, 21:40.35 | |
Vypinani sat prijimačeMuže nastat nejaky problém pokud vypinám Mascom 1101CR přes noc vypinačem vzadu?Spotreba 8W v s-b neni nejmenší. |
![]() lama248 |
19.03.2009, 21:44.04 | |
lama248Nič sa nestane , ja tiež keď idem na 00 vyhodím istič. |
![]() oneeeee |
20.03.2009, 00:09.18 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceAby ses pak ve tmě neposr.. :laughing: |
![]() Tomik535 |
20.03.2009, 07:54.32 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnancedigi je supeer!kdo nesouhlasi, at rekne proc |
![]() Hollys |
20.03.2009, 08:26.24 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceprotože obraz nestojí za nic. z rumunska jistě přišly i dobrý věci (hrabě drákula třeba). ale určitě né pay-tv platforma! |
![]() vortimond |
20.03.2009, 15:49.02 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceseš trouba, kterej nereflektuje na poměr cena/výkonto je důležité pro 99.9% občanů |
![]() Hollys |
20.03.2009, 23:43.14 | |
Vsimnite siAspon ja som si vsimol, ze medializacia Digi TV na parabole je skor negativna nez pozitivna. Aj info o stracani zamestnancov moze byt podane roznym sposobom. Uvedena sprava na parabola.cz skor posobila dojmom, ze Digi TV ide dole vodou, akoby jej uz nebolo pomoci. Je tu jeden komentar, ktory hovori, ze to co sa deje v Digi TV je vlastne normalna vec, nic mimoriadne co by sa nedialo aj v inych spolocnostiach. A ja s nim suhlasim. Ci mame pravdu, sa ukaze skor alebo neskor. Ak by bola situacia ozaj taka vazna, tak by ceska Digi TV nevyjednavala o zaradeni Prima Cool do ponuky. Uz ziadna pobocka RCS resp. Digi TV by sa nesnazila o zaradenie co len jedneho dalsieho programu. Ci bude Digi TV s Prima COOL uspesna, sa uvidi, prekazkou moze byt pretrvavajuca moznost nelegalneho prijmu sluzby. Mozno spolocnost RCS momentalne investuje do dalsich projektov a DIGI TV nema prioritu. Ak bude chciet RCS sluzbu udrzat, mozno sa neskor dockame bleskovej vymeny kariet (teda v rozsahu 3-4 mesiacov)vo vsetkych krajinach s DIGI TV.Vsetko vsak moze byt aj uplne inak, samozrejme...Nic menej, do DIGI TV si tu mnohi utieraju usta a neviem sa zbavit pocitu, ze parabola.cz akosi dava do popredia a svojim sposobom velebi CS LINK, SLOVAK LINK,UPC. DIGI TV je stale hracom na trhu a boj o zakaznika sa da viest aj takymto sposobom. Ved obchodovanie je vojna podla japonskeho prislovia. A dejiny civilizacie aj obchodu potvrdzuju, ze vojna sa da viest roznymi sposobmi. |
![]() adman |
22.03.2009, 21:51.09 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceKaždý chce jen česky |
![]() MACHALA |
26.03.2009, 23:39.42 | |
vypínání sat přijímačeTaky vypínám SHOWBOX na noc hlavním a zlobí to |
![]() CERVIN |
26.03.2009, 23:47.02 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceCo tě to dělá? |
![]() MACHALA |
26.03.2009, 23:49.55 | |
RE: Vlastník DIGI Tv ztráci zaměstnanceNěkdy zamrzá program. |