Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.03.2009, 12:00.35

Problem s Gitalkou a zapisy

Zdrvim pres rok mi v supliku lezela Gitalka, tad jsem chtel prubnout AXN SCI-FI, no takze ji hodim do Origo CW v Technisatu poslu sms na tydeni Gcko a koukam ze nic nevidim (uz pres 24 hodin) na Gitalce je nastveny region CR. primac je nastveny na CT1 ale proste nic. O CT mi nejde ani nejsou zaplaceny (tedy zaklad neni placeny) jde mi ciste o AXN SCI-FI. Ale nic. Jediny co funguje je DOQ a FaH. Zajimaci no. Jen mne potvrdte ze to ma nebo nema fungovat dikec. Gitalky nedavam nikam takze nevim. Pouzivam jen SKY od TaT, tam nikdy zadnej problem.
uživatel
linuxik
22.03.2009, 12:21.19

Mám neblahý tušení

že to jede už jenom v G.
uživatel
spyko
22.03.2009, 12:34.42

re :

Je to asi karta od karty,přístroj od přístroje.Ve středu jsem aktivoval G na půl roku na Opentelu a zápisy na všechny programy přišly do pěti minut,ve čtvrtek jsem aktivoval G na rok na Kaon 570 CX a CS Film a Sport 5 trval snad celý den.Každopádně se tam něco děje,nebo spíše neděje jak má.Dříve to chodilo do minuty bez problémů.
uživatel
lubbik
22.03.2009, 12:53.09

RE: Problem s Gitalkou a zapisy

co by se dělo, už skoro normálka u Gitalu, pošli email, telefonem se nezatěžuj, provoláš více než získáš, ať Ti pošlou reaktivační zápisy, pevné nervy a nech to zaplé na čétéčkách
uživatel
poky1
22.03.2009, 13:26.18

Ano přesně tak, a jednání s nima je o nervy, mají naučené dvě věty a ty opakují dokola, trvalo u mě týden, než zápis přišel.
uživatel
vejv
22.03.2009, 21:32.48

No tak jestli tejden, tak to mam smulu, jak (nevhodné slovo), pac to mam na ten tejdne zaplaceny dobry nooo. Zatim 48 hodin a nic koukam kvalitni to firma! Pockame a uvidime... Dik vsem za ohlasy.
uživatel
linuxik
23.03.2009, 06:56.28

Asi ne

Já bych se skoro vsadil, že se asi nedočkáš. Aktivace přes SMSku byla jen někdy do konce ledna nebo února coby promo a otestování zájmu. Pak to dali do Géčka a hotovo. Samostatně to zaplatit nelze.
uživatel
joscer