21.03.2009, 19:46.43 | |
TECHNISAT DIGIT HD8Chtěl bych poprosit majitele který používá i ext. hdd a to, zda se má po určité době po zapnutí přijímače při nepoužití nahrávání ext.hdd sám vypne nebo běží stále?Po instalaci se mě po určité době asi vypínal ale nejsem si jistý moc jsem tomu nevěnoval pozornost . Nyní jsem zjistil že běží neustále, jakou máte skušenost nebo existuje nějaká položka v menu kde se dá nastavit čas vypnutí nic takového jsem ale nenašel. Předem děkuji za info. Použitý HDD je WD essential500g |
![]() MONY |
21.03.2009, 20:33.45 | |
RE: TECHNISAT DIGIT HD8Dle mého názoru je vypínání vlastnost hdd. V menu přijímače žádná taková položka není. Já používám Samsung Portable 320GB a ten se automatiky vypíná po 5 min nečinnosti. |
![]() TomOv |
21.03.2009, 23:46.22 | |
RE: TECHNISAT DIGIT HD8Také používam Samsung Portable S2 250GB,je to uvedeno přímo ve specifikaci hdd,že se po 5ti min nečinnosti vypíná.Funguje to bezchybně. |
![]() Dropsi |
22.03.2009, 08:48.43 | |
RE: TECHNISAT DIGIT HD8Ve čtvrtek 26.3.09 na serveru ******** výjde skvělý článek, který bude pojednávat o problematice právě tohoto nového receiveru od TechniSatu (nahrávání na HDD a následné zpracovávání nahrávky) Není to úplná sranda, předpokládá se, že kdo si pořídí takovou mašinku, musí si i dobře rozumět s PC atd. Takže ve čtvrtek! R^ :8)* nepovolena reklama, jo a navic jsem tam nikdy zadny skvely clanek necetl |
![]() Dejf |
22.03.2009, 12:25.57 | |
Technisat digit HD8Díky všem za zprávu znovu jsem provedl formát a zase vypínání funguje. |
![]() MONY |