Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.03.2009, 13:11.25

Vratenie prijimaca

Chcem sa opytat,ci som povinny vratit prijimac osobne technikovi.Nikde som sa nedocital,ze ho mam osobne vratit.
Zmluva mi skoncila 29.2.08.V piatok mi prisiel od Digi doporuceny list,ze mam prijimac vratit technikovi+zaplatit
4,95eur administrativny poplatok.Samozrejme ten technik uz pre nich nepracuje.Poradte,ako postupovat.
uživatel
jonatan
22.03.2009, 13:23.46

RE: Vratenie prijimaca

Na tom doporučeném listě je určitě uvedena adresa.Tak jim napiš,též doporučeně,co máš ve Tvé situaci dělat.
uživatel
hobza
22.03.2009, 13:38.38

Vratenie prijimaca

Ak ten technik už pre Digi nepracuje, odovzdaj to do najbližšieho zákazníckého centra.
uživatel
lukas127
22.03.2009, 13:56.30

postupuj podla lukas127, a an internete si najdi zíkaznicke miesta digi, zavolaj tam dohodni sa vráť to tam, na nete sú uvedené pobočky ktoré sú v mestách SR.
uživatel
Tami
22.03.2009, 14:33.28

vratenie prijmaca

Jonatan to si na tom este dobre.

Prosim co mam robit!!!
Zmluva mi tak isto skoncila 28.02.2008.Zariadenie som odovzdal panovi co mi to montoval.Teraz v piatok mi prisiel doporuceny list s vyzvou na uhradenie dlhu a vratenie prijmaca, pricom faktury mam vsetky ok a zariadenie odovzdane.
Co mam robit?
uživatel
pawielko
22.03.2009, 14:49.42

mal by si mať nejaký doklad o tom komu si to vrátil, a ked máš všetko vyrovnané tak si to over u nich a dolož potvrdením typu sipo alebo vypismi z účtov posledných splátok čo ti odišli.Ak nemáš nič a nemáš ako doložiť si v riti. :((
uživatel
Tami
22.03.2009, 14:59.38

Dakujem za rady.Rozhodol som sa,ze im ten kram odovzdam osobne,zaplatim 4,98 eur a budem mat od nich snad pokoj.
uživatel
jonatan
22.03.2009, 15:02.30

to tami

Takze som volal na tu slavnu infolinku.
Platby vsetky v poriadku, ale neeviduju s vratenie zariadenia- to je bomba.
Takže ho budem musieŤ asi zaplatiť alebo čo.
Ako si to myslel ,,v riti,,
uživatel
pawielko
22.03.2009, 15:06.14

Na zmluve je kód technika ale aj kód dílera. Technikovi sa to nevracia, iba dílerovi iba že by to bol jeden a ten istý človek. V zákazníckom centre ti podla kódu povedia meno a adresu.
uživatel
dreamb
22.03.2009, 16:13.08

@pawielko

"v riti" jest to že ked nemáš dôveryhodný doklad o tom že si technikovi vrátil zariadenie, asi ho budeš musieť zacvakať.Najdi chlapa čo si mu to vrátil a nech ti dá nejaký papierik o tom že to od teba prevzal.Osobne som bol z jedným takýmto chalanom ktorý montoval dakde digi a všimol som si že nahadzoval už použitý príjmač, ani som sa nečudoval ked namajú zariadenia na montáž.asi toľko k veci.čago :))
uživatel
Tami
23.03.2009, 07:43.30

Môžem fakt len potvrdiť,že treba dávať riadneho bacha,a všetky doklady od poplatkov až po upomienku si riadne archívovať.A to tobôž preberací protokol pri výpovedi o vrátení vecí.Ja osobne keď som to odovzdával mi kontrolovali aj výr.čís.konvertora.Odovzdával som to na pobočke v Žiline a určite by som to doporučil každému odovzdať radšej do autorizovaných pobočiek,ako u montážnikov.Stretol som sa už aj s tákým prípadom,že som nastavoval parabolu človeku,ktorí si zohnal,neviem kde pirátsky komplet.Prijímač mal Opticum,ale čo ma najviac prekvapilo,že parabolu mal origoš od digi.Takže podľa mňa robia díleri a spol veľké čachre s preberaním materiálu,a napríklad neuvedú do protokolu parabolu.Zakazník,ktorý vypovedá si toho nevšimne,alebo ani nevie o ktorú časť sa vlastne jedná a podpíše mu to.Technik parabolu otočí na kšefte,a bývalí zákazník po čase parabolu zaplatí,lebo nemá doklad,že ju odovzdal.Takže naozaj riadneho bacha,všetko si tip top kontrolovať a všetky doklady archivovať...
uživatel
polfini
23.03.2009, 12:49.07

jejich paraboly se normálně prodávají i s potiskem a LNB sharp, stojí nejméně ze všech, nehledej v tom žádnej zázrak
uživatel
poky1