Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.03.2009, 17:26.53

=změna regionu= u Skylinku ?

existuje možnost, jak přeregistrovat kartu z CR na SR? byť ne tak pohotová jako u CSlinku? Třeba jednou měsíčně nebo ročně ...
uživatel
fahrus
21.03.2009, 17:47.37

RE: =změna regionu= u Skylinku ?

existuje, fiktivní prodej karty
uživatel
poky1
21.03.2009, 18:06.32

Zkus jim napsat maila, mně to změnili. Ale nevím, jak by se tvářili, kdybys to dělal častějc...
uživatel
Fantomas
21.03.2009, 18:09.42

@Fantomas

můžeš to rozebrat více? To jen na základě emailu? To nechtěli ani nějakou adresu v SK?
uživatel
poky1
21.03.2009, 19:04.37

Nechtěli vůbec nic. Poslal jsem jim mail přes ten jejich webovej formulář. Měl jsem novou kartu zaregistrovanou na českou adresu, ale že jí budu používat na Slovensku. Ale chtěl jsem Novu HD, tak jsem jí přeregistroval na český programy. A udělali to během chvilky. Dokonce mi ani nesmazali zápisy na slovenký programy, ale pochybuju, že pošlou nový. Ty stávající jsou někdy snad do srpna, tak pak uvidím.
uživatel
Fantomas
21.03.2009, 19:13.41

díky za info ;)
uživatel
poky1
21.03.2009, 21:56.50

Jsem na tom stejne zaregistroval jsem si ji jako slovenskou a pak jsem si ji nechal prehodit na ceskou, duvod sem uvedl ze jsem se uklikl. Provedeny to bylo do jednoho dne od podani zadosti vcetne zapisu. Mam take ted mix ceske + (stare) slovenske
uživatel
krompac
22.03.2009, 01:48.06

dekuji ... presne o to mi slo ... nabidka priplatkovych kanalu na Skylinku je lepsi nez od CSlinku ... zatim chci kartu pouzivat v Cesku, dokud nebude plnohodnotne DVBT vysilani i u nas a kdyby pak melo dojit k vyraznemu prekryvani nabidky programu, tak chci kartu preregistrovat na Slovenskou nabidku, ktera u nas v pozemnim uz nikdy nebude...
uživatel
fahrus